Pages:
Author

Topic: EFS'ye açık mektup! (ICO-Bounty saçmalıkları-mağduriyetler) Çözüm! - page 2. (Read 511 times)

member
Activity: 714
Merit: 82
bence airdrop ve bounty için türkçe forumun yanına bir kategori daha gelmesi lazım.

bilgi almak için biraz forumda dolaşayım diyorum başlıklar airdroptan geçilmiyor.

member
Activity: 546
Merit: 10
işe yarama ihtimali zayıf görüyorum. örneğin X coin 5 üzerinden puanlama her şey mükemmel gidiyor diyelim 4.5 puanı var ve bounty sürecini güzel yönetiyorlar. stake sayımı aşaması gelince veya tokenleri geç gönderince yine elimizden herhangi bir şey gelmeyecek. Ico inceleme sitelerindeki oylama puanlarından pek farkımız olur mu?
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
hevesinizi kırmak istemem ama belirttiğiniz sorunların önerdiğiniz çözümlerle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca bu neden EFS'ye bir mektup onu hiç anlamadım. Belirttiğiniz şeyler ne EFS'nin sorumluluğunda ne de herhangi bir yöneticinin.

Kendi araştırmanızı yaparsanız , ico beğenir ve güvenirseniz yatırımınızı yaparsınız. Aynı şey bounty içinde geçerli. Beğenmediğiniz bir bounty manager var ise onun kampanyasına girmezsiniz olur biter. Zaten çok sıkıntılı bounty managerlar yaşattıkları sıkıntıların ardından kolay kolay yeni kampanya alamiyor.

Oylama sistemi daha da saçma . Forumda on binlerce ne olduğu belli olmayan account var. Hangi coin daha güvenli diye anket açsak suraya , bir yerde ethereum bir yerde bitcoin white olsa bitcoin white 3 kat daha fazla oy alır Cheesy

Katılıyorum kanka meritini deftere yazdım olunca bir adet helal merit sallayacağım. Bana göre en iyi sistem merit sistemi, gerisi hikaye ve merit kaynakları arttıkça merit sistemi forum için daha uygun bir hale gelecek.

caktırma konu zaten merit amaclı açılmıs bir konu gibi gelmişti bana ama galiba meritleri ben kapacagım Cheesy deftere yazdım , vakti geldiğinde hatırlatırım

1 adet takdim edilmiştir xd
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
hevesinizi kırmak istemem ama belirttiğiniz sorunların önerdiğiniz çözümlerle uzaktan yakından alakası yok. Ayrıca bu neden EFS'ye bir mektup onu hiç anlamadım. Belirttiğiniz şeyler ne EFS'nin sorumluluğunda ne de herhangi bir yöneticinin.

Kendi araştırmanızı yaparsanız , ico beğenir ve güvenirseniz yatırımınızı yaparsınız. Aynı şey bounty içinde geçerli. Beğenmediğiniz bir bounty manager var ise onun kampanyasına girmezsiniz olur biter. Zaten çok sıkıntılı bounty managerlar yaşattıkları sıkıntıların ardından kolay kolay yeni kampanya alamiyor.

Oylama sistemi daha da saçma . Forumda on binlerce ne olduğu belli olmayan account var. Hangi coin daha güvenli diye anket açsak suraya , bir yerde ethereum bir yerde bitcoin white olsa bitcoin white 3 kat daha fazla oy alır Cheesy

Katılıyorum kanka meritini deftere yazdım olunca bir adet helal merit sallayacağım. Bana göre en iyi sistem merit sistemi, gerisi hikaye ve merit kaynakları arttıkça merit sistemi forum için daha uygun bir hale gelecek.

caktırma konu zaten merit amaclı açılmıs bir konu gibi gelmişti bana ama galiba meritleri ben kapacagım Cheesy deftere yazdım , vakti geldiğinde hatırlatırım
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Katılıyorum kanka meritini deftere yazdım olunca bir adet helal merit sallayacağım. Bana göre en iyi sistem merit sistemi, gerisi hikaye ve merit kaynakları arttıkça merit sistemi forum için daha uygun bir hale gelecek arkadaşın dediği sistemde çoklu hesabı olan girdiği imza kampanyasını güzel oylar yatırım alsın diye.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306

Oylama sistemi daha da saçma . Forumda on binlerce ne olduğu belli olmayan account var. Hangi coin daha güvenli ve potansiyelli diye anket açsak suraya , bir yerde ethereum bir yerde bitcoin white olsa bitcoin white 3 kat daha fazla oy alır Cheesy
full member
Activity: 756
Merit: 104
Sayın yöneticimiz EFS

Bounty kampanyaları ile bir çok üyenin kazanç sağladığı malumunuzdur. Kampanya yöneticilerinin yapmış olduğu (sayım esnasında...vb) saçmalıklar, proje sahiplerinin ödül hakkında ki son andaki tasarrufları yada ICO'nun saçma sapan tarihlere ertelenip ödül kampanyalarının uzatılması, ICO'ya yatırım yapanların baştaki anlaşma koşullarının değişmesi sebebi ile kazançlarının düşmesi gibi sebeplerden pek çok üye mağduriyet yaşamakta.

Milyon dolarlık piyasada forumda dağıtacakları üç kuruşun peşine düşmeleri yada reklam için çalışan Bitcointalk forum üyelerine saygısızlık etmeleri karşısında elimizden birşey gelmemekte. Ben çok eski bir üye sayılmam belkide çözüm için sunacağım fikir daha öncede tartışılmıştır. Ancak bu konuda herhangi bir gelişme olduğu söylenemez.

Önerim şudur:

- Blockchain tabanlı yada güvenliği ve adaletin en yüksek seviyede sağlanacağı bir oylama sistemi olsa.

- Bitcointalk forum olarak ICO'ya not verse (derecelendirse) ve bunu yayınlasak.

- Sabit başlık altında yayınlayacağımız bu liste emin olun yatırımcıların gözünde önemli etkiye sahip olacaktır.

- Böylece kafasına göre iş yapan ICO-Bounty; yöneticileri ve proje sahipleri artık daha ciddi davranacaklardır.

Oylama sistemi rütbe esaslı olabilir. örneğin: JR.Member 1 oy - Member 2 oy - Full Member 3 oy ..... şeklinde düzenlemeler yapılabilir.
Elbette bu sistem suistimal edilebilr. Tartışarak suistimale en az açık olan sistemi bulabiliriz. Ayrıca böyle bir sistemi suistimal etmek kendi ayağına sıkmak manasına gelir. Bu sistem forumda ki herkesin haklarını koruyacaktır.

Teklifin özeti: ICO'lar ve Bounty'ler üzerinde Forumun ağırlığının hissedilmesi!
Pages:
Jump to: