Pages:
Author

Topic: Enpara Hesabı Açabilir Miyim & Açmalı Mıyım? - page 4. (Read 4706 times)

sr. member
Activity: 546
Merit: 252
internet üzerinde alışveriş yapan türk satıcılar çoğunluklu olarak enpara ve teb kullandığı için açmanı kesinlikle öneririm.
sr. member
Activity: 812
Merit: 260
Öve öve bitiremeyenelerden biri de benim fakat ben tutup da yurt dışına swift yapmıyorum yani benim yaptığım işlemler belli ve bu işlemleri çok iyi şekilde yaptı şimdiye kadar . Tabi bu ileride sorun olmayacağı anlamına gelmez sorun olabilir sorun ile karşılaşırsam ve çözüm olmazsa benden daha fazla enparayı gömen olamaz şuan için aramız iyi övüyorum ileride kötü olursa gömerim.
Ben yurtdışına swift yaptım gitti sorun ne anlamadım Smiley
sr. member
Activity: 462
Merit: 250
Öve öve bitiremeyenelerden biri de benim fakat ben tutup da yurt dışına swift yapmıyorum yani benim yaptığım işlemler belli ve bu işlemleri çok iyi şekilde yaptı şimdiye kadar . Tabi bu ileride sorun olmayacağı anlamına gelmez sorun olabilir sorun ile karşılaşırsam ve çözüm olmazsa benden daha fazla enparayı gömen olamaz şuan için aramız iyi övüyorum ileride kötü olursa gömerim.
full member
Activity: 1302
Merit: 115
Pepemo.vip
Enpara'yı daha önce farklı mecralarda da birçok arkadaşıma önerdim. Bana söyleyecek pek bir söz kalmamış. Önceki yorumlarda arkadaşlar neden Enpara'yı seçmen gerektiğini gayet iyi anlatmışlar. Bu kadar referansa karşı çıkmamalısın  Cool Grin
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
Enpara kadar güven veren bi banka yok bana şu anda. Bir sürü banka ile çalışıyorum, enpara kadar müşteri dostu banka görmedim. Her türlü işlem konusunda adamlar bir numara. İlk çıktığı günden beri kullanıcısıyım Smiley
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
"İster kullanır ister kullanmazsın" diyorsunuz da. Kullanmayacağı (daha doğrusu yurtdışı işlemlerde KULLANAMAYACAĞI) bir hesabı niye açsın? Fazla banka göz çıkarmaz diye bir mantık olabilir mi?

Yurtdışı işlemde kullanacağını söylememiş ki. Buradaki alışverişlerinde bile herkes Enpara kullanıyor, rahat rahat havale gönderip alabilir. Hesap açmak ücretsiz olduğu için fazla banka göz çıkarmaz. Fikrini değiştirirse kullanmaz olur biter. Smiley
newbie
Activity: 24
Merit: 0
Enpara hesabı açabilirsin ve açmalısın. Nasılsa ücretsiz, ister kullanır ister kullanmazsın. Ayrıca Cepteteb hesabı da açabilirsin, yine aynı şekilde ücretsiz. Bu işlerle uğraşanların birden fazla banka kullanması bir nevi zorunluluk olduğu için fazla banka göz çıkarmaz. Smiley

"İster kullanır ister kullanmazsın" diyorsunuz da. Kullanmayacağı (daha doğrusu yurtdışı işlemlerde KULLANAMAYACAĞI) bir hesabı niye açsın? Fazla banka göz çıkarmaz diye bir mantık olabilir mi?
sr. member
Activity: 672
Merit: 254
Enpara hesabı açabilirsin ve açmalısın. Nasılsa ücretsiz, ister kullanır ister kullanmazsın. Ayrıca Cepteteb hesabı da açabilirsin, yine aynı şekilde ücretsiz. Bu işlerle uğraşanların birden fazla banka kullanması bir nevi zorunluluk olduğu için fazla banka göz çıkarmaz. Smiley
hero member
Activity: 661
Merit: 509
Enpara politik durumlardan dolayı kötü bir seçim olabilir, ama enpara kullanmanızda bir sakınca yok şimdilik.
Enpara'nın yanında mutlaka benim birinci seçimim cepteteb var.
Nasıl olsa o da aynı şekilde çalışıyor.
newbie
https://bitcointalksearch.org/topic/turk-bankalar-bitcoin-borsalarna-para-gonderen-hesaplar-kapatyor-1890805

zıpçık zıpçık konuşmadan önce okuyun. hangi bankaymış da bilmem ne... TCKN yazayım istersen ha?

----Enpara social media militia services detected---
Ya abicim hasta mısın? Ben seni bir şeyle suçlamıyorum. Biz Akbankla yüzbinlerle oynadık sorun çıkmadı şimdi param EnPara'da buradan aktaracağız bizde seninle aynı duruma düşmeyelim diye bankanın adını soruyorum. Karşı aktarım yaptığın bankanın adı neydi, onu soruyorum? Birsuru banka var. Bir borsada beş, altı banka var. Kimisi Alman kimisi Amerikan kimisi İngiliz bankası.

Dostum hasta değilim ama beni hasta edecekler emin ol. Bahsettiğin ülkelerde kripto para borsası ile ilişkili bir banka hesabı bilmiyorum. Affedersin ama ben bir soru sorayım. O ülkelerden hangi banka hesabı TR'den wire transfer kabul ediyor? En fazla SEPA kabul ederler. TR orijinli çıkışlarda mutlaka doğu avrupa bankalarına uğramanız gerekir.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291
https://bitcointalksearch.org/topic/turk-bankalar-bitcoin-borsalarna-para-gonderen-hesaplar-kapatyor-1890805

zıpçık zıpçık konuşmadan önce okuyun. hangi bankaymış da bilmem ne... TCKN yazayım istersen ha?

Ya abicim hasta mısın? Ben seni bir şeyle suçlamıyorum. Biz Akbankla yüzbinlerle oynadık sorun çıkmadı şimdi param EnPara'da buradan aktaracağız bizde seninle aynı duruma düşmeyelim diye bankanın adını soruyorum. Karşı aktarım yaptığın bankanın adı neydi, onu soruyorum? Birsuru banka var. Bir borsada beş, altı banka var. Kimisi Alman kimisi Amerikan kimisi İngiliz bankası.
newbie

legendary
Bu Katar sermayeli arap bankasını öve öve bitiremeyenler yurtdışı borsalarına swift yoluyla para göndermeyi bir denesinler bakalım.

Enpara pişmanlıktır.
Öyle bir söylemişsinki sanki diğer bankalar ücretsiz swift yapıyor Smiley

Bahsettiğim pişmanlık swift işleminin ücretli veya ücretsiz olması ile ilgili değildi. Ücretsiz swift işlemi olmaz zaten. Sorun enpara kullaılarak yurtdışı borsalara para transferinin engellenmesi. İşlemi kesinlikle gerçekleştiremezsin ve hatta hesabını bloke ederler. Eğer otomatik ödeme talimatın veya kredi borcun varsa hesabını kapatamayacakları için saçma sapan sms mesajları atarak seni sinir ederler. Bu banka ile çalıştığına lanet edersin. Tecrübeyle sabittir. Swift ücretli olabilir ama denemesi bedava.

Hodri meydan, hukukta bir kural vardır "davacı iddasını ispatlamakla mükelleftir" diye bende sizi iddanızı ispatlamaya davet ediyorum. SMS mesajlarının ekran görüntülerini yada arama ses kayıtlarını buraya koyun bakalım.

https://i.hizliresim.com/7NM7OP.png

Hangi borsa, hangi banka hesabında oldu bu? Birsürü farklı banka var.
newbie
Bu Katar sermayeli arap bankasını öve öve bitiremeyenler yurtdışı borsalarına swift yoluyla para göndermeyi bir denesinler bakalım.

Enpara pişmanlıktır.

Bahsettiğim pişmanlık swift işleminin ücretli veya ücretsiz olması ile ilgili değildi. Ücretsiz swift işlemi olmaz zaten. Sorun enpara kullaılarak yurtdışı borsalara para transferinin engellenmesi. İşlemi kesinlikle gerçekleştiremezsin ve hatta hesabını bloke ederler. Eğer otomatik ödeme talimatın veya kredi borcun varsa hesabını kapatamayacakları için saçma sapan sms mesajları atarak seni sinir ederler. Bu banka ile çalıştığına lanet edersin. Tecrübeyle sabittir. Swift ücretli olabilir ama denemesi bedava.

Hodri meydan, hukukta bir kural vardır "davacı iddasını ispatlamakla mükelleftir" diye bende sizi iddanızı ispatlamaya davet ediyorum. SMS mesajlarının ekran görüntülerini yada arama ses kayıtlarını buraya koyun bakalım.

hero member
Activity: 504
Merit: 500

Enpara pişmanlıktır.

legendary

Enpara pişmanlıktır.

Ne alaka ben kartı aldığımda yurt dışına swift yaptığımı söylemiştim, yapılabilir dendi. Hangi borsaya paranı göndermediler?
full member
Activity: 168
Merit: 100
IDEX - LIVE Real-time DEX
18 yaşını doldurmuş herkes enpara hesabı açabilri enpara bir finansbank oluşumudur. Eft havale ücreti hesap işletim ücreti gibi şeyler yok. Yani açıp gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Fakat yasal bir düzenleme olmadığı için btc hakkında hesabınız şüpheli görünebilir yüksek miktarda işlem yaparsanız.
newbie

Enpara pişmanlıktır.

sr. member
Activity: 812
Merit: 260

Enpara pişmanlıktır.
newbie

Enpara pişmanlıktır.
Pages:
Jump to: