Pages:
Author

Topic: Elrond (ERD) - Fiyat Takibi, Spekülasyon ve Tartışma - page 2. (Read 1063 times)

full member
Activity: 686
Merit: 111
Hayırlı olsun detaylar geldi.

Introducing the Elrond (ERD)

https://www.binance.com/en/support/articles/360029716271

50bnb kısmı biraz fazla indirseler çok daha iyi olacak
legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
Hayırlı olsun detaylar geldi.

Introducing the Elrond (ERD)

https://www.binance.com/en/support/articles/360029716271
legendary
Be A Hope
Sabah 6 da başlıyor genelde Cz mesaisine. Bugün sesi çıkmadı pek. Gerçi 1 gün sarkabilir, iptal etmezsek dedi. Sabahki ani düşüşte beni biraz endişendirdi. Muhtemelen 1 kişi düşürdü. Bakalım ne olacak
member
Activity: 683
Merit: 16
haber varmı ieo perşembeye kadar açıklanacak demişti.
legendary
Be A Hope
istenilen bnb miktarının aşırı yüksek olması bu başlıktan mahrum kalmama sebep oluyor ama almak da farz o bnb'leri.

Bence bilet alamasanız bile bnb de oluşan bu dalgadan yararlanabilirsiniz. Tabi mümkün mertebe düşükten alıp doğru yerden satmalısınız. Ytd
jr. member
Activity: 350
Merit: 2
istenilen bnb miktarının aşırı yüksek olması bu başlıktan mahrum kalmama sebep oluyor ama almak da farz o bnb'leri.
member
50 bnb  10 650 tl yapıyor suan en az .
 onun ıcın bır sey sorcam. hesabımı 2.sevıyeye dogruladım. 50 bnb yı alıp hesapta tutmak yetıyor dımı arkadaslar. baska bır seye gerek yok herhalde  pıyango sonuclanana kadar

başlangıçta hesabında bnb tutmaktan bişey yapmana gerek yokmuş tutma süre bittikten sonra launchpad sayfasından claim etmek gerekiyormuş. Sonrada alım için hesabında bnb bulundurman yeterliymiş. Yanlışım varsa düzeltin bende ilk defa katılacağım
member
Activity: 454
Merit: 37
50 bnb  10 650 tl yapıyor suan en az .
 onun ıcın bır sey sorcam. hesabımı 2.sevıyeye dogruladım. 50 bnb yı alıp hesapta tutmak yetıyor dımı arkadaslar. baska bır seye gerek yok herhalde  pıyango sonuclanana kadar
member
Şimdi bu ekran görüntüleri ile maillerine cevap yazdım. Belki geç oldu ama açıklama yaparlar belki
eşe dosta bi hesap aç yedekte dursun cevap olumsuz veya geç gelirse
legendary
Be A Hope
Şimdi bu ekran görüntüleri ile maillerine cevap yazdım. Belki geç oldu ama açıklama yaparlar belki
hero member
Activity: 896
Merit: 630
başka sorun var bence yasaklı ülkeden girdi diye katılamamak olmaz öyle olsa onaylı hesabın onayınıda kaldırmaları lazım hesap sorunlu diye hesabınızı konrol edip tekrar ticket açın bence.
Belki türkiyede ikamet ediyorum amerikaya tatile gittim amerikadan girdim şimdi ben katılmayacakmıyım yani.

Hocam nasıl Türkiye'den Amerika'ya gidince hırsızlık yapamıyorsan, Türkiye'den Amerika'ya gidince de IEOlara katılamıyor olabilirsin. Bu durumun detayı Binance'nin politikasına bağlı, başka açıklaması yok gibi
member
başka sorun var bence yasaklı ülkeden girdi diye katılamamak olmaz öyle olsa onaylı hesabın onayınıda kaldırmaları lazım hesap sorunlu diye hesabınızı konrol edip tekrar ticket açın bence.
Belki türkiyede ikamet ediyorum amerikaya tatile gittim amerikadan girdim şimdi ben katılmayacakmıyım yani eğer öyleyse saçma sistem olmuş ip değil kyc baz alınması gerekir. Sorunu Bulana Kadar Başka hesap açıp ordan katılman daha garanti
hero member
Activity: 896
Merit: 630
... yaşadığın şeyin başka mantıklı bir açıklaması yok gibi görünüyor.

KYC'yi zaten hangi ülkede yaşadığımızı öğrenmek için yapıyorlar hocam.
Şimdi içime kurt düştü. Yeni ieo'da da sorun mu olur bu. Başka hesaba mı geçsem diye düşünüyorum.

Bence de Matthias'ın dediğinde doğruluk payı var, en azından bu IEO'da başka hesaba geç eski hesabına da 50BNB at bakalım hala sorun oluyor mu?

Eğer sorun olmazsa eski hesabına geri dönersin, bir daha da Binance'ye yasaklı ülkelerden giriş yapma.

Bence eski hesabın kalıcı olarak yasaklanmamıştır muhtemelen sadece o dönem işaretlenmiştir çünkü Binance biliyor kripto parayla ilgilenen insanların %50sinden fazlası vpn kullanıyodur.
member

Şimdi içime kurt düştü. Yeni ieo'da da sorun mu olur bu. Başka hesaba mı geçsem diye düşünüyorum.

ben devamlı ip adreslerine baktıklarını sanmıyorum. kyc yapılıyor zaten
legendary
Be A Hope

member
claim günlükmü yapmamız lazım yoksa 9 gün bitincemi.
İeo gününden bir gün önce 24 saatliğine açılıyor bu süreç. İeo'ya kazandığınız biletleri aktif edebiliyorsunuz. Sonra onlara piyango vurursa yatırım yapmış oluyorsunuz. Tutar otomatik bnb bakiyenizden düşüyor. Launcpad sayfasında oluyor.
Yani günlük yapmıyorsunuz. İeo kaç günse o kadar gün sonra oluyor işlem.

Ama her ieo'nun kuralları kendine göre farklı oluyor. Bu yazdıklarım şuana kadar hepsinde ortaktı.

eyvallah tam istediğim cevap adamsın
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Hayır, snapshot bittiğinde biletleri claim ediyor ve numaraları alıyorsun. Önce Binance.com'un istediği kadar 9 gün boyunca BNB tutuyorsun ardından snapshot bitince biletlerini claim ediyorsun sonraki 2 gün içinde de kazanan numaralar açıklanıyor.

Ben VPN kullanırken yasaklı ülkelerden bağlanmıyorum sadece Avrupa ülkelerini kullanıyorum eğer Zenmate ile yasaklı bir ülkeye bağlandıysan bu senin için sıkıntı oluşturabilir. Binance.com'un sistemi nasıl çalışıyor bunu bilmek mümkün değil, bana kalırsa IP adresleri kontrol ediliyor olabilir çünkü yaşadığın şeyin başka mantıklı bir açıklaması yok gibi görünüyor.
legendary
Be A Hope
İeo gününden bir gün önce 24 saatliğine açılıyor bu süreç. İeo'ya kazandığınız biletleri aktif edebiliyorsunuz. Sonra onlara piyango vurursa yatırım yapmış oluyorsunuz. Tutar otomatik bnb bakiyenizden düşüyor. Launcpad sayfasında oluyor.
Yani günlük yapmıyorsunuz. İeo kaç günse o kadar gün sonra oluyor işlem.

Ama her ieo'nun kuralları kendine göre farklı oluyor. Bu yazdıklarım şuana kadar hepsinde ortaktı.
legendary
Be A Hope

Hesabın onaylı mı ya da Binance.com'a girerken VPN kullanıyor musun?
Hesabım onaylı ilk açıldığından beri türkiye olarak.
One ieo'suna da bununla katıldım.

Zenmate yüklü bazen foruma giriş, paylaşılan ekran görüntülerini görebilmek vs için kullandığım olmuştur.
Sizce vpn'den dolayı mı? Borsa sürekli açık webde de mobilde de kullanıyorum.
member
MATİC İeosunda 1 aylık ortalama bnb sayım 300 üzerinde olduğu halde, sadece bir kaç gün elimde bnb tutmadığım için bana bilet hakkı verilmemişti

mumkun değil.
bütün ieo larda aritmatik ortalama alımdı su ana kadar.

9 gün 500 bnb tutanda 5 bilet alır,
1 gün 4500 bnb tutanda 5 bilet alır.

Mümkün, muhtemelen arkadaş 8 günlük snapshot tarihlerinde elinde BNB bulundurmuyordu. Eğer tarihleri bilmiyorsa geçen ay ne kadar çok BNB tuttuğunun önemi olmuyor, snapshot Türkiye saatiyle gece 02:59:59'da alınıyordu. Ya da aşağıda söylediğim gibi claim etmedi.

Dur hocam ekran görüntüleri atayım. Zamanında kaydetmiştim.
İstersen toplayıp sende bölebilirsin 250 üzerinde ortalama.
Ama verilen bilet hakkı sıfır sıfır sıfır.
https://prntscr.com/o3z6mc
https://prntscr.com/o3z6m3
https://prntscr.com/o3z6m1
https://prntscr.com/o3z6m0
https://prntscr.com/o3z6md

Çok ilginç, claim etmeyi unutmuş olabilir misin? Snapshot bitiminden sonra biletlerini claim etmen gerekiyordu.

claim günlükmü yapmamız lazım yoksa 9 gün bitincemi. Loncpad sayfasındanmı yapılıyor dediğiniz olay. Yapılması gerekenleri Burada bugün sordum bi kişi çıkıp söylemedi yapılacakları.
Pages:
Jump to: