Pages:
Author

Topic: ELTCOIN Takibi Hakkında (1300 TL Ohh mis ) ( Airdroptu ) - page 2. (Read 1058 times)

member
Activity: 148
Merit: 10
bu adamlar cüzdan yapmaya falan çalışıyordu sanırım..videoları vardı youtube üzerinde..acil paraya ihtiyacınız yoksa hemen satmayın...1 ether değerine yaklaşınca başlık açıp ağlaşmayın sonra  Grin
full member
Activity: 322
Merit: 154
ios'a indirilebilir wallet yayınladılar en son. gayet iyi gidiyorlar ancak total supply olarak benim gözümde çok iyi bir durumda değiller. yine de 0.05-.0.07 seviyelerini görene kadar hodl diye düşünüyorum
full member
Activity: 721
Merit: 100
Hocam ekip gerçekten dediklerini yapacak mı? Yoksa bizi mi yiyorlar anlayamıyorum. Bedavadan coin dağıtıldı. Ben elimdekileri satmıştım. İngilizce kısmında başlığa girdim okudum baya bir iş yapacak gibi duruyorlar tekrar geri aldım sattığım fiyatın altından.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Ekip gayet iyi çalışıyor. Yakında kart da çıkarmayı hedefliyorlar. 1 $ olmadan satmayı düşünmüyorum.
full member
Activity: 616
Yukarı hareket başladı ciddi çıkış var şuan hedef neresi olur kestirmek gerçekten zor ancak twitter dan takip ettiğim kadarıyla yeni borsalara giriş yapıyor. Proje ekibi bu anlaşmalarla değerini yükseltiyor.
member
Activity: 148
Merit: 10
 şu 20-30 tl ye coin satanlara da ayar oluyorum bu kadar mı açsın be kardeşim  Grin bak blueyu satanlar ağlıyor öbür konularda biraz bekleyin 300 500 yapınca satarsınız
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Yaklaşık 10 bin adet bende var, yaklaşık 1 yıl sonraki durumunu görerek satmayı planlıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 250
aynı ekibin cüzdanında 6M ELTCOIN var ama Smiley

En ufak bir hareketlerinde herkes işlemi çeker, kimse salak değil onlarda böyle bir şeyi yapacak kadar aptal olduklarını zannetmiyorum ben. Belki şimdi değil ancak ilerleyen zamanlarda borsalar üzerinden ellerinden çıkarmaya çalışacaklardır.
full member
Activity: 392

şimdi sen dedikten sonra baktım gerçekten de öyle, bakalım belki dediğin gibi bi patlama da o yaşayabilir. Biraz hareketlenirse devamı gelir gibi  Smiley
legendary
Activity: 973
Merit: 1053
Bende de bir miktar vardı toplamda 650 liraya yakın bir miktar ediyormuş sattım şuan, bu tür airdroplarında sonuna geldiğimizi düşünüyorum ben açıkçası. Yakında bu tür bountyleri mumla arayacağımza dair bir şüphem yok.
newbie
Activity: 48
Merit: 0

full member
Al bide benden o kadar boşuna sattık. Elimde ELTcoin de var bununda sürülmesini bekliyorum

şu 7000 tane olanı diyorsan ondan pek bişe beklemiyorum ben ,  ne borsada satışı var ne bi hareketlilik var. ekip vurdu kaçtı gibi sanki.
newbie
Activity: 48
Al bide benden o kadar boşuna sattık. Elimde ELTcoin de var bununda sürülmesini bekliyorum
full member
güzel artış yakalamış vallahi, 10000 tanesi an itibari ile 300 tl filan yapıyor 80-90 tl arası elden çıkarmıştım, sağlık olsun  Smiley
newbie
Activity: 56
Bende 8$ satmıştım hepsini 40$ daha iyiymiş. Bekleyen arkadaşlara tavsiyem bu coin tutar millet 1.5k dolar aldı eBtc den eCash den sizde bekleyin.
member
Activity: 476
Merit: 75
Eltcoin i bende takip ediyorum 2 ay daha sabredip fiyatta ciddi yükseliş bekliyorum. Cep telefonları için bir cüzdan çıkaracaklar galiba takip etmek lazım. Ona göre satış yapılabilir.
full member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
Bilgilendirmen için teşekkür ederim. Gözümden kaçmıştı Smiley
newbie
Activity: 3
mercatox da takip ediyorum içim yanıyor...
jr. member
Activity: 91
Merit: 1
elden çıkarttıklarım arttı çıkartmadıklarım artmadı
member
Activity: 238
Merit: 30
şöyle para eden airdroplar neden bana gelmez anlamyrm bi türlü ya nerde eksik yapyrm bi yerde yanlıs yapyrm ama anlamdm ben
Pages:
Jump to: