Pages:
Author

Topic: esigara tavsiyesi - page 2. (Read 1378 times)

legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
October 19, 2017, 08:36:45 AM
E-sigara normal sigaradan daha zararlı arkadaşlar yapmayın çok daha çeşitli hastalıklara yol açıyor.
düz sigara için ondan iyi
Bu konuda henüz kesin bir karar yok. Hala araştırmalar devam ediyor. Kesin sonuçlar için minimum 10yıl geçmesi gerektiği söyleniyor. Çünkü bileşenleri olarak nikotin(ki patlıcanda bile var) dışında direk zararlı bir madde yok.İngilterede bir çok araştırma yapılmış ve şuana kadar görünen o ki hiçbir zararı yok ama bu demek değilki zararı olmayacak. Sigarada 1 yıl içerseniz çok bir zararını görmeyebilirsiniz. Kesin olarak görünen birşey var en fazla normal sigara kadar zararlı olabilir. Konu hakkında bir belgesel var. Yanlış hatırlamıyorsam ingilterede sağlık bakanlığı araştırmayı yaptırmıştı. Şuan ingilterede e sigara satışı serbest.
Sigarayı bırakırmıyım diye soranlarada sigarayi daha az iciyorsunuz ama esigarayı bıraktıgınızda tekrar normal sigaraya başlıyorsunuz. En azından cevremde kullananlarda hep bunu gördüm.
member
Activity: 239
Merit: 12
October 18, 2017, 02:08:05 PM
sigara içimi bir cihaz al çiğer çekimi aldım psikolojik olarak tatmin olamyrm
sr. member
Activity: 420
Merit: 260
October 18, 2017, 02:07:00 PM
Neredeyse 6-7 ay olacak kullanmaya başlıyalı daha hiç bir sıkıntısını görmedim alıcaksan bundan tavsiye ederim. Smoke Alien markası.

Bende bir dönem bundan kullandım hocam gerçekten kaliteli bir ürün bir problem yaşamamıştım. Ama sonra bıraktık falan sattık kurtulduk meretten.
member
Activity: 62
Merit: 10
October 18, 2017, 02:00:46 PM
ya ne işin var eletroinik sigarayla yap bi baba 3lü bak nası duman cıkıyo Cheesy ama la alcam diyosan smok alien al Cheesy
member
Activity: 83
October 18, 2017, 07:32:15 AM
Doğru, orjinal cihaz ve pil kullanımında patlama olayı olmaz. Uzun zamandır kullanıyorum, türlü türlü haberler var hakkında bence tekelin işine gelmiyor ülke olarak neden karşıyız diye bir sormak gerekiyor   Grin aslında yapılan incelemelere göre normal sigaradan %97 daha zarar verdiği kanıtlanmıştır. Araştırmaya göre, sigaradan elektronik sigaraya geçenlerin vücutlarında altı ay sonra, normal sigaraya devam kişilere göre daha az kansere yol açan maddeye rastlanmış.

Likit tercihi iyi olmalı dandirik likitler alırsanız tad alamaz ve sigara içme ihtiyacı hissedersiniz deneyerek sizin için uygun olan likite karar vereceksiniz.Yeni başlayan biri olarak Eleaf Pico öneririm taşıma ve kullanım bakımından rahat.Gümrük falan uğraşma 2 kuruş fazla olsun kafan kulağın rahat etsin.

BTC veya LTC ile satım yapabilirim.

Abi çok iyisin ya hemen işi ticarete dökmüşsünüz Smiley Aradığım kafa yapısı işte budur be Smiley Bende okuyorum uzun yazmış güzel bilgiler vardır diye güzel bilgilerde var tabiiki orjinal cihaz ve pil kullanımından bahsetmişsin mesela teşekkürler bu bilgiler için ama sonunda yüzümde bi tebessüm bıraktın Smiley birde "%97 daha zarar verdiği demişsin" daha az mı yoksa daha fazla mı onu belirtmemişsin anlayamadım tam olarak orayı Sad

EDİT ledim Smiley %97 daha az büyük bir detayı gözden kaçırmışım teşekkürler. Gümrük olayı da şans tamamen, şansınıza güveniyorsanız isteyin.Gümrükte yakalanırsa hiçbirsorun olmaz para iadesi yapan satıcılar var Wink kaybınız olmayacaktır (zaman haricinde) takipli kargo ile ürünlerinizi takibini rahatlıkla  yapabilirsiniz. Pm atın yardımcı olurum.
member
Activity: 105
October 18, 2017, 03:45:41 AM
Smok alien al herhangi bir modelini buhara doyarsın.
Hangi modelini tercih edersiniz bi arkadaş paylaşmış kırmızı bir cihaz siyah üstüne kırmızı çizgiler var bu model nasıldır memnun kalır mıyım alırsam ve fiyatları nedir?
member
Activity: 238
October 18, 2017, 03:31:32 AM
ben çinden kamry micro aldım gayet güzel sigara boyutunda psikolojik olarak tatmin ediyor youtubede videoları da var izle çinden sipariş et unutmadan siparişi verirken yanında coil de sipariş etmeyi unutma malum türkiyede bulamıyorsun 1 coil en kötü 1 ay götürür 1 pakette 10 tane var gayet ucuz esigara artı coili toplam 60 tl'ye maloluyor.
çinden esigara geçmiyor geçsede şansa geçiyor diye biliyorum. bi taktiği var mı hocam
üstad siparişi verirken not düşüyosun hediyuelik eşya olarak gönderin diye Smiley %50 şans benimki 7 dolardı bence fiyat ta uygun olunca geçti
full member
Activity: 364
Merit: 102
October 18, 2017, 03:29:42 AM
Smok alien al herhangi bir modelini buhara doyarsın.
member
Activity: 105
October 18, 2017, 02:49:51 AM
Doğru, orjinal cihaz ve pil kullanımında patlama olayı olmaz. Uzun zamandır kullanıyorum, türlü türlü haberler var hakkında bence tekelin işine gelmiyor ülke olarak neden karşıyız diye bir sormak gerekiyor   Grin aslında yapılan incelemelere göre normal sigaradan %97 daha zarar verdiği kanıtlanmıştır. Araştırmaya göre, sigaradan elektronik sigaraya geçenlerin vücutlarında altı ay sonra, normal sigaraya devam kişilere göre daha az kansere yol açan maddeye rastlanmış.

Likit tercihi iyi olmalı dandirik likitler alırsanız tad alamaz ve sigara içme ihtiyacı hissedersiniz deneyerek sizin için uygun olan likite karar vereceksiniz.Yeni başlayan biri olarak Eleaf Pico öneririm taşıma ve kullanım bakımından rahat.Gümrük falan uğraşma 2 kuruş fazla olsun kafan kulağın rahat etsin.

Abi çok iyisin ya hemen işi ticarete dökmüşsünüz Smiley Aradığım kafa yapısı işte budur be Smiley Bende okuyorum uzun yazmış güzel bilgiler vardır diye güzel bilgilerde var tabiiki orjinal cihaz ve pil kullanımından bahsetmişsin mesela teşekkürler bu bilgiler için ama sonunda yüzümde bi tebessüm bıraktın Smiley birde "%97 daha zarar verdiği demişsin" daha az mı yoksa daha fazla mı onu belirtmemişsin anlayamadım tam olarak orayı Sad
member
Activity: 83
October 17, 2017, 06:33:04 PM
Doğru, orjinal cihaz ve pil kullanımında patlama olayı olmaz. Uzun zamandır kullanıyorum, türlü türlü haberler var hakkında bence tekelin işine gelmiyor ülke olarak neden karşıyız diye bir sormak gerekiyor   Grin aslında yapılan incelemelere göre normal sigaradan %97 daha az zarar verdiği kanıtlanmıştır. Araştırmaya göre, sigaradan elektronik sigaraya geçenlerin vücutlarında altı ay sonra, normal sigaraya devam kişilere göre daha az kansere yol açan maddeye rastlanmış.

full member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
October 17, 2017, 05:45:15 PM
SMOK alien ı sirkeciden ucuza alabilirsiniz hocam, oradaki hanlarda ( alt kattakiler pahalı veriyor pazarlık yapmıyor üst kattakilerden sıkı pazarlık yapın çok uyguna satıyorlar)
hero member
Activity: 756
Merit: 505
October 17, 2017, 05:42:38 PM
e sigara için tavsiyem kullanmamak olur. şu an herkes sigaradan daha az zararlı diyor ama aksini düşünenlerde var. özelliklede çin malı merdiven altı olanlar hiç güven vemiyor.
member
Activity: 756
Merit: 17
October 17, 2017, 05:25:57 PM
moruk e sigara iyi güzel de şu patlama olayları beni cok korkutuyor ciddi yar alanlar var dikkat et bence
newbie
Activity: 37
Merit: 0
October 17, 2017, 04:25:51 PM
eğer almaya çok hevesliysen eleaf al ama esigara hiçbir sigara kullanıcısını isteğini kescek düzeyde değil 1 2 hafta çok duman çıkıyor diye hoşuna gider sonra sigaranın o acı tadını bile özlersin
legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
October 17, 2017, 04:20:06 PM
Kullanan arkadaşlara soruyorum. E-sigara sayesinde sigarayı tamamen bıraktınız mı? Veya sigarayı azalttınız mı? Sigarayı bıraktıysanız e-sigarayı mı kullanmaya devam ediyorsunuz yoksa e-sigarayı da mı bırakıyorsunuz. Merak ettiğim yönleri bunlar.

Ben elime aldığım günden beri bir tane bile sigara içmedim. İçmemek için bir gayret sarfetmedim. Sadece canım istemedi.

E-sigara normal sigaradan daha zararlı arkadaşlar yapmayın çok daha çeşitli hastalıklara yol açıyor.

ATV ana haber bültenini izlediniz.
member
Activity: 182
October 17, 2017, 02:29:10 PM
Neye dayanarak böyle bir bilgi verdin açıklar mısın? Almadan önce birde senin yorumunu okuyayım. Teşekkürler
sr. member
Activity: 854
Merit: 267
October 17, 2017, 02:08:17 PM
member
Activity: 182
October 17, 2017, 02:00:25 PM
Ciddi anlamda sigarayı bıraktırıyor mu bu e sigaralar. Birde patlayanlar falan olmuş böyle bişeyle karşılaşmamak için ne yapmak gerek acaba?
member
Activity: 208
October 17, 2017, 01:48:41 PM
Joyetech evic vtwo mini , 0,6 ohm coil,likiti kendi yapmış, keyf.us den alınan captain jack aroması ve 6mg nikotin li nbase i belli oranda karıştırarak.
member
Activity: 252
Merit: 11
October 17, 2017, 11:21:53 AM
ben de kullananlara sorucam sağlık yönünden kendini takip eden oldumu herhangi bir sorun çıkardımı?
Pages:
Jump to: