Pages:
Author

Topic: Ekonomi Bakanı Zeybekçi'den Bitcoin Açıklaması: Yasal Düzenleme Olmayacak - page 3. (Read 562 times)

member
Activity: 252
Merit: 10
yasal düzenleme yok ama  vergi alacağız . resmen böyle arkadşlar devlet sinekten yağ çıkarıyor nerden para alabilirm diyor.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Bugün bitcoin düştüğü için böyle diyorlar. Yarın yükselirken, tüm millet delirmişcesine bitcoine para basarken ve kar ederken tekrar açıklama yapar bakanlar Cheesy "Evet bitcoin güzel bir gelir kaynağı, vergilendirmeyi düşünüyoruz"

Düşerkende "bitcoin bir laledir, bir baloundur, patlayacaktır uzak durun. yasal düzenleme vs. yapmayacağız"

Sonraki yükselişte ise artık bakanlar Paribu'dan, BTCTurk'den, Koinim'den hesap açarlar Cheesy Sonra paralarının bir garantisi olmadığını anlayıp borsalara devlet garantisi sunarlar.

SONRA BİR SES YÜKSELİR "YANILMIŞIZ" DER Cheesy
member
Activity: 308
Vergi de olmasın  lütfen.
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Yapsalar rezillik olacak.. Takip edemezsin, delil gösteremezsin.. mantıklı olan karara varmışlar bence..
full member
Activity: 366
Merit: 101
Yasal düzenleme yok demek vergi gelmez raad takılın demek değil gencolar, ben şuanda böyle birşeyi tanımıyorum bilmiyorum ama çok gözüme batırırsanız öperim hepinizi demek gibi bence. Zaten titan mitan diye laf yapmışlar biri çıkar şu kadar kaybettim biri çıkar bu kadarla girdim bu kadarla çıktım diye yüksek miktarda kayıpla karşılarına çıkarsa tamamen illegal sınıfınada sokabilirler.
full member
Activity: 630
Merit: 101
Zaten nasıl bir yasal düzenleme peşindeler. Ayrıca yasal düzenleme olduğu anda ki bence böyle bir niyetleri yada bir çalışmaları yada her hangi bir ilgileri yok! Legaldir diye tasdik ederler ki yine illegal olduğuna dair zaten bir mevzuat yok. Ki onu da çıkartmaları anlamsız ve dayanaksız ve gereksiz olur bence. Epey ki kullandım. SONUÇ: Vergilendirme peşinde koşmaktansa kullanma teknolojiyi anlama üretme derdinde olmalıyız.
member
Activity: 448
BU habere göre sıkıntı yok devam kararı çıkmış 2018 yılının 2. yarısına kadar bir uygulama olacağını düşünmüyorlar .
member
Activity: 336
Şaşırdık mı hayır tabikii.Önümüzde seçimler şerefine hatrına şimdilik herhangi bir yasal düzenleme yok deöiş sayın bakanımız .Seçim sonrası bakalım kararları nasıl değişecek.
member
Activity: 392
Çok şükür bir müddet daha insanlar nefes alacak.Zaten hükümek konuyu etraflıca araştırıyor.
member
Activity: 350
Merit: 11
Hükümet şimdilik araştırma aşamasında .E malum önümüzde seçimlerde var şimdilik tarafsız kalmayı uzaktan izlemeyi sürüdürüyor.Seçimlerden sonra kesinlikle konu ile ilgli muhakkak bir düzenleme yapılacaktır.
legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
Bu demek oluyor ki; arkadaşlar biz bu kripto paraları keşfetmişken ayakkabı kutularında sıfırlayamadığımız paraları güzelce bir sıfırlayalım bu arada siz de ne yapıyorsanız yapın. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Düzenleme yoksa, resmi olarak tanınmıyorsa bir şey yapmanıza gerek yoktur.
full member
Activity: 602
Merit: 120
Yasal düzenleme yoksa vergide olmaması gerekmez mi ? Biraz değişik bir konu ama yasal düzenleme çıkınca görüşülmesi gereken bir konu..
hero member
Activity: 840
Merit: 532
yasal duzenleme yok ama vergi hakkinda ne olacak? bunlar kesin vergi alir cok buyuk oy kaybedecekler haberleri yok toplumu çok siktilar, bitcoin'le ilgilenen insanlar keriz değil.
member
Activity: 378
Merit: 55
yasal düzenleme olmayacak da vergi düzenlemesi ne olacak?

gerçi vergi yok deselerde inanmazdım bunların sözüne.
member
Activity: 203
Merit: 15
bakan liyakat sistemiyle oluşturdukları bilirkişilere kamuda görev olan üstün nitelikli uzmanlara bu konuda danışmış ve kendine yakışan açıklamayı yapmış..
titan mitan gibi bişey demiş.. akıllı olun kafanızı böle şeylere yormayın demiş..

özet : satoshi nakamoto = kenan şeranoğlu

https://www.youtube.com/watch?v=QjBVFxOY9DI
member
Activity: 105
Bizi ilgilendiren kısım vergi olayı , bakalım ilerde ne olcak
member
Activity: 462
Yasal düzenleme olmaması daha iyi. Bir gün devlet gereken önemi verir de ona göre adımlar atarsa daha sağlıklı bir yasal çerçeve de hazırlamış olurlar  Smiley
sr. member
Activity: 532
Merit: 251
Beklenen haber geldi: Yasal düzenleme olmayacak. Bu ne demek oluyor şimdi? Vergi işi ne olacak?

http://www.webtekno.com/ekonomi-bakani-zeybekci-den-bitcoin-aciklamasi-yasal-duzenleme-olmayacak-h38699.html
Pages:
Jump to: