Pages:
Author

Topic: ENJİN COİN BEKLENTİLERİ - page 2. (Read 346 times)

member
Activity: 182
Merit: 10
January 08, 2018, 07:15:18 AM
Projesi çok güzel lakin beklenti üzerine çıkıyor. Mesela 3 gün önce uygulamanın resmi paylaşıldı ve 3120'e yükseldi.. Bugün ise uygulama çıktı, beklendiği gibi bir yükselme olmadı. Düşüşte olmadı ama Bitcoin tekrar yükselirse bilemiyorum, yeniden 2000 seviyelerine gelir mi gelmez mi.. Buralardan da (2700-2900 bandından) çok alan oldu.. Volume alım üzerine düşük. Yüklü bir alım emri girince zaten direk satıyorlar, çünkü almaya devam eden yok. Dün elemanın teki 10 saniyeliğine de olsa bir kaç BTC ile 2700'den 1700 satoshiye indirdi.
ICO'dan girenler de çok olduğu için fırsatını bulduğu an satıyorlar bence. Ben beklemedeyim. Bu yıl güzel çıkış yakalayacaklardır.
hero member
Activity: 938
Merit: 1000
January 08, 2018, 06:49:24 AM
Uzun sureli yatırımda geleceği var gibi gözüküyor. Kısa vadede belki o da. Yatırım için ufak bir miktar ayıracağım herhalde. Duruma göre bakarım yada emin değilim tam.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
January 08, 2018, 06:47:23 AM
baya potasiyelli ve geleceği sağlam bi coin diye düşünüyorum. her almaya niyetlendiğimde fiyatını katlamış olarak görüyorum. en sonunda bi miktar aldım. bekliyorum.
full member
Activity: 266
Merit: 148
January 08, 2018, 05:25:59 AM
Şu an sadece Binance ta olan ve ilerisi için güzel potansiyele sahip ENJ için geçenlerde bir gazetede çıkan yazı şu şekildeydi;

Enjin Coin oyun içi eşya transferine yeni bir boyut kazandırıyor. Hali hazırda oyun içi eşyaları takaslamak için bir sürü web sitesi varken Enjin Coin bu işe yepyeni bir soluk getirerek Enjin Coin karşılığında eşya satışına veya takasına izin veriyor. Henüz geliştirilme aşamasında olan bu koin 2018 ortalarına doğru büyük ilgi göreceğe benziyor. Şimdiden Unturned, ARK Survival, Minecraft gibi oyunlar ile anlaşma içerisinde olan bu koin, ilerleyen zamanlarda daha farklı oyunlar için de destek sunacak ve bu da koinin değerini arttıracak gibi gözüküyor. Yatırım yapacakların Enjin Coin’e bir göz atmasında fayda var.

Sizlerin ENJ ile ilgili beklenti ve düşünceleriniz nelerdir? Güncel Fiyat : 1 ENJ= 0,42$ ( 08-01-2018 )
Pages:
Jump to: