Pages:
Author

Topic: Eos a yatırım yapmak mantıklı mı ? - page 6. (Read 20967 times)

sr. member
Activity: 826
Merit: 296
November 04, 2018, 10:59:30 AM
Eos kendini toparlayamadı bir türlü.Eos'un bir açığından yararlanıp hacklemişlerdi.Gideceği yol uzun.Altyapısını sağlam oluşturması lazım.Bu tarz hacklenmeler yatırımcısına pek umut vermez.Bneimde şahsen fazla bir beklentim yok Eos'dan.
sr. member
Activity: 1162
Merit: 277
November 04, 2018, 10:38:08 AM
Eos iyi bir rakip olamadı piyasadaki diğer projeleri iyi analiz edip kendilerine ders çıkarıp kusursuz ve güzel şeyler yapmayı başarabilseydi güven kazanabilirdi ama her bir sıkıntı hep bir sorun.
sr. member
Activity: 434
Merit: 250
November 04, 2018, 09:37:46 AM
EOS u övenler kadar yerin dibine sokanlara var. Çok vazla yatırım aldığı için halen ayakta ama bana kalırsa hiç bir işe yaramayacak.
full member
Activity: 602
Merit: 118
November 04, 2018, 09:24:43 AM
Bir ara cüzdan muhabbeti vardı ve ciddi sıkıntılıydı.  Birde kendi ağına geçince sıkıntı yaşamısti. Ben uzak dururum. Onun yerine birsuru farklı coin ya da token varken neden EOS u tercih edeyim ki?
full member
Activity: 294
Merit: 193
November 04, 2018, 09:22:39 AM
ilk olarak burada yazılacak olan yorumları çok fazla ciddiye almayın, çünkü mesela ben kişisel düşüncemi yazacağım. bu koini ya da token kırmasını ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum. hele ki cüzdan açma olayı bu uyuzluğa bir kat daha ekledi. bir de şu var: benim uyuz olduğum bütün paralar uçar, gider. mesela bitcoin çöp cash. eos'tan beklenen çok şey var. yavaş yavaş tokenleri de piyasaya çıkıyor. tabii sizin ne beklediğiniz de önemli. x30 gibi ütopik bir sayı beklerseniz zor.

Benim aslında amacım yatirim  tavsiyesinden çok forumdaki arkadaşların düşünceleri, eos a ne gözle bakılıyor. Karıştırıyorum sayfaları çokta konusu gecen birşey değil tabiki uçacak kaçacak sayfalari hariç Smiley
member
Activity: 532
Merit: 12
November 04, 2018, 09:20:02 AM
Eos ethereum dan ayrılıp kendi zincirini kullanmaya başladı ve yalan olmasın bir iki gün sonra ciddi sıkıntı yaşadı. Eğer bu olmayıp daha düzgün çalışsaydı düşüncem değişirdi ama şuan için uzak durma taraftarıyim
jr. member
Activity: 316
Merit: 1
November 04, 2018, 09:18:35 AM
bu eos iyi hoşta cüzdan olayı çok kötü ve ram olayına da bir çare bulmaları gerekiyor stabil bi durum değil sürekli şişmiş durumda istediğin zaman biyere bişey gönderemiyorsun, açıkçası bu problemler çözülürse daha iyi olabilir, yoksa bu şekilde yatırımcısını çok mutlu etmeyecek gibi.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
November 04, 2018, 09:14:51 AM
ilk olarak burada yazılacak olan yorumları çok fazla ciddiye almayın, çünkü mesela ben kişisel düşüncemi yazacağım. bu koini ya da token kırmasını ben sevmiyorum hatta nefret ediyorum. hele ki cüzdan açma olayı bu uyuzluğa bir kat daha ekledi. bir de şu var: benim uyuz olduğum bütün paralar uçar, gider. mesela bitcoin çöp cash. eos'tan beklenen çok şey var. yavaş yavaş tokenleri de piyasaya çıkıyor. tabii sizin ne beklediğiniz de önemli. x30 gibi ütopik bir sayı beklerseniz zor.
full member
Activity: 294
Merit: 193
November 04, 2018, 09:00:46 AM
Eos tutan ve tokenlarina yatırım yapan biri olarak kendi kendime sormaya başladığım bir soru. Özellikle son bir haftada baş gösteren CPU şişmesi insanı ciddi anlamda huzursuz ediyor. Bir yandan ise Cpu nun bu kadar çok şişmesi islemlerin ciddi manada artması buda artık ağın ciddi manada işleme maruz kaldığı (canlandığı)

Yorumlarinzi bekliyorum..
Pages:
Jump to: