Pages:
Author

Topic: En son bounty kampanyalarinizdan ne kadar kazandınız? - page 2. (Read 284 times)

member
Activity: 630
Merit: 37
referans airdropundan 7200 iost kazanmıştım geçen hafta
full member
Activity: 910
Merit: 105
Ben daha önce birinin imzadan kazancını paylaşmıştım tepki aldım kaldırmam yönünde. İlk başta inat ettim ama sonra hak verdim bir sürü çoluk çocuk gelip bu sektörü piç edebilir diyerek kaldırdım yazımı.
Bountyler biraz şansa bağlı aslında. Yani örneğin tutmayacağı düşünülen bir projenin imzasına girdiniz sizinle birlikte 5-6 kişi var. Pek kazançlı olmasa bile o para 5-6'ya bölüneceği için iyi para edebilir ölü proje değilse. Ya da mesela geçenlerde Telcoin hardcap yaptı sadece Twitter ve Telegram'dan aldığım bile tatmin edici miktardı. 3 hafta sürdü sadece ve çok kolaydı günlük 1 rt. Ama 8-10 hafta sürüp daha detaylı çalışma isteyip 10-50 dolar arası verenlerde oluyor. Bazende hiç beklemediğim bir halta yaramaz beş para etmez dediğim projelerden aldığım para hayrete düşürdü.
Şansınız ve gayretiniz varsa her zaman kazanırsınız ama ufak hatalarla birçok menajer komple çizik atabiliyor ona da dikkat edin iyi okuyun kuralları.
Miktarları bilerek yazmadım ışığı gören gelmesin diye. Kimine göre çok, kimine göre tatmin edici.
sr. member
Activity: 784
Merit: 425
bu ögreceli bir durum zaten sosyal medyadan çok büyük beklentiniz olmaması gerek. oradan alacağınız eğer çoklu değilse zaten proje hard cap yapmış olduğunu varsayarsa birde üstüne borsadan yükselmiş 100 ile 300 dolar arası max alabilirsiniz (nadir olarakda 1k dolar olduğu oldu ama nadir!)

bounty de blog eskiden çok kazançlı oluyordu çünkü blog yazan yoktu ama şundan imzayı geçti çünkü 1 newbea bile blog yaabiliyor ki burda seviyenin bir önemi yok.
imza dan para kazanılır bunun içinde ilk başta söylediğim gibi projenin tutması şartı. diğer türlü 1 ay imzada kal(buda normal bir süre az bile denebilir) kazancın proje tutarsa 3 4 k dolar çıkarabilirsin!
son dönemde bir çok ico hard cap yaptı imzaları kazandırdı .tek üyelikle bunu yakalaman zor çokluda da şöyle bişey var multi giriş yaptığında proje tutarsa süper kazanç lı olur ama aynı oradan tutmadığında boşa beklemiş olursun(bana göre projeyi araştır çoklu gir daha mantıklı ya hero ya mero Cheesy )
kazançları sormana gerek yok zaten ben 100k dolar kaldırmış olmsam da söylemem
member
Activity: 280
Merit: 13
1100 AKCHE. Makale yazmıştım.
member
Activity: 602
Merit: 12
Bide hero membersiniz siz okadar aldıysanız adamlar bildiğiniz keriz yerine koymuşlar. Adiler
legendary
Activity: 952
Merit: 1006
En son katıldığım appcoin 37 dolar verdi.Çok umutluydum bundan ama malesef az verdi.sanırım katılımcı sayısıda çok fazla idi.
member
Activity: 602
Merit: 12
Merhabalar. Bounty kampanyalarına katılmayı düşünüyorum. Ancak kazanç konusunda bir bilgi sahibi olmak. İstiyorum.  Sizden ricam en son katıldığınız bounty kampanyasından ne kadar kazanç sağladınız. Bunlari yazarsanız çok. Sevinirim

Not.  Sadece twitter ve telegram kampanyalarına katılmayı düşünüyorum
Pages:
Jump to: