forumda denk geldiklerimden hatırladığım kadarıyla bunlar ilk erc20 token olarak ico falan yapmışlardı ve orada 1milyar muhabbeti geçiyordu.
https://etherscan.io/token/0x86fa049857e0209aa7d9e616f7eb3b3b78ecfdb0
dediğiniz 1milyar muhabbetinin kaynağı bu olsa gerek.
eos mainnete geçtiğinde kurulan node lar block üretimi karşılığı block reward kazanmıyorlar mı? sadece tx feelerden toplanan tutarı mı ödül olarak alıyorlar?
wp de yazdığı kadarı ile blok üreticilere blok ödülü dağıtılıyor deniyor ve bu oran yıllık %5 i geçmeyecek şekilde ayarlanmış
https://github.com/EOSIO/Documentation/blob/master/TechnicalWhitePaper.md#block-rewards
A blockchain that adopts the EOS.IO software will award new tokens to a block producer every time a block is produced. In these circumstances, the number of tokens created is determined by the median of the desired pay published by all block producers. The EOS.IO software may be configured to enforce a cap on producer awards such that the total annual increase in token supply does not exceed 5%.
block ödülü dağıtılıyorsa toplam supply ın 10milyara kadar genişleyebilmesine neden bu kadar şaşırıyorsunuz ki?
zaten adamlar ico yapıp erc20 den mainnete geçerken 1milyar erc20 yi eos mainnette dağıtmışlar ve block oluştukça da ödüller açığa çıktığından enflasyon olmasına nasıl diretiyorsunuz?
erc20 olarak zaten 1milyar basılmış. ve block ödülleriyle genişliyor olay bu. yani bu işin görünen bi sonu yok şimdilik
Boş konuşan biri daha bizi yaygara koparmakla suçluyor hocam ben niye direteyim burdan bilgi veriyorum bilgi bilg bilgilendirme çoğu kişinin bilmediği bilgiyi paylaşıyorum bilgi yani basitçe Bilgi paylaşımı
Konuya hâkim değilsiniz yorum yazmak icin yazmissiniz 10 dakikada baktınız ve çözdünüz himm burda böyle diyormuş bak burda böyle yazıyor..
Bak bakalım adamların doküman larina 10 milyar lafi geçiyor mu ? Ben sasirmiyorum ben zaten konuya hakimim burda yaptığımız uyari ve bilgilendirme
Bu soru çokça sorulduğu için bu başlık açıldı.
Çok enteresan hemde çok
Bana 10 milyar max token olduğunu açıklayan bir eosio dokümanı paylaşın resmi olarak size 10 eos hediye
Ama bazen diyorum da siktir et gitsinnnn herkes küçük fanusunda mutlu iki internete girer tik tik istediği bilgiye erişir