Pages:
Author

Topic: ERKEN SEÇİM : 24 HAZİRAN 2018 - page 3. (Read 989 times)

hero member
Activity: 756
Merit: 505
June 20, 2018, 07:52:05 AM
ekonomiyi seçim mevzusu daha siyasilerin ağızdan çıktığı andan itibaren etkilemeye başladı. ama ben ekonominin gidişatının zaten bu seçim vb. değişiklik konularını gündeme getirdiğini düşünüyorum. ve ekliyorum; daha da büyük kriz kapıda! kim gelirse gelsin; bir süre daha dar boğazdayız. bi ihtimal kripto borsadındaki bizlere dolar dönüşümünden ötürü katkısı olur; başka da olmaz.
newbie
Activity: 168
Merit: 0
June 10, 2018, 11:06:29 AM
bu seçim akp için oy anlamında yıkım olacak. ama yine iktidar olma ihtimalleri ortada. muhalefet ikinci turda tek aday çıkarırsa işte değişim o zaman başlar. ilk turda %50'yi bulan olmazsa ikinci turda muhalefet de tek aday bulamazsa o zaman işte 4-5 sene daha .
legendary
Activity: 2772
Merit: 1557
June 10, 2018, 09:13:07 AM
Ekonomi zaten dibe gireceği kadar girdi. Ülkenin bu durumu toparlaması zaman alacak, öncelikle üretimin yeniden artması ve gerçek teşvikler gerekiyor. Bugün köy yerlerini gezdiğiniz zaman üreticilerin ne kadar büyük sıkıntılar yaşadığını görüyorsunuz, bu durumun önüne geçilmeli. Belirsizlikler devam ettiği sürece ülke yatırım alamaz ve üretici de para kazanamaz.
Kalkınma planı 10 yıllık yapılmaz, biz anca günü kurtarmaya çalışıyoruz.
newbie
Activity: 210
June 10, 2018, 03:22:02 AM
seçimden sonra bitcoin yükselecekmiş diye bile duydum ya bir yaşıma daha girdim.arkadaş bilen bilmeyen herkes uğraşmasın şu işle..
jr. member
Activity: 182
Merit: 1
June 09, 2018, 05:57:18 AM
Bir an önce olup bitse iyi olacak. bekledikçe piyasa geriliyor. Yatırımcı gergin havayı sevmez. Öyle yada böyle sonuç bir an önce belirlenmeli diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
June 09, 2018, 05:11:47 AM
tayyip devam ederseyi dusunmek dahi istemiyorum cunku o zaman gercekten bu ulke biter.batmisiz hala kahvehane acicam diyen bir insan.baska biri gelirse de cidden ne yapabiir merak ediyorum.ulkenin vergi harici geliri yok.en az 10 yillik kalkinma plani gerekli ki gel de bu topluma anlat.sata sata ekonomi dondurenlere alistilar ama 5 sene sonra iflas edecegimizi goremiyorlar.dolar konusunda da sewcimden sonra yine ath yapar.
jr. member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
June 09, 2018, 05:03:47 AM
OHAL'in devam etmesi ve sürekli seçime gidilmesi ne insanlarda, ne sanayicide ne de yatırımcılarda güven oluşturmuyor. Artık daha dengeli bir ekonomi görmek istiyorlar. Önümüzdeki günler zorlu geçecek.
legendary
Activity: 2982
Merit: 1485
June 08, 2018, 07:26:57 PM
Bunların bırakacağı enkazı hep beraber toplayacağız yine. Ödediğimiz vergiler artık birilerinin cebine girmeyecek, bunların pisliğini temizlemede kullanılacak. Düzgün bir ekonomi politikasıyla çok çabuk toparlarız. Dünyanın vergisini ödüyoruz zaten, doğru kaynak dağılımı yapıldığı sürece iyi yönetim ekonomiyi düzeltir.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
PLATIO - Smart Banking Ecosystem
June 08, 2018, 03:41:34 PM
Son yıllarda sürekli seçime gidiyoruz ve OHAL in de devam etmesi hem yatırımcıları, sanayicileri kısacası herkesi zora sokuyor. Yurt dışından eskisi kadar Türkiye'ye para da gelmiyor ve durum ortada
sr. member
Activity: 628
Merit: 251
June 08, 2018, 03:31:57 PM
Her zaman olduğu gibi Ulus devlet yani Türkiye Cumhuriyeti'nin yanındayım, ülkemin bir ırk çöplüğüne dönüşmesini ve Amerika'nın burayı mülteci hendeği olarak kullanmasını engellemek için oyum gerçek cumhuriyet kadını Meral Akşener ve onun partisi İyi Parti'ye.. Allah dinci, arap ve diğer ırkların kültürleri arasında sıkışmış asimile edilmeye çalışılan Türk insanının yanında olsun, inşallah güneşli günler göreceğiz.
jr. member
Activity: 364
June 08, 2018, 11:46:11 AM
Türkiyede bu seçim ile birlikte resmen yeni bir rejim ve yönetim şeklinin değişikliğine şahit olacağız, umudedelim ki bu seçimle birlikte ülkemiz meşru her anlamda dünya devleri arasında hakettiği yeri alsın.
hero member
Activity: 728
Merit: 500
MenaPay - Crypto made easier than cash
June 08, 2018, 11:35:55 AM
bu seçimde genç nüfus ve kararsızlar seçimin galibini ve seçimin birinci turda mı ya da ikinci turda mı biteceğine oylarını kullanarak ya da kullanmayarak karar verecekler. gençlerin gücü yükseliyor.
jr. member
Activity: 196
Merit: 2
June 08, 2018, 11:23:14 AM
Son anketlere göre durum ne?

Her partinin anketine göre o parti %51. O yüzden çok aldanmamak gerekiyor anketlerin hiç birisine. Bunalmış bir kesim var, farkında olan bir kesim var. O kesim rahatını bozar da oy kullanır üstüne de oylarını takip ederse işte o zaman büyük değişimler olacak Türkiye'de.
jr. member
Activity: 182
June 08, 2018, 11:21:03 AM
Son anketlere göre durum ne?
member
Activity: 252
Merit: 10
June 08, 2018, 11:13:21 AM
Erken seçim takvimi ile ekonominin bütün sıkıntıları bir anda unutuldu. Dolar yükselişe geçince bazı beyinsizler bak işte Tayyip Erdoğan başkan olacak bunu istemeyen avrupalı ekonomik oyunlar oynuyor diye suçu yabancı güçlere attı.

Her gün ekonomimiz daha büyük yara alıyor bizimkiler hala saçma seçim polemiklerinde.
newbie
Activity: 238
June 08, 2018, 08:57:44 AM
Valla erken seçim o bu derken ülkede bir şeyin pek değiştiği yok bir şekilde zaman geçiyor ve bizler herşeyi unutuyoruz, Seçim sonrası bu durumdan daha kötüsünün olacağını asla düşünmüyorum.
member
Activity: 224
Merit: 10
June 08, 2018, 08:36:29 AM
Secim ulkemiz icin birseylerin degisip degismeyecegini gosterecek bize. Ekonomi ve egitim en basta degistirilip duzeltilmesi gerekenlerden bakalim olacak mi.
newbie
Activity: 168
June 08, 2018, 08:24:00 AM
Seçime çok az kaldı artik kaderimizin belirlenmesi yakın diyebiliriz. Umarim halk olarak dogru secimi yapariz ve sonuc herkesi mutlu eder.
member
Activity: 350
Merit: 11
June 08, 2018, 06:58:23 AM
Artık seçime sayılı günler kaldı , bu saatten sonra ne olacaksa olsun zaten , kripto piyasası aynı bizim ülkenin ekonomisi gibi .bir düzelmedi gitti , anlayacağınız heryerden darbe almaya devam ediyoruz .
legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
June 08, 2018, 06:11:36 AM
iice gerildi millet, şu seçim geçsede tansiyon az düşse, valla ülke olarak saatli bomba gibiyiz, kim kime patlayacak belli değil
Pages:
Jump to: