ben anlamadım bu coini hala . bu coin sadece telefon ile kazılabilecekti sadece ? insanlar xmr-stak gibi en baba minerlarla cpu üzerinden kazabiliyor ise ne anladım ben bu işten.
valla hocam vega 64 tek başıma 2 kh kazıyor. ayda 200 dolar getirisi var diye hesaplanıyor. güzel sistem bence
Bugün ki kuru göz önünde bulundurursak 200 doların üstü gelir. 2-4 ay için de kartın parası çıkıyor. Bir Dump yeme ihtimali var şuanda.
elimde 2 adet i7 3 adet i5 işlemci var. bunlarla kazım yapsam bir getirisi olur mu? yoksa tedaşa mı çalışırım?
Kaç H alıyorsun.?
hocam işlemciyle oalcak gibi değil. vega 64 ile sabit 1950 h/s alıyorum. 2 adet vega daha alacağım. çok çok iyi karı var. 1,5 ayda amorti ediyor böyle giderse. ha çöktü diyelim başka coinler var. her türlü 3 vega çok iyi gider
arkadaşlar whattomine sitesinde no listed ne anlama geliyor?
Vegaları HBM2 ile mi kullanıyorsunuz yoksa Sadece Driver yükleyip her kapat-açda Devredışı bırak-al ile mi.? Bende 6 adet Vega 64 var. Altısını da tek makina da yaklaşık 1950-2000 arasında bir değer de kullanıyorum. Yeni XMR-STAK ile test etme şansınız oldu mu.? Yada XMR CAST 0.7 ile. sanki Yeni XMR Stak Daha fazla Hash Rate üretiyor. Yoksa bana mı öyle geliyor.
Bence Bu kartın üstüne henüz kart üretilmedi. En azından ben denk gelmedim
. Şuanda Kara borsa resmen. Yurt dışında bile fiyatları epeyce artmış durumda.
hızı düştüğü zaman hbcc yi açıyorum, yine düşerse kapatıyorum. sırayla yani
vallahi iyi kar yapmışsınızdır. crypto algolu coinleri çok iyi kazıyor. keşke daha fazla coin olsa bu alogritmada. diğer çoğu yazılımı denedim, sadece claymore ile 1600 civarını gördüm onun dışında hiçbiri cast xmr ye yaklaşamıyor. en azından ben beceremedim. yalnız şu husus var. sabit 1950 lerde kazarken pool üzerinde nedense bu rakamı vermiyor. arada kaçak mı var?
ayrıca
https://etn.fairpool.xyz bu poola göre günlük 2 kh/s 120 civarı etn veriyor gözüküyor. ama diğerleri 80 lerde. gerçekten doğru mudur? öyle ise blok geç bulsa da daha fazla etn veriyor gözüküyor. burda kullanmak mantıklı mıdır? ne diyorsunuz? şu an daha hızlı blok bulduğu için
http://us-etn-stats.hashparty.io kullanıyorum. doğru yapıyor muyum bilmiyorum. yeni başladım bu işlere.
XMR STAK en iyi değeri veren program. Bir yerde eksik yaptığınız birşey olabilir. Register dosyası var onu yüklediniz mi.? Ayrıca
"gpu_thread_num" :4,
"gpu_threads_conf" : [
{ "index" : 0, "intensity" : 2016, "worksize" : 8, "affine_to_cpu" : false },
{ "index" : 0, "intensity" : 1800, "worksize" : 8, "affine_to_cpu" : false },
{ "index" : 1, "intensity" : 2016, "worksize" : 8, "affine_to_cpu" : false },
{ "index" : 1, "intensity" : 1800, "worksize" : 8, "affine_to_cpu" : false },
],
iki vega için ayarı bu şekil de yapmanız lazım. Vega 56 için ise 1800 yerine 1600. O Havuz bana çok mantıklı gelmedi. Verdiği hesap tutarsız sanki. 58K hesabı vardı havuzda. Ona tıkladığımda günlük 3300 civarında kazanırsın diyor. 5 günde felan bir blok buluyor ise bana nasıl 3000 adet verecek. 5*3000 ==> 15000 ETN vermesi lazım. toplam blok'da 7400 ETN var...