Pages:
Author

Topic: Elon Musk, Clubhouse’da Kripto Paralar, Dogecoin ve Bitcoin Hakkında Konuştu - page 2. (Read 253 times)

member
Activity: 728
Merit: 10
Trphy.io
Blöf yapıyor partiye geç kaldım falan. DOGE konusunda bu kadar takık olması da gelip geçici bir şeyse DOGE yatırımcıları çok üzülecekler. Eğer Bitcoin konusundaki fikirlerinde samimiyse bence yatırımlar da yapıyordur ve onun gibi 3-5 milyarder zaten Bitcoin vasıtasıyla deli gibi paralar kazanabilirler
full member
Activity: 588
Merit: 125
Bu clubhouse ne ya? Ne farkı var discorddan çok merak ediyorum. Bir de davetiye ile girebiliyormuşuz galiba. Tabii biz davetiyeyi bırak androide gelmemiş bile onu öğrendim. Sırf böyle olaylar için sonu sonu apple telefon satın alacağım ya. Ne demiş bu arada elon musk klasik bilindik şeyleri mi?
sr. member
Activity: 1372
Merit: 374
Partiye geç kaldım derken neyi söylemiş acaba,  elinde çok Bitcoin olmadığını mı, yoksa başka bir anlamda mı, ben elon musk’ta çok Bitcoin olduğunu düşünüyordum, hayal kırıklığına uğradım Smiley
full member
Activity: 500
Merit: 148
1 cent = 1 satoshi
Elon Musk, Satoshi'nin üvey abisidir.
jr. member
Activity: 149
Merit: 1
Tesla ve SpaceX CEO’su ünlü girişimci Elon Musk, son zamanların popüler uygulaması Clubhouse’da Bitcoin ve kripto paralarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kendisine yöneltilen sorulara cevap veren Musk, Bitcoin konusunda geç kaldığını ama şu anda bir Bitcoin destekçisi olduğunu ifade etti.

Twitter’da popüler altcoin Dogecoin (DOGE) ile attığı tweetler ile gündeme gelen Musk bu sefer de son günlerin popüler uygulaması Clubhouse’daki Bitcoin paylaşımları ile gündemde. Musk bu sefer de sosyal medyanın gündemine Bitcoin konusunda geç kaldığını ve Bitcoin destekçisi olduğunu söyleyerek girdi.

Clubhouse’da Good Time adlı yayına katılan Musk, burada birçok konudan söz etti ve kendisine yöneltilen kripto para sorularına cevap verdi. Musk, şu ifadeleri kullandı:

“Bu noktada Bitcoin’in iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Bitcoin’in destekçisiyim. Partiye geç kaldım ama bir destekçiyim. Bitcoin, geleneksel finans uzmanları tarafından geniş kabul görmenin eşiğinde.”

Musk ayrıca Dogecoin (DOGE) hakkında da konuştu. Musk, “Çoğu zaman en ironik veya eğlenceli sonucun en olası sonuç olduğunu düşünüyorum. Ve benim için en eğlenceli sonuç Dogecoin’in küresel yeni dünya para birimi haline gelmesi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kripto Para Haberleri
Pages:
Jump to: