Pages:
Author

Topic: Erc-20 adresi ne - page 2. (Read 249 times)

sr. member
Activity: 1667
Merit: 271
February 17, 2018, 06:34:29 AM
erc20 demek ethereum tokenları alabileceğin adres demek.
google a myether wallet kurulum yaz hocam
myetherwallet den cüzdan oluşturuacaksın
0 ile başlayan bir cüzdan numarası olacak
sana Private key, yani özel anahtar vericek onu sakla
şifrenide unutma
kimseye verme şifre ve private keyi
airdrop veya ico'ya katılırken ETH Cüzdan nosu isteyecekler
bu sıfır ile başlayan myetherwallet cüzdanını vericeksin
borsalardaki eth adresini vermen hiç bi işe yaramaz.
token nedir dersen de şöyle izah ederim Token tırtıl coin kelebek Cheesy
sr. member
Activity: 756
Merit: 290
February 17, 2018, 06:27:01 AM
borsaların birindeki eth adresini verdiyseniz geçmiş olsun.
private key i sizde olan bir eth adresi verirseniz mew üzerinde private key ile giriş yapıp gönderilmiş tokenleri görebilir, gönderebilirsiniz. aksi durumlarda gönderilen tokenlerin sahipliği private key sahibinde (borsada ise) yapacak birşey yok.
full member
Activity: 321
Merit: 100
Token That Will Transform The Venture Capital Mark
February 17, 2018, 06:06:52 AM
arkadaslar erc-20 adresi ethereum adresimi oluyor benden bounty gondermek icin erc-20 talep ettiler bende etherum adresimi verdim

evet eth adresi oluyor. MEW kullanıyorsan eğer ki bütün erc20 tokenlerini destekliyor. bütün tokenler tek bir eth adresi ile depolanabiliyor.

MEW kullanmiyorum normal ETH adresimi verdim olmazmi

normal eth adresi derken hangi cüzdanı kullanıyorsun? eğer binance veya bittrex gibi bir borsadaki adresini verdiysen olmaz. Exodus, Jaxx gibi cüzdanlardaki adresler de olmaz. Myetherwallet olması lazım, ya da ethereum core cüzdanı olması lazım. Borsa adresini vermeyin sakın airdroplara
full member
Activity: 266
Merit: 148
February 17, 2018, 05:35:35 AM
arkadaslar erc-20 adresi ethereum adresimi oluyor benden bounty gondermek icin erc-20 talep ettiler bende etherum adresimi verdim

Hocam bunu post açmak yerine arama yapsan daha hızlı öğrenebilirsin. Zira bununla ilgili çok fazla bilgi forumda zaten var
full member
Activity: 420
Merit: 101
February 17, 2018, 05:29:05 AM
eth adresini nerden aldınız?hangi uygulamadan ya da platformdan yani.bazı ethereum cüzdanları erc20leri desteklemeyebiliyor.borsa hesabı da olmuyor.en iyisi mew hesabı. bütün erc20leri destekler.
sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
February 17, 2018, 05:01:45 AM

evet eth adresi oluyor. MEW kullanıyorsan eğer ki bütün erc20 tokenlerini destekliyor. bütün tokenler tek bir eth adresi ile depolanabiliyor.

MEW kullanmiyorum normal ETH adresimi verdim olmazmi
member
Activity: 322
Merit: 11
February 17, 2018, 03:54:20 AM

sr. member
Activity: 1176
Merit: 305
February 17, 2018, 03:39:33 AM
Pages:
Jump to: