Pages:
Author

Topic: Elektrikle ısınıcam fazla miner varsa talibim - page 2. (Read 1848 times)

legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Bana kalırsa çalıştığı süre boyunca da solo madencilik yaparsa bulduğu blok olduğunda elektrik parasını da amorti eder Wink
.d bulamaz ya, teklif sunsalar kar zarar hesabı yapcazda kimse satmak istemio heralde.
hero member
Activity: 728
Merit: 503
www.mesutcandemir.com.tr
Bana kalırsa çalıştığı süre boyunca da solo madencilik yaparsa bulduğu blok olduğunda elektrik parasını da amorti eder Wink
legendary
Activity: 1036
aslında rig değil s7 s5 s6 fln hafif dowclock verdim mi rölantide çalıştırrım die düşündüm zaten ev 1+1 çatı katı öğrenciyim ben villam şatom yok.

Dediğiniz gibi downclock yaptınca bide sessiz fanla değiştirirseniz ufak fanlı ısıtıcı kadar ses çıkartıyor hafif gürültüye alışkın olanlar için sıkıntı oluşturmaz asic cihazların sesi.
legendary
aslında rig değil s7 s5 s6 fln hafif dowclock verdim mi rölantide çalıştırrım die düşündüm zaten ev 1+1 çatı katı öğrenciyim ben villam şatom yok.
legendary
Activity: 1638
Merit: 1329
Stultorum infinitus est numerus
kışa elektrikle ısınıcam, fazla verimsiz miner varsa fiyatla birlikte pm atabilirsiniz
saygılar, sevgiler.

Bir odayı ısıtmaya yetecek kadar mining rig sayısı sanırım birden fazla olmalı. Birden fazla mining rig de fazla gürültü çıkarıp sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum. Ama siz bunu zaten biliyorsunuzdur keza rütbeniz "legendary".

Neyse kolay gelsin.

Odanın boyutunu düşünmek lazım, 6 ekran kartlı küçük bir rig ortalama bir "çocuk odasını" ısıtabiliyor Smiley
sr. member
Activity: 406
Merit: 263
kışa elektrikle ısınıcam, fazla verimsiz miner varsa fiyatla birlikte pm atabilirsiniz
saygılar, sevgiler.

Bir odayı ısıtmaya yetecek kadar mining rig sayısı sanırım birden fazla olmalı. Birden fazla mining rig de fazla gürültü çıkarıp sizi rahatsız edebilir diye düşünüyorum. Ama siz bunu zaten biliyorsunuzdur keza rütbeniz "legendary".

Neyse kolay gelsin.
legendary
saygılar, sevgiler.
Pages:
Jump to: