Pages:
Author

Topic: En iyi Xapo faucet listesi - page 2. (Read 2707 times)

legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
January 06, 2016, 03:12:04 PM
Wordpress altyapısıyla açmanı garipsedim. Öneride bulunmak gerekirse Muslukların olduğu bölümü sütunlandırırsan daha estetik bir görüntü oluşucaktır, çok dağınık gözüküyor. Yukarıdaki fotoğrafıda arka plana atabilirsen tamamdır. Ellerine sağlık hocam başarılı.

Edit: @nasituygun iki seçeneği ön görüyorum bu hacker saldırılarından dolayı millet araştırma yaptı ve bitcoini öğrendi kazanmayı fırsat gördü, bunu gören herkez işsiz Smiley.

Degerli yorumun icin tesekkur ederim. Ne yazikki internet sitesi hazirlama konusunda bilgilerim cok kisitli. Acikcasi bahsettigin derecede basit bir sablon hazirlamayi bile beceremedim. Aslinda xapo faucetlerini cok yakin takip ettigim ve kendi listemide hergun kontrol ettigim icin, ufak capli bir gelir elde etmeye basladim. Herhalde daha profesyonel bir sablon hazirlayabilseydim bu gelirleri arttirabilirdim. Domain alip kendi sitemi hazirlama konusunda biraz arastirma yapmaya calisacagim. Umarim basarili olurum.

bilgisayarina bir dreamviewer yukle en azindan tablolarla etiketlerle falan hasir nesir olmaya basla.
bahsettiginiz listelemeyi daha derli toplu duzgun yapmak icin ise en basit yoldan excel deki listenizi copy paste ile wordpress in metin editorune attiginizda tablolanmis sekilde gozukecektir.
bunun icin wordde calisabilirsiniz hizli cozumler icin.
fakat dreamviewer e biryerlerden baslamanizi oneririm
hero member
Activity: 756
Merit: 505
January 06, 2016, 02:55:31 PM
Gün geçmiyor ki forumda bir faucet kurbanı daha artmasın. Son zamanlarda dikkatimi çekti de faucetlere bata bir talep oldu. Bunun sebebi acaba fiyat yükseldi yeni kişiler mi tanıştı. Yoksa fiyat düştü diye bırakanlar mi geri geldi. Yoksa herkes işsiz mi?
İşsiz bence benim gibi... internetteki vakti paraya çevirme yi düşünüp birkaç mantıklı sitede araştırma yapınca karşına ilk ecoin çıkıyor.
Lanet mikrop bağımlılıkta yapmıyor deil ister istemez insanlar tıklamadan duramıyor
Ben merak ediyorum günlük sırf musluklardan satoshi toplama rekorunuz kaçtır?
Ben 180k civarı yapmıştım işsizlikte zirvem.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
January 06, 2016, 12:33:27 PM
Wordpress altyapısıyla açmanı garipsedim. Öneride bulunmak gerekirse Muslukların olduğu bölümü sütunlandırırsan daha estetik bir görüntü oluşucaktır, çok dağınık gözüküyor. Yukarıdaki fotoğrafıda arka plana atabilirsen tamamdır. Ellerine sağlık hocam başarılı.

Edit: @nasituygun iki seçeneği ön görüyorum bu hacker saldırılarından dolayı millet araştırma yaptı ve bitcoini öğrendi kazanmayı fırsat gördü, bunu gören herkez işsiz Smiley.

Degerli yorumun icin tesekkur ederim. Ne yazikki internet sitesi hazirlama konusunda bilgilerim cok kisitli. Acikcasi bahsettigin derecede basit bir sablon hazirlamayi bile beceremedim. Aslinda xapo faucetlerini cok yakin takip ettigim ve kendi listemide hergun kontrol ettigim icin, ufak capli bir gelir elde etmeye basladim. Herhalde daha profesyonel bir sablon hazirlayabilseydim bu gelirleri arttirabilirdim. Domain alip kendi sitemi hazirlama konusunda biraz arastirma yapmaya calisacagim. Umarim basarili olurum.
Çabalar herzaman başarı doğurur olumlu veya olumsuz. Free domainler hostlar mevcut bence şe yarıyabilir. Yardımcı olmayı çok isterdim şablon konusunda fakat benimde bilgim yok. Başarılar diliyorum.
legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
January 06, 2016, 12:28:17 PM

legendary
January 05, 2016, 04:42:39 PM
Yorumlariniz icin tesekkurler. Listeyi duzeltmeye calisicam.
legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
January 05, 2016, 04:40:20 PM
Gün geçmiyor ki forumda bir faucet kurbanı daha artmasın. Son zamanlarda dikkatimi çekti de faucetlere bata bir talep oldu. Bunun sebebi acaba fiyat yükseldi yeni kişiler mi tanıştı. Yoksa fiyat düştü diye bırakanlar mi geri geldi. Yoksa herkes işsiz mi?
Herkes işsiz.. Smiley
Ptc sitelerinde dolaşan "Ruslaşmış Türkler" bitcoini keşfeder ve musluk sitelerinde gezmeye başlar.
Olsun. Musluklar kumar sitelerinden iyidir. Biri zaman kaybı biri zaman+para kaybı.
legendary
Activity: 980
Merit: 1011
January 05, 2016, 04:37:16 PM

legendary
Activity: 952
Merit: 1006
January 05, 2016, 04:32:53 PM
legendary
January 05, 2016, 04:16:33 PM
Merhaban arkadaslar,

Xapo faucet severler icin listemi paylasmak istedim. Surekli kontrol edip yeniliyorum. Kolay gelsin.

https://extraincomesite.wordpress.com/
Pages:
Jump to: