Pages:
Author

Topic: enpara vs cepteteb - page 2. (Read 3696 times)

sr. member
Activity: 476
Merit: 250
March 03, 2017, 02:16:03 PM
Enpara'da döviz hesabım vardı. Al-sat ile kar elde etmek amacıyla takip ediyordum. Geçtiğimiz aylarda dolar kurunun zirve yaptığı farklı tarihlerde nedense sistemsel hata ile giriş yapamadım. İlkinde zararımın yarısını geri ödediler. İkinci olayda ise sadece üzgünüz dediler. Ben de siz bilirsiniz diyerek koşarak uzaklaştım. Hala kullanırım ama hesabımda çok düşük tutarlar bulundururum.
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 03, 2017, 06:40:29 AM
2 sinide kullanıyorum 2 si de ücretsiz.
cepteteb ile yemek sepetinden "pizza" yı bile indirimli alıyorum. enparadan her atm den ayda bir para çekme olayları, hızlı kredi kullanımı vs gibi işleri görüyorum.
hatta yapı kredinin nuvo bile açtım ama onda kampanya olursa içine para atıp kullanıyorum bayağı boktan o

Hocam peki cepteteb kredi kartı mı kullanıyorsunuz yoksa hesap kartına da kampanya yapıyorlar mı ?

Genelde kredi kartıyla kullanıyorum hesap kartı olarak kullanmadıgmdan dikkat etmedm ama sitesndeki kampanyalara bakabilirsin dijital indirimleri yeni digerleri eski kampanyalar neredeyse 1 yıl oldu Smiley
hero member
Activity: 1680
Merit: 529
March 03, 2017, 06:37:58 AM
İkisinide kullan derim hatta Nuvo var onuda çıkart bende üçü'de var en mantıklı olanı zaten bunların üçün'dede kart ücreti vs yok o yüzden gönül rahatlığıyla kullanabilirsin. Bu aralar Enpara'da atm durumu var illaki finansbank atmsini kullanmak durumunda değilsin başka atmlerden'de paranı çekebilirsiniz.
full member
Activity: 196
Merit: 100
March 03, 2017, 05:08:08 AM
Enparadaki dijital kampanyalar bittikten sonra pek kullanmadım Ceptetebe üye olmuştum kart yeni geldi şuanki kampanyaları gayet güzel ve enparayı geçiyor.

Özellikle şu iki kampanya bile başlı başına tercih sebebi

newbie
Activity: 51
Merit: 0
March 03, 2017, 04:16:23 AM
cepteteb ile yemek sepetinden "pizza" yı bile indirimli alıyorum. enparadan her atm den ayda bir para çekme olayları, hızlı kredi kullanımı vs gibi işleri görüyorum.
hatta yapı kredinin nuvo bile açtım ama onda kampanya olursa içine para atıp kullanıyorum bayağı boktan o

Hocam peki cepteteb kredi kartı mı kullanıyorsunuz yoksa hesap kartına da kampanya yapıyorlar mı ?
legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
March 03, 2017, 02:30:07 AM
hero member
Activity: 2086
Merit: 608
Online Security & Investment Corporation
March 02, 2017, 05:50:42 AM
enpara

neden derseniz qnb satın aldı. tüm dünyada yaptıkları şey. sağlam firma. qnb fortis kullanıyordum belçikada. adamlar güvenilinir en azından paranın buhar olup uçma riski yok denecek kadar az.
sr. member
Activity: 415
March 02, 2017, 01:41:42 AM
enpara açma vakti gelmiş. uzun süredir düşünüyordum
sr. member
Activity: 459
Merit: 258
🌟 Blockchain Expert, Miner.
March 01, 2017, 05:05:21 PM
Bu konuya şöyle bir destekte bulunayım. Ben hem enpara hemde CepteTeb kullanıyorum. İkisinide kullanmamın ayrı ayrı bir nedeni yok. İkiside hesap açarken hediye getiriyo Cheesy CepteTeb ufak bir power bank getirmişti. Enpara kaliteli güzel bir kalem getirmişti Cheesy Nova nın bi hediyesi va ama onda hesap açmadım... İkisindede EFT Havale ücreti yok fakat ENPARANIN ŞÖYLE BİR ARTISI VAR BELKİ CEPTETEB DEDE VARDIR BİLMİYORUM. AYDA 1 DEFA İSTEDİĞİNİZ HER BANKA ATM SİNDEN ÜCRETSİZ PARA ÇEKEBİLİYORSUNUZ. ENPARA KARTINIZ İLE... Bu durum bana çok çok lazım olabiliyo gerçekten.. İkisinde de müşteri hizmetleri tak diye cevaplıyo telefonu. Faiz gibi diğer özelliklerini kulanmadığım için farklarını bilmiyorum.
sr. member
Activity: 490
March 01, 2017, 04:30:32 PM
Enpara ilk goz agrisi oldugu icin cogu kisi hala onu kullanmaya devam ediyor. Araplara satildigini duydugumdan beri hesap inaktif olarqk duruyor. Gecen aradilar "bir ksurumuz mu oldu niye kullsnmiyorsunuz diye" evet oldu dedim. Eskiden onca kampanyasi olurdu simdi yok o kampanyalar. Faizi dusurduler. Yani bir albenisi kalmadi artik. Teb iyidir

Sonuna kadar haklısın usta ama Teb inde neydiği belirsiz valla Cheesy . Artık yerli çok az şeyimiz kaldı doğrusu.

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Ekonomi_Bankas%C4%B1

https://tr.wikipedia.org/wiki/BNP_Paribas

Hocam ne buyuk ulkeymisiz ki  sata sata daha yeni bitirdiler.
80 yillik birikimi kendi menfaatleri icin sattilar

"Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir."

Demis biri, ne kadar hakliymis degil mi?

http://turkiye.net/dosyalar/akp/seksen-yillik-birikim-10-yilda-satildi/

sr. member
Activity: 532
March 01, 2017, 04:10:19 PM
Müşteri ilişkileri ve kurumsallık olarak enpara bir tık önde gibi geliyor bana.
hero member
Activity: 644
Merit: 502
March 01, 2017, 02:42:54 PM
Enpara ilk goz agrisi oldugu icin cogu kisi hala onu kullanmaya devam ediyor. Araplara satildigini duydugumdan beri hesap inaktif olarqk duruyor. Gecen aradilar "bir ksurumuz mu oldu niye kullsnmiyorsunuz diye" evet oldu dedim. Eskiden onca kampanyasi olurdu simdi yok o kampanyalar. Faizi dusurduler. Yani bir albenisi kalmadi artik. Teb iyidir

Sonuna kadar haklısın usta ama Teb inde neydiği belirsiz valla Cheesy . Artık yerli çok az şeyimiz kaldı doğrusu.

https://tr.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCrk_Ekonomi_Bankas%C4%B1

https://tr.wikipedia.org/wiki/BNP_Paribas
sr. member
Activity: 490
March 01, 2017, 02:37:15 PM
Enpara ilk goz agrisi oldugu icin cogu kisi hala onu kullanmaya devam ediyor. Araplara satildigini duydugumdan beri hesap inaktif olarak duruyor. Gecen aradilar "bir kusurumuz mu oldu niye kullanmiyorsunuz diye" evet oldu dedim. Eskiden onca kampanyasi olurdu simdi yok o kampanyalar. Faizi dusurduler. Yani bir albenisi kalmadi artik. Teb iyidir

Edit: imla
sr. member
Activity: 588
Merit: 253
March 01, 2017, 02:02:46 PM
Btc ve coinciler En parayı tercih ediyorlar çoğu.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
March 01, 2017, 01:20:35 PM
Kart ücreti yok ikisindede ikisinide kullanıyorum ama enpara daha ağır basıyor
newbie
Activity: 51
Merit: 0
March 01, 2017, 01:10:36 PM
merhaba arkadaşlar,çok kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz avantaj dezavantaj olarak söylerseniz iyi olur.yoksa ikisinide kayıt olucam bu gidişle birde kart ücreti veriyomuyuz?
Pages:
Jump to: