Pages:
Author

Topic: Elektrik zammı (Güncel fiyat) - page 3. (Read 959 times)

newbie
Activity: 238
Merit: 0
September 14, 2018, 12:50:19 PM
nereye gidiyor artık bu ülke. Bazı beyinsizler de çıkıp tabi zam gelecek abi biz elektriği nereden üretiyoruz doğalgazdan doğalgazı dolar ile alıyoruz dolar artınca elektrik aynı mı kalacak diyebiliyor ya. Sikildiğimizi görüyorlar biliyorlar hala bir açıklama yapmaya çalışıyorlar.
member
Activity: 683
Merit: 16
September 14, 2018, 12:30:56 PM
Şu an 0.56 kuruş civarı mı?

evet 0.55 kuruş
full member
Activity: 700
Merit: 134
September 14, 2018, 12:27:11 PM
Sadece mining yapanların değil herkesin yardıma ihtiyacı var artık. Her gün her gün yeni bir zam haberi, yakında yiyecek ekmek yakacak odun içecek su bulamıcak halk. Biraz da maaşlara zam haberi görsek keşke (:
newbie
Activity: 210
September 14, 2018, 08:22:32 AM

yok artık oha , olamaz  o kadar diye düşünmüştüm  %9+%9  sandım ben .  Yuhh yaa
Ticari  uçmuştur o zaman.

Yahu insanların  maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki ,  nasıl ödeyecek bu faturaları  dar gelirli  insanlar, aileler.

Hocam epdk sitesinde zamlı tarife hesaplma eklendi %9 gelmiş zam.
Haber sitelerinin yarısı yanlış haber yaptı o zaman.

İlk Okuma Tarihi:    01/09/2018
Son Okuma Tarihi:    07/09/2018
Tüketim Miktarı    1000,00 kWh
Hesaplanan Tutar*:    
547,92 TL    (±10 Krş)**

http://lisans.epdk.org.tr/epvys-web/faces/pages/online/tarifeFatura/tarifeFatura.xhtml

5-6 ay önce 40-42 kuruştu şu anda 55 kuruşa çıkmış elektrik fiyatları.
%35'e yakın zam demektir bu. Dolar 7 liraya çıktı diye zam yapıyorlar da dolar 6 liraya düşünce neden indirim yapmazlar.
member
Activity: 308
Merit: 10
September 11, 2018, 12:46:47 PM
dolar bizi hiç etkilemedi yaaoov.marketteki çikolatanın bile ya gramajı düştü ya fiyatı arttı.
newbie
Activity: 34
September 11, 2018, 05:25:35 AM
bir watsapp grubundayımda diyorlar ki şu an için snayii elektriğine zam yokmuş iyiymiş
full member
Activity: 231
Merit: 101
September 10, 2018, 11:14:03 PM
Şu an 0.56 kuruş civarı mı?
member
Activity: 683
Merit: 16
September 07, 2018, 05:57:51 PM

Yahu insanların  maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki ,  nasıl ödeyecek bu faturaları  dar gelirli  insanlar, aileler.

Hocam epdk sitesinde zamlı tarife hesaplma eklendi %9 gelmiş zam.
Haber sitelerinin yarısı yanlış haber yaptı o zaman.

İlk Okuma Tarihi:    01/09/2018
Son Okuma Tarihi:    07/09/2018
Tüketim Miktarı    1000,00 kWh
Hesaplanan Tutar*:    
547,92 TL    (±10 Krş)**

http://lisans.epdk.org.tr/epvys-web/faces/pages/online/tarifeFatura/tarifeFatura.xhtml
newbie
Activity: 28
September 07, 2018, 12:30:37 AM
çok güzel oluyor çok. öyle böyle değil. yakında nostalji yapıp mumla aydınlanırız.
member
Activity: 87
Merit: 10
September 06, 2018, 11:56:16 AM
Mining yapmıyorum ama mining yapıyormuşum gibi elektrik faturası geliyor ama dikkat ettiğim kullanım ücreti kadar gereksiz vergilerin faturaya yansıtılmış olması
newbie
Activity: 57
September 06, 2018, 11:37:29 AM
son gelen elektrik faturasını görünce dudağım uçukladı ne olacak böyle yahu nasıl para dayanacak bu faturalara hiçmi birşey yemeyeceğiz gezmeyeceğiz  dayanılmaz duruma geldi artık bu zamlar
full member
Activity: 840
Merit: 111
September 05, 2018, 02:39:45 PM
Demedi demeyin yıl sonuna dolar 8 TL  elektrik 70 kuruş olur daha yeni başlıyoruz zamlı etiketleri görmeye.
full member
Activity: 490
Merit: 104
★Bitvest.io★ Play Plinko or Invest!
September 05, 2018, 03:35:36 AM
şuana kadar elektriğe gelen zam, patronun bana verdiği zammı koydu geçti. şuan için zarardayız daha fazla olmaz umarım
member
Activity: 378
Merit: 14
September 05, 2018, 03:13:40 AM
Şimdiki dolar kuruna göre ve enerji maliyetlerine göre olması gereken zamlar daha gelmedi bence. Yavaş yavaş arttırıyorlar, tepki çekmemek için.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
September 04, 2018, 05:42:48 PM
2 ay önce 87 TL gelen fatura şimdi 107 TL gelmiş.. hemen hemen ayni miktar tüketim. Bence bunlar daha iyi günlerimiz..

evet hocam daha iyi günlerimiz, şu an zamlara rağmen, elektrik fiyatı ve yakıtın pompa fiyatı,  dolara endekslendiğinde, dünya ortalamasından, hatta bazı gelişmiş ülkerden daha düşük fiyatı.

bizim hükümetin gelir kaynağı dolaylı vergiler, buralardan  toplanan para korkunç boyutta, adeta ülke bunlardan toplanan paralarla dönüyor diyebiliriz.  geçen yıllarda yakıt ortalama 2 dolar civarındaydı. tekrar buralara gelmemesi imkansız.  Ve fiyatlar 1.5 - 2 dolar/ lt seviyesine çok yakın zamanda gelecek , başka seçenek yok gibi,  yani yakın zamanda 10TL / lt olacak,

Elektrik konusunda da  doğalgazla elektrik üreten firmalara %45 zam yapıldı, peşinen bu zam yapıldı, bu en az %45 elektrik zammı olarak halka yansıyacak, bunda da başka çare yok, firmaların kar marjları belli.  halk isyan etmesin diye kışa kadar %10-  %10 yediriyorlar ev kullanımı için olan doğalgaza,  

belki kızanlar olacak ama, elektrik doğalgaz vs. şu anda türkiyede dolara endeksleyince ucuz. petrolden, doğalgazdan, sigaradan alkolden, vergi almayacak halleri yok,  otomobilde %200 e dayanan vergileri  %30 a çekecek halleri de yok. adamların dinleri imanları para.  bu yüzden el mahkum çok çok büyük zamlar göreceğiz.

legendary
Activity: 2310
Merit: 1028
September 04, 2018, 02:43:49 PM
2 ay önce 87 TL gelen fatura şimdi 107 TL gelmiş.. hemen hemen ayni miktar tüketim. Bence bunlar daha iyi günlerimiz..
newbie
Activity: 18
Merit: 100
September 03, 2018, 05:17:03 AM
Verin mehteri reisimiz çok yaşasın oylar akpye hüloğğ tybn gtünün gılıyık. Bu tür seçmen oldukça daha çok zam gelir. Yemin ediyorum insanlar küçücük asgari ücretli maaşıyla zorluk darlık çekmeye bayılıyor ve reisine hala tapıyorsa bu ülke çoktan çökmüştür.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
September 03, 2018, 03:46:07 AM

Yahu insanların  maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki ,  nasıl ödeyecek bu faturaları  dar gelirli  insanlar, aileler.

Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar Smiley  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Yine mi sen? İşte buna hiç şaşırmadım.  Smiley

Sanırım seni birileri fena halde incitmiş.
 Senin için üzülüyoruz farkındasındır umarım.  Ama şuna seviniyorum; Dediğin gibi Almanya o kadar gelişmiş bir ülke ki; bence ilk beyin nakli orada yapılacak.  

Ve inanıyorum ki; listenin en üzerinde senin adın geçiyor olmalı. Bu bakımdan seni şanslı görüyorum.

Yine bir yere bagladın beyin nakli ile konunun ne alakası var ben konu ile alakalı yorum yapıyorum siz kıskanclıgınızdan diyecek birsey bulamıyorsunuz konuyu saptırmaya calısıyorsunuz. EE doğal karsılıyorum elektrik zammının neresini övecen barajda yüzen balıkları övecek değilsin  Kiss Kiss Kiss Kiss
legendary
Activity: 2240
Merit: 1112
LLP Programming & Electronics
September 03, 2018, 03:40:46 AM

Yahu insanların  maaşlarına bu kadar zam gelmedi ki ,  nasıl ödeyecek bu faturaları  dar gelirli  insanlar, aileler.

Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar Smiley  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss

Yine mi sen? İşte buna hiç şaşırmadım.  Smiley

Sanırım seni birileri fena halde incitmiş.
 Senin için üzülüyoruz farkındasındır umarım.  Ama şuna seviniyorum; Dediğin gibi Almanya o kadar gelişmiş bir ülke ki; bence ilk beyin nakli orada yapılacak.  

Ve inanıyorum ki; listenin en üzerinde senin adın geçiyor olmalı. Bu bakımdan seni şanslı görüyorum.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
September 03, 2018, 03:04:05 AM

Niye çok şaşırdın sanki günde binlerce cep/ araba üretip dısarıya satıyormusun gibi eflasyon %18 lere geldi ne bekliyordunuz indirim mi ? Zamanında bizim gibi boş işlerle ugrasmayıp kafayı çalıstırsaydınız bu noktada olmazdınız. Biz almanyada 200€ araba alıyoruz 1 ay kullanıyoz sonra hurda diye atıyoruz aynı burnumuzu sildigimiz peçete gibi ekonomiyi burdan anla. Size bunlar mustehat hergün boş boş işlerle ugrasan millet için az bile bi %50 zamda benden olsun. Ben madencileri öbür ay görecem %40 zamda bakalım ne yapacaklar Smiley  Kiss Kiss Kiss Kiss Kiss
Pages:
Jump to: