Pages:
Author

Topic: EOS Kurucusuna Göre Bitcoin 20 Yıl İçerisinde Altının Yerini Alacak - page 2. (Read 263 times)

hero member
Activity: 1078
Merit: 696
genelde ekonomide bir şey bir şeyin yerini alacağına ona alternatif olur, ben anlamsız buluyorum yok altın bitcoine yenilecek yok, bitcoin altının yerine geceçek gibi sözleri
sr. member
Activity: 784
Merit: 259
Buna bende katılıyorum, kripto paraların geleceğinin çok parlak olduğunu düşünüyorum. Ama 20 yıl beklemek lazım.
member
Activity: 560
Merit: 16
Proof-of-Stake Blockchain Network
Pek sanmıyorum altın bir yatırım aracından öte aynı zamanda değerli bir maden yani itibari paralara benzemez bu konuda. Kullanım alanı ise yalnızca yatırım değil mühendislik alanında da kullanılan bir madde. Dünya taş devrine dönse altın yine değerli olacaktır. Altından fiyat olarak daha değerli olması onun yerini alacağı anlamına kesinlikle gelmez.

Dusuncelerinize katılıyorum. Bitcoin altının yerini alamaz ama sanal dünyanın altını olabilir, zaten şuanda bu şekilde.
jr. member
Activity: 322
Merit: 1
Böyle bir öngörünün gerçekleşebilmesi için bazı şartların global olarak yasaya tabii kuralları olması gerekir.Öyle bir sistem şuana kadar görülmedi ama önünüzdeki 20 yıl içinde neler değişir tahmini zor bir süre, yada o zamana kadar Bitcoin piyasada olurmu,yada farklı bir sisteme mi gecilir bunlar yoruma açık konular..
full member
Activity: 742
Merit: 140
Pek sanmıyorum altın bir yatırım aracından öte aynı zamanda değerli bir maden yani itibari paralara benzemez bu konuda. Kullanım alanı ise yalnızca yatırım değil mühendislik alanında da kullanılan bir madde. Dünya taş devrine dönse altın yine değerli olacaktır. Altından fiyat olarak daha değerli olması onun yerini alacağı anlamına kesinlikle gelmez.
member
Activity: 546
Merit: 10
ilginç bir beklenti. bitcoin itibari paralarını veya altının yerini alacak veya alamayacak olması ile ilgilenmiyorum. bitcoindeki ralliyi kaçırmayayım bana yeter. geçmiş senelerde böyle övücü haberlerde çok yapıldı belki 30 yıl sonra hala bu tür haberleri okuyacağız.
newbie
Activity: 82
Merit: 0
Bitcoin 4.000 Dolar sınırını zorlarken EOS kurucusu ve Block.one CEO'su Brendan Blumer'dan çarpıcı bir tahmin geldi. Blumer'ın tweetine göre Bitcoin, 20 yıl içerisinde altının yerini alacak.

Altının yaklaşık 8 trilyon dolarlık piyasa değerine baktığımızda, Bitcoin'in altının yerini aldığı bir senaryonun gerçekleşmesi durumunda 1 BTC'nin 380.000 Dolar'a tekabül edeceğini görüyoruz.

Analist Willy Woo da geçtiğimiz ay aynı şekilde bir yaklaşımda bulunmuştu. Woo  'Matematiksel azlık, algılanan azığı yener' diyerek Bitcoin'in altının 7.8 trilyon dolarlık piyasa değerini 'rahat bir şekilde' geçebileceğini söylemişti.

https://www.haberzincir.com/haberler/eos-bitcoin-altin-0
Pages:
Jump to: