Pages:
Author

Topic: Ekonomimizi Denetleyecek yeni şirket - page 3. (Read 820 times)

sr. member
Activity: 1302
Merit: 264
October 02, 2018, 02:13:50 AM
İlginç geldi bana da arkadaş kendin ne yapacağını bilmiyor musun sende bu işi yapacak denetleyecek bir şirket yok mu ? Bu nasıl iştir anlamadım gitti
legendary
Activity: 1320
Merit: 1001
October 01, 2018, 04:52:16 PM
Allah sonumuzu hayr etsin. Mckinsey gel bizi de denetle. ulan şu toplantı bi olumlu geçsin sopayı size sokacaz ilk. 1. dünya savaşında nasıl sikildik alaman yüzünden, adam orduyu teslim etti aq. şimdi de ekonomiyi teslim ediyoruz. bu mu aq yeni türkiye sokayım sizin yönetim anlayışınıza.

sinir olmamak elde değil. bi de neymiş efendim eleştirince suçmuş. aq nedir bu ya. alkış mı tutalım aq. yeter ulan yeter. sata sata bitiremediniz. şimdi de al benim canım sıkıldı sen al sen sat sen sok. ohh ne ala sok sopayı millete sen çık sırıtarak açıklama yap.

ehh be kardeşim. ne diyelim şimdi denetleyen ........................................................................... yok, yorum yok yaa..
jr. member
Activity: 378
Merit: 1
October 01, 2018, 12:55:36 PM
Ülke ekonomimizi yabancı bir hele ki Amerikalı bir şirketin denetleyecek olması son günlerde onca olaya ve yaşadıklarımıza rağmen Amerik ile işbirliği yapma gayretleri bizlerin kafasında soru işaretleri oluşturuyor.
jr. member
Activity: 252
Merit: 6
October 01, 2018, 08:29:46 AM
Akdenizde doğalgaz aramayı abd ye bıraktık, ülke ekonomi gidişatının raporunuda abd ye bıraktık. Bu nasıl zihniyettir anlamıyorum, abd den başka işi yapabilecek ülke yokmuda gidip onlara boyun eğer gibi işlerimizi teslim ediyoruz   Embarrassed
jr. member
Activity: 294
Merit: 5
October 01, 2018, 08:08:40 AM
Tayyip Erdoğan bir gün çıkar "eeeyy McKisney midir nedir. Biz senden öğrenecek değiliz ekonomiyi. Sen de amerikanın maşasısın. O oyunlarınız bize sökmez bizim Allah'ımız var" derse anlarız ki McKisney güvenilirliğini koruyabilmek adına bir şeyler yapmaya çalıştı bu da reise tosladı.
member
Activity: 546
Merit: 10
October 01, 2018, 07:54:50 AM
Okumadım ama Mckinsey'i yağlayan haberler çoktan yapılmaya başlanmıştır. Bir ekonomistin sözünü unutmam. ekonomimiz madem bu kadar güçlü o zaman vergileri azaltın.  Cheesy geminin dümeninin amerikalı, avrupalı meslektaşlar gibi tarafsız olmasını isterdim.
full member
Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
October 01, 2018, 03:29:08 AM
Dış politika ve ekonomide son dönemde yaşanan falsoları gördükçe artık söyleyecek söz bulamıyorum, ama ne denirse densin bunları yutacak ve sindirecek; çomarkopterin milli ve yerli olduğunu düşünen bir kitle var ne yazık ki....
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
September 30, 2018, 10:16:41 PM
Dış güçleri içeriden yıpratmak için müthiş zekamızla bu yolu seçmiş olabiliriz Grin Şaka bir yana denize düşen yılana sarılır, bize para lazım para ise lanet olası dış güçlerde.
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
September 30, 2018, 06:49:48 PM
Ne yazık ki hiç güven vermeyen bir gelişme bu. Yine ipleri başkalarının eline bırakmışız, güya en büyük düşmanımız dış güçler idi. Hükümetlerin ne yapmaya çalıştığını anlamak çok zor, sade vatandaşlar olarak herkes kendi evinin ekonomisini kurtarmaya bakıyor artık Smiley
legendary
Activity: 1456
Merit: 1005
September 30, 2018, 04:40:51 PM
IMF ile anlaşmamış gibi ama seçilen yöntemin IMF ile anlaşmaktan farkı yok alacaklıların istediği yasaları ve politik tavrı göstermediğiniz sürece kredi muslukları zaten tek ayak üstünde dengesini kaybetmiş olan ülke ekonomiye zarar verecek şekilde kapanacak.
hero member
Activity: 896
Merit: 630
September 30, 2018, 04:22:04 PM
Kırılan iphonelere de yazık oldu. Sıcak para için hangisine başvurursan başvur seni denetleyecek, seni yönlendirecek uymadığın zaman resti çekecek. Zora düşen ülkeler bu acıları yaşamak zorunda maalesef.
member
Activity: 420
Merit: 11
DAO Maker
September 30, 2018, 03:52:36 PM
Evet arkadaşlar azılı düşmanımız bize oyunlar oynayan ekonomik darbe yapmak isteyen Amerikanın bir şirketi bundan sonra bizim ekonomimizi denetleyecek. Hedeflerimizi hedefe ulaşıp ulaşamadığımızı falan kontrol edecek Raporlar hazırlayacak. Berat Albayrak verdi müjdeyi de. Şirketin ismi Mckinsey. Detayları ve kaynak linkini aşağı bırakıyorum.

https://eksisozluk.com/ekonomiyi-abdli-sirketin-denetleyecek-olmasi--5798137?a=popular
Aştık belli ki artık sinirlenemiyoruz bile sadece gülüyorum. Işıklar içinde uyusun büyükannem hep;" insan kınadıklarını yaşayıp hesabını temizlemeden ölemez" derdi. Öncelikle düşman ve bize oyunlar oynayan bir ülkenin şirketi bize kayyum atandı ve bu müjdeyi de damat verdi hayırlı olsun:))  İkinci olarak ben bu müjdeyi veren damadı ve damadı böyle konuşturan Reisi kınamıyorum... (Ne olur, ne olmaz..)
sr. member
Activity: 561
Merit: 274
September 30, 2018, 03:38:22 PM
Denetleme adı altında kendi kendimizi köle ediyoruz. Ne denilebilir ki? Bu memleket için emek veren onca insanın mücadelesine yazık sadece. Bu kadar berbat bir ekonomi politikası olamaz.
member
Activity: 294
Merit: 10
September 30, 2018, 03:15:31 PM
Nasıl bir anlaşma yapıldı, neleri nasıl denetleyecek, hangi hakları olacak veya hangi bilgilere ulaşacak bunlar bilinmiyor. Söylenmiyor da. Zaman gösterecek her şeyi.
jr. member
Activity: 322
Merit: 2
September 30, 2018, 11:53:51 AM
IMF'den borç almadık demek için yaptığımız şeylere bak. Kim bilir nerelere erişebilecekler hangi bilgilerimize ulaşacak ekonomimizle ilgili sadece bizlerin bildiği nelere ulaşacaklar. Daha vahim olanı bunları kimlerle paylaşacaklar. Şu ihtimali düşünmüyorlar mı iyi bir şey yapacağız diye ya her şeyi bizi saha bağımlı kılmak adına daha kötü hale getirirlerse? Yerli ve milli anlayışına ne oldu merak ediyorum gerçekten.
jr. member
Merit: 2
September 30, 2018, 10:55:53 AM
bunlar yakıda duyunu umumiyeyi de geri getirip halka da osmanlıya geri dönüşün habercisi diye satmaya çalışmazsa ben de bir şey bilmiyrum.
member
Merit: 16
September 30, 2018, 08:24:52 AM
Şimdi ya IMF ile anlaşılacaktı ya IMF'nin işini yapacak bir paravan şirket bu işi görecekti. McKinsey ile anlaşıldı ve ekonomimizin ipleri bu adamların eline verildi. Bu adamlar bizim bütün gizlimizi öğrenmekten başka ne iş yapacak?
hero member
Activity: 896
Merit: 519
member
Merit: 14
September 29, 2018, 05:42:28 PM
Eyy düşman ABD bugün bizim bütün ekonomimizi denetler hale gelmiş. Şimdi dolar düşüyor ekonomi rahatlamış gibi görünüyor ya bunun ceremesini önümüzdeki yıldan itibaren çok daha kötü bir şekilde çekeceğiz.

Her hareketleri ülkeyi daha fazla bataklığa sokuyor. Hadi hayırlısı.
sr. member
Activity: 735
Merit: 251
September 29, 2018, 04:21:09 PM
İnsanların aklına, kalbine hakaret etmekten başka bir şey yaptıkları yok. Doğmamış çocuklarımıza kadar üzülüyorum artık. Göz göre göre bu kadar rezilliğe fırsat verilmemeli. Ülkede her geçen gün daha saçma şeyler oluyor.
Pages:
Jump to: