Pages:
Author

Topic: Elden BTC Alırken Dikkat! 182.000 USD Gasp Ettiler (Milliyet Haber) - page 5. (Read 1152 times)

sr. member
Activity: 588
Merit: 251
Bu işin altında farklı işler var gibi duruyor yakında açığa çıkar, fark ettiğin birşeyi söylemek istiyorum çevrede Bitcoin konusunda çok bilgi sahibi olmadan alım yapmak isteyen bir sürü insan var bunlar dolandırıcılar için potansiyel dikkat etmek lazım , insanları bilgilendirmek lazım.
member
Activity: 124
Merit: 10
Elden bitcoin almayı hala anlamış değilim.Yani kara para mı bu eft ile bursaya aktarmıyorsunuz.Borsadan almak 5 dk nızı bile almıyor.Elden almanın başka mantıklı açıklaması gelmiyor.Kimseye btc miktarınızı sakın söylemeyin.Özellikle son haftalarda sürekli eski dostlar yeni arkadaşlar arayıp soruyor.Herbirine açıklama yapmak zor.Elden btc almak için beni arayanları borsa ile uğraşmak istemeyenleri ısrarla borsalara yönlendiriyorum.Dikkatli olmak gerekir.
legendary
Activity: 1122
Merit: 1019
Bitcoin Trader
herkese beni düşündükleri için Öncelikle teşekkür ederim.

Ne yazıkki dün ve bugün foruma girme şansım olmadı. Ancak şimdi girebildim ve bu olaydan aslında bu saatte akşam haberim oldu gazete haberlerini kontrol ederken bu konuya denk geldim.

Neden foruma giremiyorum diyen arkadaşlara sözüm foruma ne hikmetse TR den girişler söz konusu değil.

Bunun yanı sıra bu dava olayı başına kimin gelmiş ise geçmiş olsun çok üzücü bir olay ve böyle olayların ülkemizde birde bitcoin adı altında haberleri kişiler konusundada bir korku ile endişe kaplamaktadır.

Doğal olarak da haklılar. Bu yüzden insanlara özellikle lütfen güvendiğiniz ve sizin ve karşı tarafın güvenliğini sağlayacak şekilde ticaretinizi yapın diye gerek kendi müşterilerime gerekse

çevremde ki bu işi yapan kişilere iletiyorum.

Bunun yanı sıra bu durumda ben dahil herkes olabilmektedir. Ama ben özellikle güvenmedğim güvenini alamadığım ve ortak noktada görüşmek istemeyen ne satıcı ne de alıcı hiç bir müşterimle ticaret yapmıyorum.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
o parayı elden alıp yine bankaya yatırmayacak mısın? ne anladık bu işten

Kendi yatırdığında elden kaynağını bulamayacaklarını sandıkları için Cheesy
newbie
Activity: 109
Merit: 0
o parayı elden alıp yine bankaya yatırmayacak mısın? ne anladık bu işten
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
Adamlar 182.000$ ellerinde sanal para almak için reel dünyada dolaşıyorlar. İlginç..!!  kardeşim adı üstünde sanal para bunu git borsasından al, ahmetten mehmetten alma. Ben artık cebimde 500 lira olunca tedirgin oluyorum ne ki 182.000$la sokaklarda dolaşacam. Hiç mi eşin dostun bu işlerden anlayan akraban yakının yok.
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
Bu insanoğlunu anlamak zor, bu zamanda elden BTC alımı nedir anlayan var mı, demek ki kaçak göçek işler yapıyorsunuz ki elden ele dolaşıyor paralar,  al doğru yoldan bak işine, ha ilerde vergi mi gelir, izleme mi gelir ne olursa olsun, canından olmak var bu işlerde.
full member
Activity: 182
Merit: 100
“Decentralized Transportation Economy”
Bu kadar yüksek bir meblağ hem elden hem de tanımadığın sadece telefon ile irtibat kurduğun kişilerden. İyi cesaret valla. Neden böyle bir maceraya girişmiş hiç anlamadım hiç gerek yok böyle şeylere.
full member
Activity: 420
Çok vahim durum. Bu kadar yüksek meblağda elden Bitcoin mi alınır. Bu kadar borsa, uygulama varken. Ben localbitcoins.com' uda güvenli bulmuyorum. Her zaman kötü niyetli kişiler çıkacaktır. Kimse yatırımlarını açık etmesin.
jr. member
Activity: 123
Merit: 1
Bu adamlar paralarını çaldırmayıp bitcoini başarılı bir şekilde alsalar bile çok geçmeden bunu onlineda kaybederlerdi.%100.O yüzden bi kayıpları olmamış bence.Senaryo hızlı gelişmiş.
RTE
full member
Activity: 294
Merit: 103
Geçmiş olsun demekten başka hiç bir şey yapamıyoruz yazık ya ne şerefsiz insanlar var .
full member
Activity: 406
Merit: 101
ne gerek var böyle şeylere anlamadım. elden alım - satım mı olur çok saçma, tehlikeli. daha öncede bir tane eleman vardı bilmem kaç btc elden alım olur diyordu.
böyle mal gibi işler olmasını istemiyorsan;
meblağ küçük olsa bile kendini her türlü garantiye alacaksın o kadar.
full member
Activity: 1050
Merit: 210
Crypto Trader
BTC 20.000-USD ye merdiven dayayınca işte yeni dolandırıcılık için sebep oldu görünen o.
bunlar gene dua etsin zarar vermemişler cana yani.
yoksa 2-3 ay önce antalyada birinide öldürmüşlerdi.
Onun için her zaman tedbirli olmakta fayda var.
hero member
Activity: 510
Merit: 500
İlla elden almak istiyorsanız gerek forum gerek localbitcoins.com'dan çok satışı olan ve rating'i yüksek kişilerden alışveriş yapın. Devletin makasına takılmamak için bu tarz riskler alınmak zorunda maalesef.
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
Arkadaşlar elden ne BTC aldın ne de satın.. Çok riskli. Haberlerde her geçen gün sürekli abartılarak söylenen Bitcoin dolandırıcılara yeni gelir kaynağı haline geldi..

Elinizden geliyorsa kimseye Bitcoin borsasında olduğunuzu söylemeyiniz. Ben eskiden BTC beş para etmezken söylemiştim, şimdi herkes beni arıyor. Şimdi sen ne zengin olmuşsundur falan fistan diyorlar Cheesy Kimseye güvenmeyin. Adamın biri öldüreli 3 ay olmadı, biri kaçırılalı 1 ay olmadı ve şimdi bir yenisi daha. Dikkatli olun.

Borsalar varken paranızı riske atmayın. Vergi falan soran eden yok merak etmeyin. Bugüne kadar vergi soranı ne gördüm ne de duydum. Forum ortalamasında en yüklü bankaya transfer yapanlardan biriyimdir muhtemelen bana bile kimse birşey sormadı. Sadece müşteri temsilcimle aramızda muhabbet geçmişti.
sr. member
Activity: 346
Adamların utanmaları kızarmaları yok ki sövsek eminim gülerler, geçmiş olsun dolandırılan arkadaşalra umarım polsiler bu şerefsizleri bir an önce bulur ve meseleyi çözerler
sr. member
Activity: 560
Gerçekten aklım almıyor bitcoinin tanesi olmuş 16k dolar nasıl gidip elden alma cesareti gösteriyorsunuz? Git borsadan al kardeşim yazıktır.
sr. member
Activity: 543
Orjinal üyelik ToRiKaN banlanalı asır ol
Bu haberi okurken varanvaran hocam aklima geldi. Istanbuldan gelen inşallah o değildir.

benimde aklıma direk olarak o geldi umarım o değildir, forumun saygı değer ticaretçilerinde birisi. zaten o sanırım bu tür ticaretleri bankalar da ya da güvenilir konumlar da gerçekleştiriyor.
full member
Activity: 742
Merit: 112
uyarıyoruz kesinlikle elden satış yapmayın. türk borsalarını kullanın vergisini verecekseniz de verin başınız rahat etsin. elden bitcoin satış-alış işlemleri yapanlar kimliklerini açık ediyorlar. karşıdaki insana güvenemezsin. çok riskli.

gelir vergisi oranı evet biraz yüksek ama kafanız rahat eder en azından.
full member
Activity: 336
Bir tane gerizekalı vardı burada bilmem kaç tane btc elden alacağım diye atıp tutuyordu onu alalım sahneye hala buralardaysa.
Pages:
Jump to: