Pages:
Author

Topic: EGER BU MESELE GERCEKTEN BİR DÖNGÜ İSE??? - page 2. (Read 627 times)

jr. member
Activity: 462
Merit: 4
Umarım haziranda millet para sokar piyasayada tatil parası çıkar abi şu iki ay çok önemli önümüzdeki gerisi kolay gelir bunları güzel atlatırsak yaşarız atlatamazsak bu sene çöpe at gitsin
member
Activity: 154
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
Döngüden çok rastgelme diyorum halk ekonomisi bellidir havalar ısınınca ısınma gibi masraflar azaldığı için piyasa rahatlar. veya tarım bellidir oralarda döngü açığa çıkıyor ama bu piyasada döngü olması için sebebi de keşke açıklayıverseydiniz
full member
Activity: 378
Merit: 103
aslında senelere göre yükselmesi psikolojik bir davranış olabilir. bu sene debizim gibi düşnen binlerce insan oldugunu varsayarsak yine yükselir aksi halde babayı yedik Cheesy
full member
Activity: 672
Merit: 100
Gerçekten tam olarak sayılar değerler aynı diyemeyiz ama yaklaşık olarak aynı şeyler gerçekleşiyor. yılın 4. çeyreğinde artışlar devam ediyor sonrasında yeni yılda düşüyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
biran önce toparlansa iyi olur. geçen yıl bu aylarda başlayıp honda almıştım hayalim bmw 5.20 ya da 3.20 idi ama elimde olan honda ya şükür iyi ki almışım galiba bmw hayalini biraz erteleyeceğiz. ama bellide olmaz. bu piyasa bir yükselmeye başlarsa bmw 3.20 nin son modelini aldırır. o kadar ümit varım.
legendary
Activity: 1078
Merit: 1059
FROSTING
https://twitter.com/erkanozz/status/979728211348205568

ABD merkez bankası FED ‘Normalleşme’ derken piyasaya sürdüğü trilyonlarca $’ı kriz yaratmadan geri çekebilmeyi kastediyor.

Aşağıda ki şekilde açıklanmış:

FED Normalleşmeyi başarırsa = Finansal Kriz

Başaramazsa = Dolar Krizi

Ben başaramayacağını düşünüyorum...

Erkan ÖZ' ün twitter paylaşımı bana umut veriyor .
member
Activity: 210
Merit: 10
Eğer bir döngü ise evet bu ay toparlanmaları görmeliyiz. Bazı tahminciler yazın ancak toparlanır diyor bazıları aralığı bulur diyor. Yaşayıp göreceğiz. Gönül ister bir an önce toparlansın
sr. member
Activity: 826
Merit: 296
Tepesine bindikleri düşürebildikleri kadar düşürecekler.Hep bu çinlilerin işleri.Gündüz toparlanmaya çalışıyor BTC gece bir bakmışsın dump gelmiş.Büyük oynuyor adamlar kimseninde gözünün yaşına bakmıyor veriyor satışları.Yükseltmek de bunların elinde bir gece alışa geçtiklerinde BTC uçar gider.İşte bu ne zaman bunu kestirmek zor Sonlarda gibiyiz.6k'ya kadar düşürecekler.Daha aşağıya düşürmeleri kendi ayaklarına sıkmak olur.Piyasa bir daha zor toparlar yoksa.
newbie
Activity: 126
Merit: 0
Bir döngü olduğuna inanmıyorum. Piyasa dışarıdan müdahalelerde çok fazla etkileniyor. Bir ülkeden gelen en küçük olumsuz haberde %10-15 ler düşüyor. Bu kadar oynak olması sıkıntı.
full member
Activity: 336
Merit: 111
G20 den sonra kimse düşüş beklemiyordu. Eğer her sene böyle olacaksa yatırımcı falan gelmez  . Adam bir projeye güvenip para yatiracak adamlar iyi gidiyor derken btc düştüğü için adamların coin değeri de düşecek saçmalık resmen.

kesinlikle. işte bunun önüne geçmek için binance bitfinex ve en son coinbase ( erc token desteği) btc pair yerine altcoin/ usd eur jpy  pairleri geliyor. böylece insanlar direk dolar euro veya yen ile altcoin alabilecek. öbür türlü olmaz. btc düşmüş da bana mı düşmüş ben mi düşürdüm ? ben eth tutuyorum ve eth lik bi fud yok neden eth düşsün veya artık ne aldıysanız. biraz daha zaman lazım ama exchangeler yavaş yavaş buna dönecek , dönmek zorunda yoksa markete ilgi azalır. neo sağlam coin dedin $70 dan aldım diyelim sonra btc düşüyor ve bi bakıyosun neo olmuş $50 . sebepsiz yere para kaybediyosun. kabul edilir bişi değil bu. bitcoin hep kral olabilir ama altlar da eşek değil.
member
Activity: 1106
Merit: 25
böyle giderse polyanna olup çıkacağız. hani bir gün polyannayı etmişler o da o meselede bile iyimser davranmış iyi ki popom dan yapmadılar demiş. btc de sürekli aşağı vererek bizi bir nevi öpüyor. umarım biran önce toparlar da güzel hayaller kurmaya başlarız.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
Tarih tekerrürden ibaret değildir malesef.her sene aynı hareketleri yaptığı için bende dahil birçok kişi yine aynı hareketleri bekledi ve yükselişe geçeğini düşündük fakat kazın ayağı öyle değilmiş hep beraber gördük.
Fiyatkarın tekrar yükseleceğini düşünüyorum fakat bu ne kadar zaman alır işte onu bilmiyorum.bakarsınız bu senede olduğu gibi yine yılbaşında ath ler görebiliriz veya tam terside olabilir.belirsizliğin hakim olduğu bi zamandayız bence
newbie
Activity: 98
Bir kaç ay içinde yükseleceğini düşünüyorum bunu hem senin döngü tezine dayanarak (ki bunu doğru buluyorum) hem de 2018 sonunda bitcoinin fiyatındaki artışın muazzam olacağı açıklamasına dayanarak (buna çok da inanmıyorum) söylüyorum.
newbie
Activity: 196
Yaza doğru toparlayacak diye diye yaz geldi neredeyse ama toparlamak şöyle dursun hacim azalıyor, haziran-temmuz döneminden umutluyum ben hala
full member
Activity: 364
Merit: 100
daha da sert düşmesini bekliyorum btc nin. yıl sonuna doğru hareketlilik başlar ve tekrar şahlanır diye düşünüyorum. evet bir döngü söz konusu ama bu yıl yaşadıklarımız gerçekten sıradışı. büyük bir dalganın içindeyiz. piyasaya sıcak para girişi olmadığı sürece düşüşler devam edecektir.
member
Activity: 406
Merit: 12
Boğa dönemi hariç, hızlı işlem yapmak yerine 2-3 aylık periyotlarda piyasaya giriş çıkış yapmak çok daha doğruymuş.
full member
Activity: 504
Merit: 103
Hersey dongü olabilir ama kripto para piyasası ters köşede yapabilir hiç belli olmaz 3 sene arttı diye ille artcak diye bir şey yok artmazmı artabilir tabi ama çok hızlı bir yükseliş beklemiyorum ben.
jr. member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
İnsanların yüzü biraz gülsün artık Smiley. Maç kaç kaç biterse bitsin, Bitcoin tekrardan bir rekor kırsın. Şubat beklentisi vardı, olmadı. Mart 19 da güzel haberler gelir yükselir dedik oda olmadı. Nisan da 1 şaka yapar belki de insanlar bir güzel.
member
Activity: 406
Merit: 11
Ocakta tatil var dediler şubatta uçacaktık olmadı.
Şubatta mtgox var dediler martta uçacaktık olmadı.
Martta birşey demediler düşüşe rağmen hep çıkış beklendi.
Ay sonu çıkış hedefleri nisan mayıs haziran olarak revize edildi.
full member
Activity: 364
Merit: 102
ben katılmıyorum ya btc 1 senedir haber odaklı nyükselip düşüyor bence iş balinalardan da çıktı sürkli olumsuz haberler sonrası anasını aglattılar şuanda korkum 4 k 5k bandına düşmesi
Pages:
Jump to: