Pages:
Author

Topic: Effect.ai Fiyat Tartışma Alanı - page 2. (Read 567 times)

jr. member
Activity: 378
Merit: 1
June 13, 2018, 12:57:14 AM
Yıl sonuna doğru NEO 90-100$ seviyelerini BTC'ye bağlı olarak görecektir. O zamanlarda tekrar ah vah etmemek için ben USDT ye dönmeyi düşüneceğim bu kez. Çünkü piyasa yükseldiğinde mutlaka müdahale geliyor ve tepetaklak oluyor. Yükselişte USDT de kalıp düşüş zamanı tekrar coin almak sanırım piyasanın en mantıklı hareketi. Sattığın fiyatın altına düşene kadar almamak ana kural. Düşüş sürecinde de en az 1 ay piyasanın oturmasını beklemek olası zararı engelleyecektir. Bugüne kadar hold yaptım ama bu tür değerlendirsem daha yüksek karlar elde edebilirdim.
member
Activity: 756
Merit: 16
June 12, 2018, 05:56:58 PM
Piyasa oldukça kötü ve neo gerekli şıçramayı yapamadı. Bu projeyi ico zamanından biliyordum ve bayağı öven vardı. Şuanda ico fiyatı altında olması bence önemli bir yatırım fırsatı olabilir tabi belli olmaz bazen ters teptiği de oluyor.
member
Activity: 476
Merit: 12
June 12, 2018, 04:29:31 PM
Neo projelerine duyulan bu gereksiz güveni anlamıyorum. Tamam bazı kriterlere göre seçiliyor ama neo tokeni olmaları illa güzel yerlere geleceği anlamını taşımıyor. Kaldiki neonun nasıl fiyatlandıgini da hatırlamanizi isterim. Çin devletinin BTC spekülasyonunu ve neoyu nasıl fiyatlandirdiklari dün gibi aklimda
full member
Activity: 624
Merit: 125
alcedoplatform.com
June 12, 2018, 04:20:38 PM
Yapay zeka projesi olupta ortaya adam akilli bir iş koyabilmiş tek bir proje bile görmedim, bunun da diğerlerinden pek farklı olacağını zannetmiyorum.
member
Activity: 406
Merit: 14
June 12, 2018, 04:18:04 PM
Piyasa şu anda düşüşte BTC 6500 dolar seviyesinde ve direnç noktası da burası eğer bu seviye tam manasıyla kırılırsa sert bir düşüş olmasını bekliyorum. Bu yüzden şu anda herhangi bir yatırım yapılmaması gerektiğini düşünüyorum.
newbie
Activity: 78
Merit: 0
June 12, 2018, 04:06:29 PM
charlie shrem in danışman olmadığı proje kaldı mı? adam önüne gelen projeye danışman oluyor.

piyasada yapay zeka projeleri gereğinden fazla çoğalmaya başladı. yapay zeka projelerinin kısa vadede prim yapacağını düşünmüyorum. projesiyle sıyrılanlar kazandırabilir ancak uzun vadede.

full member
Activity: 420
Merit: 101
June 12, 2018, 03:52:06 PM
bir token/coin ico fiyatının altına düştüğünde ya toparlayamıyor ya da toparlaması uzun sürüyor genelde. eğer projeye ve ekibe güveniliyorsa alım fırsatı olarak görülebilir tabi.
member
Activity: 294
Merit: 11
June 12, 2018, 02:46:58 PM
Bu ekiple uzun vadeli bir proje olması pek mümkün görünmüyor. Bu da fiyatı etkiler ve dibe gitmesini sağlar. ICO'suna katılacakken ben ve benim gibi birçok kişiyi nedensiz telegram grubundan atmıştır.
newbie
Activity: 12
June 12, 2018, 02:29:20 PM
bu kadar övüyorsunuz da bu coin yenir mi içilir mi ne iş yapar neden bu kadar seviyorsunuz. biraz ayrıntı yav.

bu yazıları yazanların bir çoğu ne işe yaradığını bilmiyor bile. bilselerdi teknolojisinden falan bahsederlerdi. yok charlie shrem advisormuş yok bilmemne. diğer advisorlar gibi charlie shremde parasına bakıyor.

Charlie bana kalırsa da iyi bulduğu projelerden teklif alıyor ve tabiki de parasına da bakıyordur. İco'ya giriyorsan araştırmalısın öncelikle.

Effect.ai yapay zeka ile ilgili bir proje, çalışmalarını bunun üzerinden ilerletmeyi hedefliyor. Böyle mantıklı bir proje ve Neo gibi kaliteli bir platformun altyapısında ico yapılması girmek için gayet iyi bir neden.
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
June 12, 2018, 01:41:40 PM
bu kadar övüyorsunuz da bu coin yenir mi içilir mi ne iş yapar neden bu kadar seviyorsunuz. biraz ayrıntı yav.

bu yazıları yazanların bir çoğu ne işe yaradığını bilmiyor bile. bilselerdi teknolojisinden falan bahsederlerdi. yok charlie shrem advisormuş yok bilmemne. diğer advisorlar gibi charlie shremde parasına bakıyor.
full member
Activity: 616
Merit: 118
June 12, 2018, 11:37:12 AM
sr. member
Activity: 742
Merit: 260
June 12, 2018, 11:27:19 AM
ICO fiyatının altında şuan alım fırsatı sunuyor. Biraz daha beklenip, tam piyasa çıkışa çıktığı zaman mutlaka sepette olması gereken tokenlardan bir tanesi olarak görüyorum.
member
Activity: 532
Merit: 29
June 12, 2018, 10:34:56 AM
Bounty'sinden bir miktar gelmişti. Bununla birlikte ICO fiyatının neredeyse yarısı seviyesindeyken rahatlıkla yatırım yapılabilecek potansiyelde bir token.

Piyasalar düzelince, NEO ile birlikte yükselişe geçeceğini düşünüyorum. Bu nedenle, düşüşü fırsat olarak görüp değerlendirme taraftarıyım. Bu seviyelerden almayıp, ileride fiyatı arttığında pişman olmak yerine en kısa zamanda bir miktar yatırım yapacağım.
sr. member
Activity: 827
Merit: 250
June 12, 2018, 10:23:33 AM
Ben ICO dan girmiştim . Çok ümitli olmasamda bir yıl bekleyebilirim ve bencede bekletecekler.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
June 12, 2018, 09:17:37 AM
Çok coin/token shillemeyi sevmem ama Effect çok güvendiğim tokenların başında geliyor. Bir miktar aldım, bekliyorum. Belki kısa vadede olmaz ama ileride Effect güzel fiyatlara ulaşacaktır.
newbie
June 12, 2018, 08:43:43 AM
bende daha önce efx konusu görmedim bence yerinde bir konu olmuş 87k neosats tan almıştım şuan 68k neosats fiyatı uygun değerlendirilebilir.

şahsen neo projelerine güven duyuyorum ayrıca effect zaten güzel proje YTD.
Ben de biraz daha ekledim portföyüme. Boğa sezonu gelse bence çok güzel şeyler olacak. Evet, Charlie Shrem Advisor.
full member
Activity: 350
Merit: 102
June 12, 2018, 07:58:11 AM
charli shrem bunların advisoru idi yanılmıyorsam. neo tabanlı tokenlar son zamanlarda iş yapıyor ama neo o parlak günlerinden biraz uzaklaştı gibi. neo nun son durumu haliyle neo tabanlıu tokenları da etkileyecektir. ben şahsen kısa sürede yüksek bir fiyat beklemiyorum açıkçası
sr. member
Activity: 560
Merit: 251
June 12, 2018, 07:50:44 AM
bende daha önce efx konusu görmedim bence yerinde bir konu olmuş 87k neosats tan almıştım şuan 68k neosats fiyatı uygun değerlendirilebilir.

şahsen neo projelerine güven duyuyorum ayrıca effect zaten güzel proje YTD.
newbie
June 12, 2018, 07:47:09 AM
Kardeşim 10 tane başlık var şu effect ile ilgili neden onlara bakmaan yeni bir başlık açıyorsunuzanlamıyorum amaç ne orda bilgiler verilmiş zaten ordan devam et sıfırdan başlama nolcak
Sadece fiyat potansiyeli ile ilgili açılmış bir başlık. 
member
Activity: 392
Merit: 10
June 12, 2018, 07:24:03 AM
Kardeşim 10 tane başlık var şu effect ile ilgili neden onlara bakmaan yeni bir başlık açıyorsunuzanlamıyorum amaç ne orda bilgiler verilmiş zaten ordan devam et sıfırdan başlama nolcak
Pages:
Jump to: