bu tokenin airdrobuna katılmıştım bana da geldi ama ben o zamanlar biraz ethereum ediyor diye hemen sattım. şuan için fiyatı hakkında fikrim yok ama adamlar demek ki boş durmamış.
fiyatı 18-25 satoshi arasında değişiyor. ben de 2 airdrop ve bountysine katılmıştım. ayrıca borsada az da olsa al sat yaparak biraz para kazandım. hacim düşük olduğu için al sat yapmak çok zor. benim demek istediğim birileri çıkıyor "ooo süper proje, manyak cüzdan yaptık." diyen tipler için. hem ico'dan dünyanın parası topla hem de herkesin yaptığı cüzdandan yap. bu herifler hiç değilse hiç para toplamadan, yüksek miktarda bedava dağıtım yaparak, genç bir ekip olarak bir şeyler üretmeye çalışıyorlar. mobil+masaüstü cüzdanı da yapacaklar.
Üstad her projenin kendine has yanları var tanıtımın gayet başarılı ve güzel olmuş. Ellerine sağlık. Token olarak değerini bilmem cüzdan olarak konuşabilirim. Her gün yeni bir yazılım, bir program önümüze geliyor ve deneyip en iyileri kullanmaya çalışıyoruz.
Ancak şu takıldığım bir konu var söylemeden edemeyeceğim. Şimdi takımın üstüne basa basa resimde verdiği üzere karşılaştırmalar var. Ekip websitesinde, BTT ANN'de, her yer de 5 cüzdan seçmiş. Metamask, Bread, Cipher ve Eidoo ile birlikte kendisi. Ancak bunun dışında benim bugün kullandığım 5-6 cüzdan var. Yani kendisinde her özelliğe tik atıp, kendi özelliklerini barındırmayan diğer cüzdanları kıyaslamaya eklemek etik gelmiyor.
Örneğin ben aktif şekilde bugün Infinito wallet, Huobi wallet kullanıyorum. Bunların ikiside Equal'in vaat ettiği özellikleri barındırıyor. (Kredi kartıyla alım dışında) ama bunlar mesela karşılaştırmada yok. Samsung ile anlaşan Enjin yok mesela. Cobo Wallet yok ki başarılı cüzdanlardan birisi çünkü hem cloud, hemde hardware wallet özelliği var. Atomic wallet... Yani tek tek sayarsam bitmez.
Demek istediğim karşılaştırma yaparken kendi özelliklerini öne çıkarıp, daha iyiyi geri bırakmak ahlaklıca gelmiyor bana. Yoksa Equal iyidir, kötüdür bunlar ayrı konular. Küçük düşünüp, büyüğü yapamaz kimse. Bence bunlar reklam kokan küçük hareketler.