@Otto, kendi self-mod konusunda benim konuda yazılan yorumları kast ederek
"Bol kepçeden..." ifadesi üzerine kendisine cevap yazdım. Ama konu
self-mod olduğu için anında yorumumu silmiş.
Cevap hakkım doğduğundan dolayı bu yorumu buraya aynen yazıyorum. Kullanılan bu ifadeyi teesüfle karşılıyorum.
Kendi mesajı dururken cevaben yazdığım yorumu silmiştir:
https://bitcointalksearch.org/topic/m.52098915
Açtığım hemen hemen her konunun fayda temelli orijinal konular olduğuna eminim. Çok değerli olduğuna inandığım bilgileri paylaşıyorum. Hiç bir zaman spam yapmadım. ieo konusunda da her defasında en erken analizlerle size bilgi, beklentileri aktaran ben oldum. Benden sonra benzer başlıklar açılıyor diye bunun suçlusu ben olamam herhalde. Yada forum yeterince aktif değil ve açtığım konular üstte çıkıyorsa yine suçlusu ben değilim hocam.
Genelde başlıklar, daha ieo duyurulmadan 1-2 hafta önceden açılıyor altına bol kepçeden yazı yazılıyor, sonra ismi değiştiriliyor vs. türlü türlü iş çevriliyor.
Evet @Otto, başlığı önceden açıyorum çünkü piyasada dolaşan beklentiler oluşuyor.
Borsalarda beklentiler satın alınır. Bu yüzden
erken analizler çok önemlidir. Win'de de erkenden 1 hafta önceden başlığı açmış ve yaklaşık olarak önceden ne zaman haberlerin geleceğini tartışarak bulduk. Posizyonlarımızı önceden aldık.
Bu analizleri yazarken hassasiyet ile görüşlerimizi paylaştık. Sadece ben değil, forumun bir çok müdavimi erken analizlerle bizi aydınlattı. Hatta bir arkadaşımız yaptığı erken analiz ile Perlin'in yeni ieo olduğunu haber verdi bize. CZ bir sürü erken twit attı. Bunları tarışmayamıydık? Ieo duyurusunu da hemen duyrulduğu dakika çevirisini yaparak paylaştım. Bütün bunlara kafa yoruyor mesai harcıyoruz. Sen gibi bir ieo için 10 tane başlık açmıyorum. Aynı başlığı düzenliyorum sadece. Kimse rahatsız olmasın ve düzenli olsun diye.
Bunlara
"Bol kepçeden..." demeni kınıyorum. Bilgi insanın en değerli ve kıymetli varlığıdır. Bir çok zaman bunu parayla bile satın alamazsın. İstersen bin tane başlık aç umrumda değil ama
insanların erkenden analiz yapıyor olmasına bok atma. Yoksa bir dahakine çevrende bilgi paylaşan bulamazsın. Açılan konuyu sende yakından takip ediyor faydalanıyorsun. Sırf merit uğruna çirkinleşmenin alemi yok. Merit istiyorsan bilgiyi erken, orijinal ve analizlerle paylaş verilir. İnsanların yaptığı analizlere bok atarak merit toplanmaz. Benim gibi bir çok kişi 10x'e çıkacağını düşündü açılışta. Bu bir tahmin ve yaklaştıda buna. 8x'ten bozduk çoğumuz. Sonradan düşüyor olması kimsenin suçu da değil. Tahmin yazıyor diye de kimseyi eleştiremezsin.
* Bu binance ieo ları hakkında, spam yapmadan düzgün bilgi olması gerekiyor,
Günde 10 tane başlık açmak yerine...
Genelde başlıklar, daha ieo duyurulmadan 1-2 hafta önceden açılıyor altına bol kepçeden yazı yazılıyor, sonra ismi değiştiriliyor vs. türlü türlü iş çevriliyor.
...Bu konularda düzgün rafine bilgi edinmek gerekiyor.