Pages:
Author

Topic: Eldeki bir koin için en iyi satış yeri nasıl belirlenir? - page 3. (Read 3034 times)

full member
Activity: 350
Merit: 100
coinmarketcap'ten coinin bulunduğu borsalara bakıp en yüksek hacme sahip borsada satmaya çalışırsan istediğin fiyatlara satma şansın daha yüksek olur. Ben o şekilde yapıyorum
sr. member
Activity: 476
Merit: 251
En iyi satış noktası belirlenemez gerçekleştiyse tamamen tesadüfidir:) onun için %2-3 bana göre de iyi bir kardır. Hep %10 olsa daha ne isterim ama olmuyor malesef. Mühim olan az da olsa anaparayı sürekli büyütmektir.
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
niye satıyorsun ki al ve tut
HODL
her zaman kriptokoinde kal ,ihtiyacın olunca bozdurursun
full member
Activity: 182
eHarvestHub
Hocam sizinkiside bişey mi ben 2 hafta önce lisk aldım 2 dolardan 200 adet 3 dolar olunca hemen sattım iyi kaar ettim diye sevinirken sattıktan 3 gün sonra lisk 6 dolar oldu Cheesy

Üzüldüm valla 😂 SC ve DGB vardı elimde inanılmaz zarar ettim ama şuan çıkardım zararı. Bundan sonrası kar inşallah
full member
Activity: 532
Merit: 151
Hocam sizinkiside bişey mi ben 2 hafta önce lisk aldım 2 dolardan 200 adet 3 dolar olunca hemen sattım iyi kaar ettim diye sevinirken sattıktan 3 gün sonra lisk 6 dolar oldu Cheesy
full member
eHarvestHub
Haklısınız ama sonra kaçan balık büyük oluyor. Mesela gecen gün 26k dan MCO almıştım. 35k gibi sattım. Sonra 70klara geldi. İnsana koyuyor bu durum 😅
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Güvendiğiniz bir altcoin için %2-%3 az bana göre bitcoin piyasasına bakarsak örneğin monaco ico sürecinden beri yüzde kaç artmış tam olarak bilemiyorum. Waves için de bu geçerli bu yüzden coinden coine değişir bu oran bana göre.
member
Activity: 112
Merit: 10
%10 makuldur. hatta yüksektir %3 ( polo ) yada %5 ( bittrex ) e gider kalan sana kalır. Elindeki sermaye ile alakalıdır. 100 BTC sermayen varsa. günlük %1 zengin eder 6 ayda. ama 0,1 BTC varsa makası yükseltmek zorundasın. Kişisel tecrübemi tek cümleyle aktarayım. Kardaysan hemen sat. %2-3 iyidir.
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
En doğru yer stratejinizdeki kar hedefidir. Bazen az, bazen çok olur. Bazen yanlış işlem olur...
Ama sürdürülebilir ve planlı bir kar hedefinin önüne hiç bir şey geçemez. Örneğin küçümsediğimiz %2'yi bir yıl boyunca her gün yakalayabildiğiniz durumu hesaplayın. %10 hedefleyip %50 başarılı olmaktansa, %2 hedefleyi başarı oranını yükseltmek her zaman doğru tercih.

Öte taraftan bu işi sistemantik bir şekilde yapabiliyorsanız, karılılığı arttıracak yöntemler geliştirebilirsiniz. Kademeli giriş ve kademeli çıkış gibi.

Karın bir kısmından feragat edip, sıfır maliyetli coin tutmak da fayda sağlayabilir.
full member
Activity: 364
Bu piyasada hickomse tabandan alip tavandan satma firsatini yakalayamaz. Omrun boyunca buna 1 defa denk gelirsen sanslisindir. Aldigin kar ile yetinmelisin. Hepsi bu
full member
eHarvestHub
Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 3 aydır bu işle uğraşıyorum. Son 1 aydır çok iyi kar etmeye başladım ama ettiğim karın 3 katı kadarını da kaçırdım. Sürekli erken satıp, az kar ediyorum. Siz satış yerinizi nasıl belirliyorsunuz? Hani ındikatörler bunun için daha doğrudur? Tavsiyelerinizi bekliyorum...
Pages:
Jump to: