Pages:
Author

Topic: Ehkenomi çok eyi yeeaaaaaa 2017 model Passat sadece 15 bin TL - page 2. (Read 226 times)

hero member
Activity: 1330
Merit: 645
Hocam nerden buluyorsunuz böyle ilanları, aracı almak isterdim fakat çok kilometre yapmış ağır bakımları gelmiş Smiley Boya ve değişen yoksa bu araç alınır temiz bir şeye benziyor.

@ZekiBeyy hocam. Aracın yarısını şimdi kalanınıda iş bitiminde veriyorlar. Arsu edersen açılır tava bile ekletebilirsin. Ödeme taksit taksit alma taksit taksit. Gerçi biraz boş görünüyo ya olsun. Eski minder koltuk falan korsun olur gibi.
sr. member
Activity: 714
Merit: 335
çok iyi bir ilanmış bunu yayınlayan da buna inanarak yayınlamış galiba Grin 15 bin liraya binebileceğimiz passatta ancak bu olurdu gülelim mi ağlayalım mı
hero member
Activity: 1484
Merit: 936
Hocam nerden buluyorsunuz böyle ilanları, aracı almak isterdim fakat çok kilometre yapmış ağır bakımları gelmiş Smiley Boya ve değişen yoksa bu araç alınır temiz bir şeye benziyor.
legendary
Activity: 2156
Merit: 1518
mitsubishi colt aldım 2012 yılında sıfır ve  anahtar teslim 32500 TL'ye. Şimdi ise Passat 2017 model hepsi hepsi 15 bin TL

Doların 8 TL olduğu yerde  2017 model Passati 15 bine alabiyorunuz daha ne istiyorsunuz cidden daha ne yapsinlar

Ekonomi bakanımızı ve ülke yönetimini cidden alkışlıyorum

Hepsinden Allah razı olsun

Araç linki

https://eksisozluk.com/img/st856q13
Pages:
Jump to: