Pages:
Author

Topic: Elinizde 100BTC olsa yapacağınız 3 şey nedir? - page 2. (Read 14863 times)

newbie
Activity: 56
Merit: 0
Sabahlara kadar parteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:) Smiley Smiley Smiley
newbie
Activity: 28
Çok büyük bir rakam değil fakat yatırım yapmak için çok yeterli bir miktar hiç riske girmeden emlak sektöründe fırsatçılık yapıp al sat yapıp paramı katlarsınım.
newbie
Activity: 14
50 BTC : Yatırıma devam
25 BTC : Bilgisayar veya ekran kartı gibi şeylere harcardım
25 BTC : Alternatif başka yatırım bulurdum

Kim bilir daha iyi yatırım bulurum 50 BTC yi de çeker giderim buralardan  Cheesy
newbie
Activity: 56
Madencilik şirketi kurarım Cheesy Cheesy Cheesy
sr. member
Activity: 594
Merit: 252
Düşündüğümde aklıma gelen en uygunu, paranın 3 te 2 si ile ne kadar kaliteli altcoin varsa hepsine yatırım yapardım (USDT türünden pariteleri de dahil). İzlemenin keyfi yeter.

Kalan 3 te 1 inide yeni halka arz projelerine katılmak üzere saklardım.
legendary
Activity: 1036
Merit: 1001
Valla alabildigim kadar rx serisi ekran karti alirdim cikinca Smiley çok buyuk bir maden isletmesi kurardim. Yeni çagin meslegi Smiley

gelecegin meslegi olarak dusunuyorsaniz, tek kartla da bu islemi yapabilirsiniz, bakip gorup duruma gore artirirsin.

tek seferde binlerce kart almanin hem luzumu yok, hem de riski cok.

https://www.youtube.com/watch?v=RhLVELIXjs0
legendary
Activity: 1890
Merit: 1037
Valla alabildigim kadar rx serisi ekran karti alirdim cikinca Smiley çok buyuk bir maden isletmesi kurardim. Yeni çagin meslegi Smiley

gelecegin meslegi olarak dusunuyorsaniz, tek kartla da bu islemi yapabilirsiniz, bakip gorup duruma gore artirirsin.

tek seferde binlerce kart almanin hem luzumu yok, hem de riski cok.
sr. member
Activity: 476
Merit: 500
sr. member
Activity: 448
Merit: 250
100 btc si olan arkadaşlara danışmak lazım aslında. Buradan açık çağrı yapıyorum. 100 btc si olan arkadaşlar, gelip ne yaptığınızı anlatır mısınız?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
Şahsen ben ne yapacağımı bilmiyorum 100 BTC yi cüzdanımda hayal edemiyorum
1DqtFnXBzrqMfcpqeCS387mNJr7cDtu6LY Şu adreste 100 BTC toplanırsa üzerine uğraşabilirim ne çıkar diye
full member
Activity: 140
Merit: 100
Hızlı E-Pin Satış - %0.25 FEE
Yatirim yaptigim bi altcoin den kazanmissam ilk isim burada 10 btc lik bi dagitim yapmak olurdu kesin 😀 millet dagitiyor ben de cok hevesleniyorum ama daha dagitacak kadar kar yapamadik 😀

Bak bunu sevdim Grin
sr. member
Activity: 538
Yatirim yaptigim bi altcoin den kazanmissam ilk isim burada 10 btc lik bi dagitim yapmak olurdu kesin 😀 millet dagitiyor ben de cok hevesleniyorum ama daha dagitacak kadar kar yapamadik 😀
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
50 mining 50 trading
newbie
Activity: 4
Bitcoinin değerine baktığımızda 100btc iyi para ediyor ben yarısıyla yatırım yapardım diğer yarısında güzel bir araba alırdım gezerdim
full member
Ben zaten kendi hesabım oldugunu söylemiştim  Grin ayrıca benim profilden zaten pozitifler silindi
newbie
Activity: 20
Konuyu eski hesabımda acmıstım kendi gönderime yaziyim bari baya tutmuş konu. Orda yazdıgım şeyi değiştiriyorum ve yapmak sitedigim şey şu.

95BTC yi kağıt cüzdanda saklarım. 4 btc ile fakire fukaraya bir gun boyunca yemek yediririm 1btc yi kendim yerim. ehehe baya iyi oldu bence Cheesy

Kendine positive trust bıraktığı için negative trust verildi.
full member
Konuyu eski hesabımda acmıstım kendi gönderime yaziyim bari baya tutmuş konu. Orda yazdıgım şeyi değiştiriyorum ve yapmak sitedigim şey şu.

95BTC yi kağıt cüzdanda saklarım. 4 btc ile fakire fukaraya bir gun boyunca yemek yediririm 1btc yi kendim yerim. ehehe baya iyi oldu bence Cheesy
sr. member
Activity: 280
Yatirim yapar o parayi daha da buyuturdum.
sr. member
Activity: 454
Merit: 252
100 Btc olsa yapacağım şey sabretmek olurdu birkaç yıl daha. Şimdi çabuk biter yemeye kalkınca ama birkaç yıl sonra umulan düzeylere yükseldiğinde baya bir para olacak sonuçta. O zaman bitirmek pek mümkün olmayacak  Grin
hero member
Activity: 630
Merit: 503
bende 70 btc vardı ve hepsini DAO ya yatırdım. Baktım pek birsey cıkmıyor %10 kar ile sattım. Şuan hepsine WAVES e yatırdım bakalım ne cıkacak merakla bekliyorum..

EDİT: Ayrıca 20 btc Augur a yatırmıştım ama trading henüz başlamadı. Şuan escrow ile satılan REP ler 4-5 dollar arası gidiyor.
Pages:
Jump to: