Pages:
Author

Topic: EOS ve POTANSİYELİ ! (ETHEREUM KILLER) - page 3. (Read 1178 times)

copper member
Activity: 1358
Merit: 523
August 20, 2018, 03:37:43 PM
4 milyar dolar ico marketcap 4.6 milyar. Geçeb gün 4 e baya yakındı. Bu kadar abartılı iddaları olan bir proje ama piyasanın hali ortada. Beklenen yükseliş olursa yine bunun yağlayıp ballayıp dayarlar milette alır.
full member
Activity: 322
Merit: 100
August 20, 2018, 03:32:27 PM
Eos bile çöp olma yolunda ilerliyor her şey çok kötü durumda nerede kaldı bu boğa ya ayılar bizi yedi bitirdi artık gelsin şu pumplar çoşalım.
jr. member
Activity: 546
Merit: 2
August 20, 2018, 11:52:02 AM
Eos henüz yeni sayılır. Bu yaştayken bitcoinin de ethereumun da bir sürü sorunu vardı forkları falan hatırlayın. Ethereum killer olur mu bilmem ama iyi bir yere gelecek o kesin.
newbie
Activity: 29
Merit: 0
August 20, 2018, 11:37:40 AM
eosta potansiyel falan kalmadı darmaduman oldu
full member
Activity: 350
Merit: 105
Eos'mu Ether'i kiLL edecek ? Yapmayın gözünüzü seveyim. Eos önce gitsin bi Neo'nun elini öpsün o dereceye gelebilirse belki bir ihtimal şansı olabilir.
full member
Activity: 798
Merit: 106
👉bit.ly/3QXp3oh | 🔥 Ultimate Launc
Ekibin elindeki ethereum miktari 100k dan fazla deniyordu. Hatta geçen ay ki düşüş bu adamların satışları yüzünden oldu deniyordu.
newbie
Activity: 28
Merit: 0
Proje hakettiginden daha fazla yeriliyor , hatta yermekten öte yerin dibine sokuluyor bence. Fiyat tüm bu fud`a rağmen iyi bile dayanıyor bence. Öte yandan ekibin aktif oldugunu ve EOS üzerinde düzenlenecek bir sürü yen proje oldugu da malum. Ben her ihtimalde bir miktar kenarda bekletilmesi gerektigini dusunuyorum.
sr. member
Activity: 392
Merit: 257
twitterda emin sirerin den tutun, herkes eosla dalga geçiyor. geçilmicek gibide değil. işin kotu tarafı bunlar ellerindeki etherleri sattıkca etherin fiyatıda düsüyor. proje zaten full scam.
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
Bu piyasa akıllanmaz. Iota da daha önce yaşanan haberlerin, çıkışın ve düşüşün aynısı Eos da yaşandı.
Altan alınmadıysa artan coine girmenin sonu çoğu zaman hüsran oluyor.
KTM
jr. member
Activity: 158
Merit: 1
Çok şişirdiler eosu bakalım ne olucak mainnet başlamadan tartışmalar başladı neonun yapamadığını eos yapabilecek mi , sanmam
member
Activity: 322
Merit: 32
Biz ne killerlar gördük ağı 2 günde çöken, ne ağlar gördük üzerinde oyun(Kitty) oynanan.

Yok Çin Ethereumu, yok Kore Ethereumu, Stellar bla bla...

Her smart contract ekleyen Ether killer olacaksa işimiz var Grin
full member
Activity: 378
Merit: 102
Eosun eth killer falan olmayacağı takımın heryerde biz eth killerız diye dolaşmasından belli bence, daha düne kadar bir eth tokenıydın sadece neyin killerı yani, eth killer konuşmaz yapar ve ethı geçer olay bundan ibaret, bukadar laga lugadan bişey çıkcanı sanmıyorum.
sr. member
Activity: 672
Merit: 253
Rekabet her ortamda tarafları geliştirme işine yarar, ethereumun karşısına rakip olarak çıkan her ekip ethereumu daha da ileri götürecektir, Eos'un dişli bir rakip olarak devam etmesini isterim.
member
Activity: 280
Merit: 10
eos iyi bir koin potansiyeli çok yüksek, ama bu potansiyeli ileriye taşımak için takımın çok iyi şekilde çalışmak gerekiyor
member
Activity: 406
Eos belli bir hacme ulaşmış, alıcısı satıcısı olan bir coin ama icodan da birkaç kez alım yapan birisi olmama rağmen yerini hak ettiğini düşünmüyorum.
full member
Activity: 350
Merit: 102
son zamanlarda yaşadıkları ağ problemi olmasa fiyatı inanın bu düşüşe rağmen yükselebilirdi ama iyi başlayamadılar açıkçası. biraz daha gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eos yine de büyük bir potansiyel içeriyor. fazla önyargılı da olmamak lazım.
full member
Activity: 490
Merit: 110
Ethereum killer filan degil. 4 dolarken almistim, aynen geri sattim, sonra fiyati firlamis. Ben sattigimda whitepaper var mi yok mu o tartisiliyordu, ETH yi gecip adam olacagini sanmam. Zamaninda millet waves diye deliriyordu, tamamen bos cikti tahmin ettigim gibi, simdi bes para etmiyor.
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
eos u son dönemde inceliyorumda, inanın hiç gözüm tutmuyor, sürekli ağ açıkalrı çıkıyor, bu market capa nasıl geldi aklım hayalim almıyor.
bu piyasada herşey değil ama çoğu şey spekülsyon ve şişirme
member
Activity: 364
GR
Eos beklenen cikisi yapamadi.  Nedeni kendi Blockchainin de guvenlik acigi olustugu ve kullanima acilmadigi icin oldugunu dusunuyorum.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Abi neden her gelecek vaat eden altcoini bir etherium bitirici olarak görüyorsunuz gerçekten çok manasız ve komik duruyor başka herhangi bir şey sağlamıyor.
Çünkü burada bazı insanlar yatırım yapmıyor, adeta takım taraftarı gibi davranıyorlar. Duruma uyum sağlamak, gelişmelere göre yaklaşımını revize etmek diye bir şey yok, ülkenin "ölümüne arkandayız reyiz" patalojisi mikro ölçekte burada da kendini gösteriyor. Eoscular da bu tutum için örnek gösterilebilecek en iyi tercihlerden birisi (onlara benzer mesela wavesciler, iotacılar falan var).
Oysa bu piyasanın temel kurallarından birisidir: Hiçbirisiyle gönül bağı kurmayacaksın, bağlanmayacaksın ya da nefret etmeyeceksin.
Pages:
Jump to: