Neden garip geldi bu isteğim anlamadım
Eğer %10 veya %20 lik bir kar elde edilecekse, buradaki %0.4 lük kesinti hiçbir şey.
Ancak böyle pusuda büyük dalga beklemeyen benim gibi, anlık küçük hareketlilikten kar etmek isteyen birine %0.4 fazla.
Başka seçenek olmayınca mecbur kabul edeceğim tabi, ama önce bi sorgulamak lazım değil mi?
Bir coin hergün de %5 %10 hareketlilik sergilemiyor ki.
Neyse, tamam sormadım
Günde bir defa al sat yapsam ayda %12 kesinti yapar.
Hepiniz demek ayda bayaa kazanıyorsunuz ki bu oran size büyük gelmedi
İnşallah ben de sizin gibi zengin olacağım, azmettim )
Basit düşün biraz. a coinini aldın 1000 elmaya. kar etmek için al ve sat feeleri dahil 1004 olması gerek en az. 1005 olduğu zaman kardasın. yani %0,5 lik oynama kar bırakır. ha oldu ki günde % 3 5 hatta 10 luk hareket oldu bunu yakaladın o zaman fee pek dokunmaz. ancak şu var ki elinde ne kadarlık bir kaynak var. eğer ki 3 5 btc den az ise isterse %20 kar bıraksın pek bi yol katedemezsin. birkaç ay çabalaman gerek ki ele gelir bir meblağ olsun. yoksa elindeki 0.0004 btc ile 1000 doge alıp bunu 0.00042 ye çevirmek pek de karlı bir iş değil aslında. sen de fee oranını %0.3 e(%0.15 alış + %0.15 satış) düşürebilirsin. piyasa alıcı değil de piyasa yapıcı şeklinde oynarsın. aylık da %3 lük bir fark cebine kalır.