Pages:
Author

Topic: EOS ana ağı iki gün dayanabildi - page 3. (Read 593 times)

jr. member
Activity: 280
Merit: 1
Win-Won-Betfury
June 20, 2018, 11:16:33 AM
o kadar para topladılar ama bi boku beceremediler sinan gürer de twitterdan açıklama yaptı ya borsayı hackleticekler yada yatırımcılarını zarar uğratıcaklar dediler çok tehlikeli bi durumdalar haberiniz olsun
member
Activity: 406
Merit: 10
June 20, 2018, 11:03:46 AM
EOS icosu bir yıla yakın sürdü, ico başladığından beri geliştirilse 1 yaşında belki ico önceside vardır. Ekip tecrübeli ama eos'un altından kalkamayacakları pek çok kez dillendirildi. 
member
Activity: 238
Merit: 14
June 20, 2018, 09:45:26 AM
EOS ağının çok fazla şişirildiğini ve ETH ağından çok erken çıktıklarını düşünüyorum. Bu tür coinlerin ETH ağından çıkması ile ETH dolaşım ve gönderim bedelleri fiyatlanma konusunda düşüş yaşayacak ve ETH gönderim hızları artacaktır. Bu durumda insanlar yine yatırımlarını ETH ağında devam ettirecektir.
newbie
Activity: 140
Merit: 0
June 19, 2018, 04:12:27 PM
EOS platformunun biraz şişirildiğini düşünüyorum ben açıkçası. Çoğu kişi gerçek bir araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgilerle rüzgara kapılıp yatırım yapıyor veya ilgileniyor ama bu olacakları değiştirmez..

Müthiş marketingi yapılan ne olduğu tamamen belirsiz, uzmanların sıkıntı var dediği platform. Eleştirenler için hemen karalama yapıyor deniyor.
member
Activity: 504
umachit.fund
June 19, 2018, 09:00:57 AM
EOS platformunun biraz şişirildiğini düşünüyorum ben açıkçası. Çoğu kişi gerçek bir araştırma yapmadan kulaktan dolma bilgilerle rüzgara kapılıp yatırım yapıyor veya ilgileniyor ama bu olacakları değiştirmez..
hero member
Activity: 1316
Merit: 503
Someone is sitting in the shade today...
June 19, 2018, 08:53:05 AM
EOS kadar önemli bir ağa sahip olduğunu idda eden bir altyapının böyle daha ilk anda çökmesi ona olan güveni de çökertti benim nezdimde. Beklentim daha olumluydu umarım ciddi bir sorun haline dönüşmez.
newbie
Activity: 168
June 19, 2018, 08:44:00 AM
Şu an ağ normale dönmüş sanırım, kötü bir başlangıç olmuş ama teknoloji dünyasında bu tarz aksaklıkların olabileceği de düşünüldüğünde ilerleyen zamanlarda hacalenme vs. tarzı kötü bir olay yaşanmazsa yükseliş yaşayacağını düşünüyorum.
newbie
Activity: 70
June 19, 2018, 06:41:31 AM
Sorunları çözerler diye düşünüyorum ancak bu aralar EOS hakkında pek iyi şeyler duyduğumu söyleyemem. Kötü bir algı yaratılmaya çalışıyor sanki EOS ile ilgili.
jr. member
Activity: 131
June 19, 2018, 06:07:13 AM
adamlar o kadar çalışkanki telegram vb platformaları asla susmuyor çok uğraşıuyorlar çabalıyorlar yakında sonucunu alacaklarına inanıyorum
full member
Activity: 756
Merit: 104
June 19, 2018, 05:51:57 AM
Kötü haber Eos için ama çok da uzatılacak bir durum olduğunu düşünmüyorum. Eos ekibı işi çözer diye düşünüyorum. Piyasanın gelecek vaadeden elle tutulur projelerinden bence.
jr. member
Activity: 182
June 19, 2018, 05:37:00 AM
eosun itibarında zedeleyici etki yaptı ve hayal kırıklığı. ama takım bu durumu çözerler ve sonraki eos teknolojisi için adımlarını dikkatlice yaparlarsa çözülemeyecek birşey değil. bu piyasa tamamen eostan kopamaz. binancede eosun etherden daha fazla hacmi var ve bu durumu atlatırlar.
newbie
Activity: 140
June 19, 2018, 04:47:35 AM
Piyasanın önde gelenleri vitalik ve emin sir güler hepsi kötülüyor. Kodlarında çok açık olduğunu ve çalıntı olduğunu iddaa ediyorlar .

Çok uzun zamandır EOS un sıkıntılarından bahsediyorlar. Belirsiz ve karmaşık bir ico süreci geçirdi. Toplanan paralar ile ekibin de sürekli alım yapılmış gibi göstermesi söz konusu.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
June 19, 2018, 03:40:48 AM
Evet başlangıçta yaşanan aksaklıklar projenin geleceğini  tehlikeye atıyor, ama EOS a da büyük bir ilgi vat açıkçası kısa zamanda bir çözüm üretip işlerini yola koyarsa ben de bir şansı olacağını düşünüyorum
full member
Activity: 616
Merit: 100
June 19, 2018, 03:12:42 AM
Maiinnet yeni yayınlandı ve böyle bir fiyasko yaşandı ilk imaj için kötü bir durum, ama bu piyasa nelerini gördü; sağlam bir yatırımcı kitlesi ve iş bilen bir ekiple toparlanma ve yükseliş sağlanabilir.
member
Activity: 234
June 19, 2018, 03:03:33 AM
ya windows kaç yıllık teknoloji ile birlikte insanlar da gelişiyor yeni beyinler yeni ufuklar açıyor. artı bildiğim eth yi sadece vitalik ilgileniyor.
sr. member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
June 19, 2018, 02:53:29 AM
iyide bu piyasa zaten açık kaynak kodla gitmiyor mu açık olacak  tabi zamanla kapatılır o kadar dert etmeyin

Açık kaynak kodu olayını yanlış anlamıssınız hocam . Kapalı kaynak kodu olan windows' un açıkları kapatılıyor sonuçda . Teorilere göre EOS taki açıktan borsalarında zarar görebileceği yönünde .

Bu tarz durumlar malesef geçmişte ciddi hasarlar verdi ancak artık global dünyada konularla ilgilenen arkadaş sayısı çok fazla olduğu için bende kısa süreceğine inanıyorum ancak dediğiniz gibi borsaya kötü yansayacaktıor bir dönem.

ETH tam tarih bilmesemde çıkalı 2 sene oldu diyelim halen açıkları çıkabiliyor . Birde en fazla kominitisi ve üzerinde çalışan proğramcı olmasına rağmen .
member
Activity: 234
June 19, 2018, 02:44:11 AM
iyide bu piyasa zaten açık kaynak kodla gitmiyor mu açık olacak  tabi zamanla kapatılır o kadar dert etmeyin

Açık kaynak kodu olayını yanlış anlamıssınız hocam . Kapalı kaynak kodu olan windows' un açıkları kapatılıyor sonuçda . Teorilere göre EOS taki açıktan borsalarında zarar görebileceği yönünde .

Bu tarz durumlar malesef geçmişte ciddi hasarlar verdi ancak artık global dünyada konularla ilgilenen arkadaş sayısı çok fazla olduğu için bende kısa süreceğine inanıyorum ancak dediğiniz gibi borsaya kötü yansayacaktıor bir dönem.
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
June 19, 2018, 02:39:17 AM

member
Activity: 240
June 19, 2018, 02:20:02 AM
sr. member
🤖UBEX.COM 🤖
June 19, 2018, 02:18:18 AM
Piyasanın önde gelenleri vitalik ve emin sir güler hepsi kötülüyor. Kodlarında çok açık olduğunu ve çalıntı olduğunu iddaa ediyorlar .
Pages:
Jump to: