Pages:
Author

Topic: En Güvendiğiniz Merkezi Olmayan Borsa (DEX) Hangisi ? - page 2. (Read 1752 times)

hero member
Activity: 574
Merit: 500
Borsaların hepsi hemen hemen aynı, yeni çıkan projeler için el mahkum etherdelta kullanıyorum ara yüzünü hiç beğenmiyorum. Hele waves dex, ne güncelleme gelir buna ne başka bir şey çöp coin, bir yığın hata dolu. Telegramda artık hatalar yüzünden gelen şikayetleri görmekten içim sıkıldı.
sr. member
Activity: 357
Merit: 250
en guvendiginiz derken nesine guvendigimiz? adı ustunde sahibi yok merkezi yok guven baabında hepsi aynı.işlem olarak ise şu anki merkezsiz borsaların hic birinde kullanım kolaylıgı ve hacim yok.çok zorda kalmadıkça ne dex ne de ether delta kullanmıyorum.
newbie
Activity: 65
Merit: 0
Blocknet de geliyor. 1 eylül'de bittrex ile entegre olacaklar. Hatta, son bir haftada blocknet token'larının fiyatı ikiye katlandı o sebeple.
sr. member
Activity: 322
Gelecekte sanırım en güzeli waves ve oax olacaktır ama su an en çok iş yapanı sanırım etherdelta,yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin
legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
Şimdilik etherdelta ama gelecekte wavesdex olacağını düşünüyorum. Şu sürekli bahsedilen arayüz güncellemesi gelirse waves dex açık ara önde olacak.
Zz
legendary
Activity: 1820
Merit: 1077
En eskisi tabiki bitshares Smiley
gelecek vaad eden waves DEX
NXT de kendi içinde pasta bir çözüm
ancak içlerinde en bi kullanılır olanı waves DEX, işte bu nedenle benim tercihim waves DEX den yana oluyor.
sr. member
Activity: 329
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi dex'ler konusunda birçok proje çıkarıldı ve çıkarılmaya devam ediyor. Bunun gibi konular diğer borsalarda yaşanan olaylarla daha fazla gündeme gelmeye başladı ve yapılan projelere ilgi bir hayli yüksek oluyor.

Sizin kullandığınız yada en iyi gördüğünüz borsa hangisi ? Bu borsalar bilinen büyük borsalardan daha mı güvenli ?

Tabiki wavex dex hocam.

Waves dex çok fazla hacim olmadığı için hızlı alım satım yapmak için biraz elverişsiz oluyor. Eğer satmak için acele etmeniz gerekiyorsa değerinin altında çevirmeniz gerekiyor coini. Tabi kullanımı arttıkça bu sorun ortadan kalkacaktır. Farklı kişilerin farklı problemleri de var gibi Smiley
sr. member
Waves dex doğru düzgün çalışsa kullanırdım ama sürekli hata veriyor. Etherdelta güzel. Counterparty de bug dolu.
Benim oyum Etherdelta'dan yana bu ankette.

Etherdelta sanırım içlerinde en çok işlem yapılanı. İsmini çok duyuyorum ethereum bazlı projelerin ilk çıktığı yer olarak.
hero member
Activity: 686
Merit: 501
Blockchain Just Entered The Real World
Waves dex doğru düzgün çalışsa kullanırdım ama sürekli hata veriyor. Etherdelta güzel. Counterparty de bug dolu.
Benim oyum Etherdelta'dan yana bu ankette.
sr. member
Activity: 406
Merit: 265
Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi dex'ler konusunda birçok proje çıkarıldı ve çıkarılmaya devam ediyor. Bunun gibi konular diğer borsalarda yaşanan olaylarla daha fazla gündeme gelmeye başladı ve yapılan projelere ilgi bir hayli yüksek oluyor.

Sizin kullandığınız yada en iyi gördüğünüz borsa hangisi ? Bu borsalar bilinen büyük borsalardan daha mı güvenli ?

Tabiki wavex dex hocam.
full member
Activity: 350
Merit: 110
Bitshareste birkaç işlem yapmıştım kazandığım bir bounty ile ilgili. Hız ve güvenlik açısından çok iyi, sayfayı yenilememle coinin diğer exchange e atılması bir olmuştu.
sr. member
Merhaba arkadaşlar,

Pages:
Jump to: