Pages:
Author

Topic: Erdoğan. Sıkıntıya düşen insanlarımız, esnaf, çalışanımizdan helallik istiyoruz - page 2. (Read 238 times)

sr. member
Activity: 1470
Merit: 449
HARAMZADE bunlar...

Din tüccarları. Milletin saf ve temiz din duyguları ile oynayan şaklabanlar. Yandaşlar'a gelince kalem kalem sıfırlar anında sıfırlanır, ellerinden geldiğince devletin imkanları akıtılır, ama gelgelelim senin , benim , onun mahallesinde ki küçük esnaf anlayış göstersin. Helallik versin...

Haram zıkkın olsun...

Güzel günler göreceğiz çocuklar....

https://www.youtube.com/watch?v=iqFJAgRU4r0
sr. member
Activity: 2142
Merit: 424
Helalliği mi kaldı işin. Vatandaş canına kıyacak noktaya geldi. İnsanlar covid ihmalleri yüzünden ailelerini falan kaybetti. Aşı desen ne olacağı muamma sadece anlaşmalar var. Stok sıkıntısı ilk günden beri devam ediyor. Vatandaş hakkını nasıl helal etsin ?
hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Bakıyorsun söyleyen de eleştiren de haklı.
Söyleyene mi destek vereceksin, eleştirene mi... Böyle diye diye sessiz kalmaya alışıyoruz sanki.
legendary
Activity: 1358
Merit: 1000
İşinizi layıkıyla yapsaydınız bu esnaf bu çalışanlar bu kadar mağdur olmazdı! Ayrıca ülkenize gelecek olan turistleri korumak için vatandaşınıza kısıtlamalar yerine gelen turistlere kısıtlama getirseydiniz şuan bu halde olmazdık! Şu bir gerçek tarih yazdınız gün gelecek kitaplarda sizden çokça bahsedilecektir!
sr. member
Activity: 1778
Merit: 385
Bir sürü esnaf ve çalışan bu dönemde en ağır darbeyi yediler. Sıkıntılar sonrası gelen intihar kararları mı dersin artık bir sürü korkunç olay da oldu. Hal böyleyken ben kimsenin hakkını helal edeceğini düşünmüyorum. Sadece tuzu kuru olanların sesi çıkmaz buna.
member
Activity: 756
Merit: 17
Bunların beceriksizliğinden dolayı sıkıntıya düşenlerin Allah yardımcısı olsun. Türk milleti hiç bu kadar aşağılanmamıştı. Hakkını helal eden varsa da daha beter olsun.
hero member
Activity: 1204
Merit: 623
Yaşayan neden helalik ister ki. Musalla taşında hazır bulunanlardan nasıl bilirdiniz diye helalik istenir. Ben yaşayan birine neden helallik vereyim. Neden bana yaptıklarından dolayı aklayayım. Ben bunu zaten allaha havale etmişim. Allahın kuralları  ne ise o uygulansın. 
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama başlıktakine benzer bir açıklamada bulunmuş imkanım olasa yüzüne soyleyebilsem

Ben hakkımı helal etmiyorum. Btc ve şu forum olmasa işin içinden çıkma şansım yoktu tam bir yıldır kapalıyız hepsi hepsi beş bin TL destek almisimdir sadece bir yıllık kira bedelim 21 bin TL faturalari saymıyorum ev giderlerini bagkuru saymıyorum verdiği destek anca faizli kredi. boktan 20 kuruşluk maske için kaymakamlık ve belediye arasında mekik dokutturdular bana

Kaynak https://t24.com.tr/haber/erdogan-pazartesinden-itibaren-kontrollu-normallesme-takvimimizi-uygulamaya-basliyoruz,952376

Hakkım varsa haram olsun. Hoş esnafları piç gibi ortada bırakınız.

Hala ölümüne savunanlara faiz ve dolar her ikiside yükseliyor iş yapabiliyor mal alabiliyorsunuz alın yapın bir çok esnaf arkadasim kardesim diyeceğim insan işletmeyi kapattı köye taşındı.

Pages:
Jump to: