Pages:
Author

Topic: Ekran kartı hosting projesi için danışman aranıyor - page 2. (Read 1666 times)

legendary
Activity: 1274
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Şu anda en karlı gpu mining ethereum varsayarsak.
25mh/s hızla kazım yapan ortalama bir kart seçersek.
Bu kartın aylık getirisi zorluk seviyesine göre ortalama 90$ desek.
Bu kartın amorti süresi ortalama 3ay desek.
Proje biraz saçma gibi gözüküyor. Bu benim şahsi fikrim. Herkesin düşüncesine saygım var.
Bu isten proje sahibi ekmek yiyecek danışman ekmek yiyecek kart sahibi ekmek yiyecek.
Kart sahibinin amorti süresi uzayacak da uzayacak. 90$ alıyorsa kesintilerle eline 50$ geçecek sallıyorum.
10 kişi bir ekmeği kemirmek gibi bir şey bu..
"istihdam yaratmak" denen bir şey var.
Ayrıca bu sektörde (kripto para madenciliği sektörü) yapılan akıllı yatırımlar sayesinde bir çok farklı sektördeki yatırımlara göre ROI süresi çok kısadır.
Devlet destekli bir kobi kursanız bile ROI'niz en iyi ihtimalle 3 yıldır. Bu sektörde çok rahat 6 ayda roi yapılır ve elde donanım kalır. Donanım yükseltmeleri bilinçli bir ekip tarafından yönetilirse yatırım madencilik anlamında ROI olduğu anda %50 kar cepte olur.
copper member
Merit: 555
https://refpa28543.top/L?tag=d_286347m_1264c_&site
Şu anda en karlı gpu mining ethereum varsayarsak.
25mh/s hızla kazım yapan ortalama bir kart seçersek.
Bu kartın aylık getirisi zorluk seviyesine göre ortalama 90$ desek.
Bu kartın amorti süresi ortalama 3ay desek.
Proje biraz saçma gibi gözüküyor. Bu benim şahsi fikrim. Herkesin düşüncesine saygım var.
Bu isten proje sahibi ekmek yiyecek danışman ekmek yiyecek kart sahibi ekmek yiyecek.
Kart sahibinin amorti süresi uzayacak da uzayacak. 90$ alıyorsa kesintilerle eline 50$ geçecek sallıyorum.
10 kişi bir ekmeği kemirmek gibi bir şey bu..
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Destek kurulum vs sadece hafta sonları olmak üzere ve kazılan kripto paraların %20'si doğrudan ödeme olarak yapılacaksa bir el atalım Smiley

7 Ekran kartı takılı olacak bir ana kart üzerinde bir prototip servis oluşturacağım.
Bu servis sadece vatandaş desteklediğimiz kartlardan satın alıp gönderecek biz ana karta takıp o kart için ayrı bir miner çalıştıracağız.
Kartın aylık elektrik maliyeti + danışman ücreti + firma karı şeklinde formüle edeceğimiz bir aylık hosting kirası olacak.
isteyen forum üyesi kartını satın alıp gönderecek biz mevcut rig'e takacağız, aylık hosting ücretimizi alacağız.
kazılan kripto para nın % kaçı bizi kurtarır bilmemekle birlikte oturup danışman arkadaşla ciddi ciddi işin planlamasını yapmak istiyorum.
gayet hizmet garantimiz olacak kart sahibine;
%99 uptime garantisi vereceğiz kart sahiplerine,
bunun için yedekli internet bağlantısı,
kesintisiz güç kaynağı,
jeneratör,
hosting sistemi yani kartın takılı olduğu donanımın yedeğinin tutulması gibi gibi detayları var bu işin.
ethereum'un diff i bizim umrumuzda değil. biz ana kart, elektrik, internet ve miner çalıştırma knowhow ını faturalı sözleşmeli hizmet olarak sunacağız.

legendary
Merit: 1000
★ BitClave ICO: 15/09/17 ★
Destek kurulum vs sadece hafta sonları olmak üzere ve kazılan kripto paraların %20'si doğrudan ödeme olarak yapılacaksa bir el atalım Smiley
legendary
Activity: 3248
Merit: 1531
Değerli forum üyeleri,
Ekran kartı hosting projesini hayata geçirmek için,
ücreti mukabilinde Linux üzerinde multi GPU ve multi miner ile yapılandırma yapabilecek ve bu sistemin teknik desteğini verebilecek. Ankara da ikamet eden bir danışman aramaktayım.
Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar öm ile benimle irtibata geçebilirse sevinirim.
Pages:
Jump to: