Pages:
Author

Topic: Ee ne karar çıktı Çin kapattı mı ? - page 2. (Read 2237 times)

newbie
Activity: 30
Merit: 0
October 04, 2017, 05:44:43 PM
Çin'in forsu bitti gibi görünüyor. Yapacağını yaptı bir çok kişiyi yaktı ama en azından aradan çıktı.  Wink
jr. member
Activity: 81
Merit: 3
October 04, 2017, 05:42:23 AM
Büyük balinaların da etkisi ile küçük yatırımcının elindekileri zararına satıp USD geçip beklemeye başladı.
newbie
Activity: 42
October 04, 2017, 04:20:58 AM
Kapattıda ne oldu sanki hala aynı durumda iniş yaşadı tabi ama düzeldi
member
Activity: 209
Merit: 11
October 03, 2017, 05:43:55 PM
Bence ülkeler çok fazla yükselmesine izin vermek istemiyorlar. aşırı değer artışlarında fiyatı düşürmeyi deneyebilirler.
sr. member
Activity: 364
Merit: 258
Joy Token - Smarter Games for Smarter Players
October 03, 2017, 04:22:36 PM
Çin bitcoine etkisini yitirdi ancak ICO ve altcoinlerin sancısı maalesef devam ediyor . Birde bitcoingold çıkıyor şimdi bi düşüş daha gelecek . Yandık valla .
hero member
Activity: 843
Merit: 518
Defend Bitcoin and its PoW: bitcoincleanup.com
October 03, 2017, 09:47:12 AM
Icoların kapanması bencede iyi birşey, blockchain ve sanal para sektörüne giren herhangi bir kişi bunları yatırım diye tüm parasını yatırıyor ve o paranın uçmasını bekliyor. Zaman kaybından başka birşey değil.
full member
Activity: 366
Merit: 101
October 03, 2017, 09:42:23 AM
Bugün Çin, yarın belki Rusya belki Amerika bu işe engel getirmeye çalışacak. Bunlar bence sadece piyasanın soluklanması için mazeret olacaktır. Bitcoin kendi çapında bir teknoloji geliştirerek önce yasal olmayan işler için kullanıldı. Şu an artık bir yatırım aracı olarak görülüyor. Yalnız gerçekten mevcut sistem yasal bir denetime girmek durumunda diye düşünüyorum. Yasaklarla bu işe engel olamazlar yalnızca bitcoini başladığı yasal olmayan mecralara iterlerki bunu da hiçbir otoritenin isteyeceğini zannetmiyorum. O sebeple bu tür haberler hep alım seviyesi yaratacak fırsatlar olarak görülmeli.

İcolara gelince; bu konuda da bir denetim gerektiği kanaatindeyim. En azından insanların iyi niyetini kullanmak isteyenlere karşı. Yalnız aldatılmak kandırılmak her durumda olabileceği için, öncelikle yatırımcının uyanık olması gerekiyor.

BTC Transferlerinin çoğunu ticaret, yatırım amaçlı olduğunu görsekte, hala büyük bir kısım illegal transferler için kullanıyor. Çin, Rusya, Amerika vb istediği kadar dur desin dediğiniz gibi soluklanmasına yardımcı olacaktır sadece. Soluklanan piyasada hızlı çıkışı elbet tekrar yakalayacak.
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 03, 2017, 07:51:12 AM
haklısınız, ben dahil birçok insan çok geç farkettik ve girdik piyasaya öyle olunca da zarar..
newbie
Activity: 22
October 03, 2017, 05:15:40 AM
Btc 5k ları görünce işe el attılar fiyatları bir şekilde aşağı çekmeyi başardılar. Olan küçük yatırımcılara oldu heyecana gelip zararına ellerinde ne varsa yoksa sattılar.
full member
Activity: 938
Merit: 115
October 03, 2017, 05:04:50 AM
Bugün Çin, yarın belki Rusya belki Amerika bu işe engel getirmeye çalışacak. Bunlar bence sadece piyasanın soluklanması için mazeret olacaktır. Bitcoin kendi çapında bir teknoloji geliştirerek önce yasal olmayan işler için kullanıldı. Şu an artık bir yatırım aracı olarak görülüyor. Yalnız gerçekten mevcut sistem yasal bir denetime girmek durumunda diye düşünüyorum. Yasaklarla bu işe engel olamazlar yalnızca bitcoini başladığı yasal olmayan mecralara iterlerki bunu da hiçbir otoritenin isteyeceğini zannetmiyorum. O sebeple bu tür haberler hep alım seviyesi yaratacak fırsatlar olarak görülmeli.

İcolara gelince; bu konuda da bir denetim gerektiği kanaatindeyim. En azından insanların iyi niyetini kullanmak isteyenlere karşı. Yalnız aldatılmak kandırılmak her durumda olabileceği için, öncelikle yatırımcının uyanık olması gerekiyor.
full member
Activity: 602
Merit: 100
October 03, 2017, 04:52:11 AM
Çin naptı ne etti bilemem ama baya bir insanı silkelediler ben dahil btc ye geçemiyorum günlerdir usdt deyim
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
October 03, 2017, 04:20:25 AM
çin bence bu sistemden çıkış yaptıktan sonraki piyasa üzerinde hareketleri 1 ay takip edicektir yuanlar geri gelirmi diye gelmezse ki zaten bu işte parası olan adamların böyle bir derdi olmadığı kesin çinin kener mahallelerindeki insanlar bunlara yatırım zaten yapamaz kodamanlar da zaten diğer ülkelerden bu paraları çekebilirler bu sebeple icoları ilk etpata değilde borsaların önünde engelleri kaldıracaklardır.
member
Activity: 254
Merit: 10
October 03, 2017, 04:14:34 AM
Hemen hemen senin gibi düşünüyorum ama yasaklar çözüm olmaz scam projeler de görmeyeceğimiz gibi doğru düzgün projeler de göremeyiz. Güzel işe yarar projelerde çıkıyor bu projeler sayesinde sisteme yeni coin'ler giriyor. Denetleme olursa daha iyi olur yasal düzenlemeler gerekiyor.

Yasaklar çözüm olmaz kabul, ama sen kardeşini, yakınını koruyabilirsin yasak olmadan ancak uzaktaki Ayşe teyzeyi, Mehmet amcayı koruyamazsın. Herkes aynı bilince sahip olursa yasakların bir hükmü kalmaz.

Saygılar...
hero member
Activity: 896
Merit: 519
October 03, 2017, 01:14:25 AM
Hemen hemen senin gibi düşünüyorum ama yasaklar çözüm olmaz scam projeler de görmeyeceğimiz gibi doğru düzgün projeler de göremeyiz. Güzel işe yarar projelerde çıkıyor bu projeler sayesinde sisteme yeni coin'ler giriyor. Denetleme olursa daha iyi olur yasal düzenlemeler gerekiyor.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
October 02, 2017, 05:18:10 PM
ico lar şu an bir çoğu çöp, kripto piyasasını kullanarak saçma sapan projelerle insanların yatırımlarını hiç ediyorlar.
Block chain ve btc ile yeni tanışan insanlar daha doğrusu yeni yeni kripto piyasasına dahil olanlar için antipati oluşturuyor bu durum. Bildiğiniz kumardan farkı yok bence.
Erken olduğunu düşünüyorum, mevcut sistem tam otursun bir kaç yıl sonra gerçek iş görecek projelerle gelinir o zaman olabilir.
Eth ve btc bile tam olarak oturmuş değil, yeni saçma projeler yerine, geliştiriciler birlik olup mevcut çalışan sistemi geliştirebilir, eksik-gediklerini düzeltmek için uğraşsalar daha faydalı olur ama amaç nakit koparmak %95 ekipte.
Siyaset veya din tüccarı, esnaf, kim olursa olsun, millete bir şey vermek değil de parasını hiç etmek için çabalayan her kişiye-oluşuma karşı olmak lazım.
sr. member
Activity: 454
Merit: 300
October 02, 2017, 04:50:27 PM
Btcc açık şu an ben de birşey anlamış değilim.
Viabtc kapanmış.

Icolar tüm dünyada iptal edilir umarım.

ICO'ların bitmesini neden istiyorsunuz ki, resmen yeni bir sektör oluşturdular adamlar.

ViaBTC tekrar başka bir ülkenin sınırlarında açılacak bildiğim kadarıyla ve bu sefer daha uluslarası bir sisteme sahip olacak.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 02, 2017, 04:47:46 PM
Viabtc kapanmış.

Boşuna mı onca şeyler konuşuldu acaba? Okadar fiyat düşmesi falan hepsi boşmuydu ? Bu Çin iyice saçmaladı.
Ve aynen inşallah icolar biter,bitmese bile 2-3 ayda 1 tane sağlam projeli olur.
hero member
Activity: 1533
Merit: 560
October 02, 2017, 03:34:20 PM
Viabtc kapanmış.

member
Activity: 64
Merit: 10
October 02, 2017, 03:28:34 PM
Çin'den kurtulmak gibi bir deyim pek yerinde olmadı sanki hocam, kurtulma demeyelimde bence Çin'in etkisi piyasalarda eskiye nazaran çok daha az olacaktır. Çünkü Çin'dende ciddi derecede ICO'lara para giriyordu.
sr. member
Activity: 672
Merit: 277
CAT.EX Exchange
October 02, 2017, 02:30:59 PM
Hani büyük gün diyorduk bu 1 ekime falan ? Çin kapatıyordu herşeyi ? Hiç haberlerde falan da yok yada ben görmedim.Naptı bunlar en son kararları ne?Kesin kapandı btti kurtulduk mu Çinden ?
Pages:
Jump to: