Pages:
Author

Topic: "En mutlu insanların ülkesi" Bitcoin karşılığında vatandaşlık veriyor - page 2. (Read 461 times)

member
Activity: 140
Merit: 10
Zengin olsam hemen alırım.
member
Activity: 546
kripto paranın gerçek hayatta geçtiğini gösteren güzel bir örnek. fakat 49 bitcoini alacaklarda karşılığında ne verecekler. yani Vanuatu vatandaşlarına ne sağlıyor?

sırf bitcoin miktarı ile vatandaşlık vereceklerini sanmam. pek çok yasal prosedürde araştırma yapılır, ince elenir sık dokunur ardından onay verilir veya verilmez. sonra bitcoini gönderirsin veya gönderir sonra olmazsa geri alırsın.

mutluluk görecelidir kişiden kişiye değişir, ben gitsem belki mutsuz olucam. gerçi o kadar bitcoinim de yok
newbie
Activity: 280
Merit: 0
    Tabiki reklam amaçlı yapılmış bir haber ama gayet mantıklı ileri dönük yatırım için faydalı olabilir
full member
Activity: 209
Merit: 100
10 tane vatandaş gelse bu şekilde, ülkeyi 2 ye katlar 3-5 seneye.
member
Activity: 546
300-500 bin dolar ile birçok ülkenin vatandaşı olunabiliyorken bu ülkenin vatandaşı olan kişileri tebrik etmek lazım. Bitcoin'in popülaritesinden yararlanmak için reklam yapmış herifler.
newbie
Activity: 70
Geleceğin planını çok iyi yapmış gibi duruyorlar, bitcoinle vatandaşlık verdiklerine göre muhtemelen bitcoin yatırımı da yapılıyordur, bu da demek oluyor ki, yaklaşık 10 sene sonra bu ülkeyi en zengin sayılı ülkeler arasında görebiliriz.
full member
Activity: 448
Merit: 100
vantau çok güzel bir ada doğal güzellikleri müthiş fakat bir vatandaşlık için o kadar bitcoin vereceğime 3-5 yıl daha bekletirsem adayı satın alıp dünyanın en mutlu insanlarından biri olabilirim sanırım. Grin
full member
Activity: 686
Merit: 101
Reklam maksatlı iyi bir hareket olmuş. Bitcoin ne ifade ediyor gerçekten artık bilemiyorum ancak gelecekte altından falan çok çok değerli bir şey olarak kabul görürse şaşırmayacağım.
newbie
Activity: 45
btc değeri düşerse vatandaşın değeri de düşecek mi? !!!!
sr. member
Activity: 462
Merit: 306
Yahu o kadar btc olsa elimde, ne işim var oralarda😅 Taşınırım Kaş a.. Mis gibi yaşarım:)
member
Activity: 160
Vanuatu ülkesi 49.3 Bitcoin karşılığında vatandaşlık verir iken vatandaşlığı alan kişiler aynı zamanda mutluluğumu almış olacak en mutlu insanlar ülkesi olduğuna göre bir bedeli vardır elbette ama ben böylede mutluyum
full member
Activity: 322
Merit: 102
o paraya vatandaşlık alacağıma yükselmesini ve daha çok değer kazanmasını beklerim ileride de kendi ülkemde keyfini sürerim.
member
Activity: 224
50 Bitcoini olan dünyanın her ülkesinde oturum hakkı alır, hatta pek çoğunda vatandaşlık bile alır. Küçük bir ada ülkesi olan Vanuatu vatandaşlığı çokda lazım değil. Yaşam kalitesinin, sosyal hukuk devletinin olduğu ve katılımcı demokrasinin kriterlerinin uygulandığı bir sürü batı ülkesi var.
member
Activity: 196
Merit: 12
Vanuatu ülkesi çok ilginç bir hayat felsefesine sahip gibi görünüyor. 49,3 Bitcoin benim için çok yüksek bir meblağa. Ayrıca Bitcoinin yeni rekorlar kıracağını düşünenlerdenim o yüzden gereksiz görüyorum.
member
Activity: 144
Merit: 16
Tabiki dünyanın en mutlu insanlarının ülkesi olur baksana abi bir vatandaşlık için 800 bin dolarlık bitcoin istiyorlar. Abi o paraya çok daha güzel ülkelere vatandaşlık alabilirsin hatta daha azına ve üstüne üstlük aylık maaş alırsın vatandaşlıktan sonra Smiley
member
Activity: 186
O kadar param olsa oraya mı giderim ilginç.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
İstedikleri rakam bir hayli yüksek 800 bin dolar : eğer 1 btc 1 milyon dolar olursa o zaman düşünülebilinir. Cheesy
member
Activity: 462
Bu olay 2-3 ay öncesinde de haber olmuştu. Ben tek kriterin maddi boyut olduğunu düşünmüyorum, yerlerinde olsam bazı coğrafyalardan insanları hayatta kabul etmem  Grin
full member
Activity: 448
Merit: 107
Türkiye'de vatandaşlık bedava.
full member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
49.3 Bitcoine vatandaşlığımı satmam açıkcası Cheesy 100 dese düşünürüm ama
Pages:
Jump to: