Pages:
Author

Topic: EQUAL TOKEN -- EQUAL CÜZDAN-- (Binance Chain) - page 3. (Read 857 times)

member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
beyler adamlar geçen ay geri döndü ve bu sefer güzel haberleri var: https://medium.com/@EqualToken/equal-is-moving-to-binance-chain-2953da1399a8

daha geçen hafta 8 satoshi fiyatı varken şu an için 34 satoshi. binance'yi sevmeyenler vardı aahahhaha equal bey diyeceksiniz bundan sonra:)

edit: binance'den haber gelene kadar beklemek lazım.

edit2: https://twitter.com/cz_binance/status/1131862996441944065  Smiley)

CZ kendi hesabından yapmış bu duyuruyu. Demek ki yakında binanceye de eklenir. Yine de beklemek lazım. Equal token belki de bnb nin zincirine bile geçer. Neticede şuan o zincire geçişler olmalı ki bnb daha iyi olsun.
full member
Activity: 658
Merit: 153
Çok eski bir token zamanında çok hatalarla karşılaşmıştım bunda yollamaya çalışıyorum sadece fee yakıyodu boşuna en sonunda öğrendim nasıl yollanacağınıda öyle yollamıştım. Güzele yanı her transfer işleminde bu tokenin kendisini yakması devamlı bir azalış var.
member
Activity: 406
Merit: 12
Geri dönüp geliştirmeye devam etmeleri oldukça güzel bir haber. Diğer yandan Binance Dex ile partnerlik de fiyata etki etmiş anlaşılan. Haberimiz olmadığı için kaçırdık tabii. Bu tarz üreten projelerin geri dönmesi oldukça güzel. Boş beleş adamlar yerine bu şekilde ekosisteme faydalı ekipleri keşke hep görebilsek.
legendary
Activity: 2408
Merit: 1478
alex
beyler adamlar geçen ay geri döndü ve bu sefer güzel haberleri var: https://medium.com/@EqualToken/equal-is-moving-to-binance-chain-2953da1399a8

daha geçen hafta 8 satoshi fiyatı varken şu an için 34 satoshi. binance'yi sevmeyenler vardı aahahhaha equal bey diyeceksiniz bundan sonra:)

edit: binance'den haber gelene kadar beklemek lazım.

edit2: https://twitter.com/cz_binance/status/1131862996441944065  Smiley)
full member
Geçen sene çok cömert davrandılar ve airdroptan baya bi token göndermişlerdi. Transferlerde biraz sıkıntı yaşamıştım ama 250 token eksik gönderince transfer gerçekleşmişti. Şu an ki airdrop ve bountylere kıyasla baya bi kazandırmıştı. Ekip çalışıyor fakat ne kadar başarılı olabilirler ve bu piyasada ne kadar kalıcı olabilirler tahmin etmek zor fakat takım gerçekten tebriği hakediyor.

Transferlerinde sıkıntı yaşamayan yoktur zaten heralde kaç kere denedimde gasları yaktım haberim yok hep çöp oluyodu en sonunda olayı çözdüm ama yaktığım gaslar çoktu o kötü olmuştu aslında sistem iyi.
member
Activity: 244
Merit: 20
Geçen sene çok cömert davrandılar ve airdroptan baya bi token göndermişlerdi. Transferlerde biraz sıkıntı yaşamıştım ama 250 token eksik gönderince transfer gerçekleşmişti. Şu an ki airdrop ve bountylere kıyasla baya bi kazandırmıştı. Ekip çalışıyor fakat ne kadar başarılı olabilirler ve bu piyasada ne kadar kalıcı olabilirler tahmin etmek zor fakat takım gerçekten tebriği hakediyor.
full member
Activity: 602
Merit: 118
airdroptan bana da gelmişti ama ben hepsini sattım gitti. tabi etherdelta ya transfer edebildiğim kadarını. çünkü hepsini transfer ettirmemişti. yapamayınca forumda yazdım yardımcı olan arkadaşlar sayesinde yapabilmiştim. forum da bilgi paylaşan arkadaşlara her zaman minnettarım.
legendary
alex
bu tokenin airdrobuna katılmıştım bana da geldi ama ben o zamanlar biraz ethereum ediyor diye hemen sattım. şuan için fiyatı hakkında fikrim yok ama adamlar demek ki boş durmamış.
fiyatı 18-25 satoshi arasında değişiyor. ben de 2 airdrop ve bountysine katılmıştım. ayrıca borsada az da olsa al sat yaparak biraz para kazandım. hacim düşük olduğu için al sat yapmak çok zor. benim demek istediğim birileri çıkıyor "ooo süper proje, manyak cüzdan yaptık." diyen tipler için. hem ico'dan dünyanın parası topla hem de herkesin yaptığı cüzdandan yap. bu herifler hiç değilse hiç para toplamadan, yüksek miktarda bedava dağıtım yaparak, genç bir ekip olarak bir şeyler üretmeye çalışıyorlar. mobil+masaüstü cüzdanı da yapacaklar.

Üstad her projenin kendine has yanları var tanıtımın gayet başarılı ve güzel olmuş. Ellerine sağlık. Token olarak değerini bilmem cüzdan olarak konuşabilirim. Her gün yeni bir yazılım, bir program önümüze geliyor ve deneyip en iyileri kullanmaya çalışıyoruz.

Ancak şu takıldığım bir konu var söylemeden edemeyeceğim. Şimdi takımın üstüne basa basa resimde verdiği üzere karşılaştırmalar var. Ekip websitesinde, BTT ANN'de, her yer de 5 cüzdan seçmiş. Metamask, Bread, Cipher ve Eidoo ile birlikte kendisi. Ancak bunun dışında benim bugün kullandığım 5-6 cüzdan var. Yani kendisinde her özelliğe tik atıp, kendi özelliklerini barındırmayan diğer cüzdanları kıyaslamaya eklemek etik gelmiyor.

Örneğin ben aktif şekilde bugün Infinito wallet, Huobi wallet kullanıyorum. Bunların ikiside Equal'in vaat ettiği özellikleri barındırıyor. (Kredi kartıyla alım dışında) ama bunlar mesela karşılaştırmada yok. Samsung ile anlaşan Enjin yok mesela. Cobo Wallet yok ki başarılı cüzdanlardan birisi çünkü hem cloud, hemde hardware wallet özelliği var. Atomic wallet... Yani tek tek sayarsam bitmez.

Demek istediğim karşılaştırma yaparken kendi özelliklerini öne çıkarıp, daha iyiyi geri bırakmak ahlaklıca gelmiyor bana. Yoksa Equal iyidir, kötüdür bunlar ayrı konular. Küçük düşünüp, büyüğü yapamaz kimse. Bence bunlar reklam kokan küçük hareketler.
hocam o liste bayagi bir eskiydi. yani orada benim hic bilmedigim cheape mi ne o var. senin yazdiklarin o zamanlarda ya yoktur ya da populer degildir.
hero member
Activity: 1204
Merit: 630
bu tokenin airdrobuna katılmıştım bana da geldi ama ben o zamanlar biraz ethereum ediyor diye hemen sattım. şuan için fiyatı hakkında fikrim yok ama adamlar demek ki boş durmamış.
fiyatı 18-25 satoshi arasında değişiyor. ben de 2 airdrop ve bountysine katılmıştım. ayrıca borsada az da olsa al sat yaparak biraz para kazandım. hacim düşük olduğu için al sat yapmak çok zor. benim demek istediğim birileri çıkıyor "ooo süper proje, manyak cüzdan yaptık." diyen tipler için. hem ico'dan dünyanın parası topla hem de herkesin yaptığı cüzdandan yap. bu herifler hiç değilse hiç para toplamadan, yüksek miktarda bedava dağıtım yaparak, genç bir ekip olarak bir şeyler üretmeye çalışıyorlar. mobil+masaüstü cüzdanı da yapacaklar.

Üstad her projenin kendine has yanları var tanıtımın gayet başarılı ve güzel olmuş. Ellerine sağlık. Token olarak değerini bilmem cüzdan olarak konuşabilirim. Her gün yeni bir yazılım, bir program önümüze geliyor ve deneyip en iyileri kullanmaya çalışıyoruz.

Ancak şu takıldığım bir konu var söylemeden edemeyeceğim. Şimdi takımın üstüne basa basa resimde verdiği üzere karşılaştırmalar var. Ekip websitesinde, BTT ANN'de, her yer de 5 cüzdan seçmiş. Metamask, Bread, Cipher ve Eidoo ile birlikte kendisi. Ancak bunun dışında benim bugün kullandığım 5-6 cüzdan var. Yani kendisinde her özelliğe tik atıp, kendi özelliklerini barındırmayan diğer cüzdanları kıyaslamaya eklemek etik gelmiyor.

Örneğin ben aktif şekilde bugün Infinito wallet, Huobi wallet kullanıyorum. Bunların ikiside Equal'in vaat ettiği özellikleri barındırıyor. (Kredi kartıyla alım dışında) ama bunlar mesela karşılaştırmada yok. Samsung ile anlaşan Enjin yok mesela. Cobo Wallet yok ki başarılı cüzdanlardan birisi çünkü hem cloud, hemde hardware wallet özelliği var. Atomic wallet... Yani tek tek sayarsam bitmez.

Demek istediğim karşılaştırma yaparken kendi özelliklerini öne çıkarıp, daha iyiyi geri bırakmak ahlaklıca gelmiyor bana. Yoksa Equal iyidir, kötüdür bunlar ayrı konular. Küçük düşünüp, büyüğü yapamaz kimse. Bence bunlar reklam kokan küçük hareketler.
member
Activity: 812
Merit: 14
FRX: Ferocious Alpha
Ekip birakacaksa bedava bile verseler almayın artık. Boşu boşuna yer işgal etmesin. Bu da tarihin çöplüğünde yerini aldı o zaman. Umarım yatırım yapıp uçacak diye bekleyen yoktur.
legendary
alex
bu da patladı arkadaşlar. parasız da bir yere kadar.

Bir şeye ne zaman patladı dense, o dip noktadan alanlar kısa sürede 2X kâr yapıyor. Tam almaya girdim ama benden önce birileri 5 satoshi'den 8 satoshi'ye kadar yükseltmiş. Konu için teşekkürler, merit olunca sallayacağım.
buyuk ihtimalle ekip isi sonlandiracak. zaten hacmi cok dusuk oldugu icin al-sat arasi makas cok fazla oluyor, bu yuzden uzun,sure beklemek gerekiyor. ama artik kaput😊

son not olarak sunu ekleyeyim:  birileri cikip deli gibi para topluyor sonra da yaptiklari en fazla cuzdan ve dex😊
equal ekibinin pek tecrubesiz genc elemanlardan olusuyor ve ico vs yapmadilar. kendi tokenlerine.bir sekilde deger kazandirip yola devam ettiler. altlarina merso cekmislerdir 😊 yani piyasadaki yer alanlarin cogu tirt. onu yapcug,bunu yapcug, bakin gotumuzden ates cikiyor diyenlere siktiri cekin.  buyuk,firmalarla anlasan ekiplerden ayrilmayin. benim,bu,tokende yatirmim yoktu ama uzuldum.
legendary
Activity: 1218
Merit: 1291

Bir şeye ne zaman patladı dense, o dip noktadan alanlar kısa sürede 2X kâr yapıyor. Tam almaya girdim ama benden önce birileri 5 satoshi'den 8 satoshi'ye kadar yükseltmiş. Konu için teşekkürler, merit olunca sallayacağım.
full member
Zamanında airdroplarına katılıpda belli miktarda equal token almıştım iyi bir fiyatlanma olunca elimden çıkarmıştım çok güzelde para etmişti böyle işler başarabileceklerini pek sanmıyordum ama başarmışlar helal olsun.
full member
Activity: 784
Merit: 120
Aslında mantık güzelmiş. Fakat Metamask'ın yerini alabilecek düzeye gelebilirler mi o tartışılır bir konu. Bununla birlikte 25000 adette 250 adet EQL olması şartı bana mantıklı gelmedi. Zoraki bizim tokenimizi kullanın gibi olmuş. Her neyse güzel proje ama durumu şuan pek iç açısı değil gibi.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Zamanında iki kere token gönderdiler diye biliyorum. İlki nin neyi yanlış ise sonradan tekrar yolladılar bana contrat gelsin değişmişti galiba. Geleni sattım gitti. Hatta hepsini transfer etmek istediğim için transfer edemedim bir arkadaş bir miktar bırak demişti öyle yaptım. Cuzdanda 125 gelen kaldı. Patladığına üzüldüm.
member
Activity: 560
Merit: 16
Bu duruma gelmelerine üzüldüm açıkçası, equal airdrop katılımcıları için ayrı bir yere sahipti. Benim bildiğim onun gibi airdrop az gelmiştir hey gidi hey  Smiley
legendary
alex
member
Activity: 244
Merit: 20
Equal token airdropu zamanında iyi kazandırmıştı. Adamlara helal olsun ico filan yapmadan kendi imkanlarıyla çalışıyorlar ve birşeyler üretiyorlar.
Aslında piyasa böyle ekiplerin değerini bilmeli ve böyle tokenler değerlenmeli. Bazen kripto dünyasında da adalet yerini bulmuyor.
full member
Activity: 742
Merit: 140
Son kazançlı airdrop katılımım buydu sanırım. 200 dolara satmıştım gelenleri ama şuan projeye devam ettiklerine sevindim elimde tokenları olmasada umarım daha iyi yerlere gelirler. 4-5 kişilik bir grup olduklarını biliyordum ama adamlar vazgeçmemiş çalışmış helal olsun.

Şuan bountyler böyle kazanç vermiyor.

Ethereum blue diye bir airdrop olmuştu 10 bin adet göndermişlerdi sonra adet fiyatı 2 dolara kadar tırmanmıştı.

Tabi ben 120-150 dolar gibi bir paraya satmıştım.

Nerden nereye geldik...
member
Activity: 291
Merit: 11
Bir sene evvel airdroptan gelenleri  etherdeltada 0.3 - 0.4 ethereuma satmıştım. 25000 ve %1 olayı yüzünden bir çok kimse boşa gas ödemişti Smiley
Pages:
Jump to: