Pages:
Author

Topic: Eski FED Başkanı: Bitcoin Çökecek - page 2. (Read 2366 times)

sr. member
Activity: 840
Merit: 253
November 11, 2017, 07:50:27 PM
adam eski fed başkanıymış işi biliyor olsa hala görevde olurdu.
dünyanın parasını yöneten kurumların başındaki adamların dolar dandik btc süper demesini beklemeyelim.
member
Activity: 224
Merit: 10
November 11, 2017, 07:16:22 PM
Elbet bir gün çökecek ama ne zaman.  Yatırımcı Bitcoin den ümidi kesecek, bitcoin yerine geçecek zehir gibi projeler çıkacakta, yatırımcı yenisine yönelecek.
member
Activity: 69
l'argent est mon étape
November 11, 2017, 06:41:35 PM
Bitcoin çökerse şayet bu godomanlar dip fiyattan almazsa ben de bu piyasayı bilmiyorum Smiley
member
Activity: 81
November 11, 2017, 02:13:39 PM

Bernanke Thinks Bitcoin Will Fail (But He Likes Blockchain).

"Bitcoin Basaramayacak! Fakat Blockchain begeniyor..."

Aslinda blockchain bitcoin daha uzun ömürlü olacak diyor. Dogruluk payi vardir fakat uzun vadede dedigi sey olabilir. Fakat bunu söyleyen eski fed baskani olmasi ciddi bir haberdir.

Bu açiklamalarinin sebebi CME Group Bitcoin  ile yatirim imkani saglayacagini duyurmasinda sonra böyle bir açiklama yapmasi sebebi ona bu sorularin çok sorulmasindan kaynaklaniyor. CME Group yillik 1 katrilyon USD sahip 3 milyardan fazla kontrati yöneten tarim, sanayi gibi bir çok alanda alici ile satici bir araya getiren bir borsa. CME Group bitcoin features adi altinda yapmak istedigi sey Bitcoin Reference Rate (BRR) ve Bitcoin Real Time Index (BRTI) endekslerini alim satim yapmak. Yani ilk etapta kripto piyasasina bitcoin ile girecek. Bu sebeple bitcoin ciddi bir yükseklis beklemek olasi... Yatirim tavsiyesi degildir.
full member
Activity: 252
Merit: 100
November 11, 2017, 12:58:20 PM
Dediği doğru olabilir bence de. Evet şuan çok iyi durumda bitcoin ancak gelecekte ne olur bilemeyiz. Her şey bir anda dibe vurabilir. Piyasa çökebilir bence de. Çok güvenmemek lazım yani güncel bitcoin durumuna bakarak.
sr. member
Activity: 630
Merit: 250
November 09, 2017, 12:27:46 AM
Bilmediğimiz bir şey söyleseler bari bunlar, bize göre de esas önemli olan Bitcoin değil Blockchain,  fakat Bitcoini bu kadar küçümsemeleri de hoş değil, her fırsatta  bunu yapmaları Bitcoin'le birlikte gelen gelecekten korktuklarını gösteriyor. Bitcoin çökecekte dolar çökmeyecek mi. Bir noktada o da çökecek.
sr. member
Activity: 546
Merit: 262
November 08, 2017, 01:02:15 PM
Blockchain teknolojisi yakın gelecekte dünyaya hakim olacak bu konuda dünyanın tüm ileri gelenleri neredeyse hemfikir durumunda.Ama bitcoin konusunda aynı durum geçerli değil.Bitcoin olmasada başka bir kripto para inanılmaz bir şekilde güçlenecek bana göre.
full member
Activity: 367
November 08, 2017, 12:41:08 PM
Adam haksız sayılmaz blockchain bu yüzyılın en iyi teknolojilerinden biri ve bitcoinin hala eksikleri hala soru işaretleri var. İleride blockchain var olurken bitcoin ya çok değişim gösterip hayatta kalacak ya da mazi olacak yerini torunlarına devredecek. Ama bugün yarın olacak bişeyden bahsetmemiş belki 50 yıl sonrasından bahsetmiş
full member
Activity: 238
November 08, 2017, 08:45:24 AM
bitcoinin çökecegini söylemek hele ki suanki durumda bu artışlardan sonra söylemek pek dogru ve mantıklı gelmiyor bana acıkcası.Bu adamların acıklamalarına da güven olmuyor tabi kimle anlaştı kimden para aldı kimi destekliyor hic belli degil bunlar kendi düşünceleri mi yoksa para ya da menfaat sonucu söyledigi cümleler mi o bile belli degil Smiley
member
Activity: 105
November 08, 2017, 08:15:49 AM
Bu iş tellioğulları ile seferoğullarına döndü. Birileri batacak diyor birileri çıkacak. Haydi hayırlısı
sr. member
Activity: 378
Merit: 250
October 19, 2017, 02:17:18 PM
Herkes kendini yırtıyor ama bu üç beş kişinin lafıyla çökebilecek bir piyasadan çoktan çıktı.Ben çökme falan olabileceğine inanmıyorum.Çin bile çok fazla etkilemedi insanları bu tarz söylemler hiç etkilemez herkes yatırıma devam eder bence.
newbie
Activity: 8
Merit: 0
October 19, 2017, 05:42:28 AM
Bitcoin'e saldırmalarının diğer bir sebebi ise Bitcoin'in devletçi ve otoriter bir anlayıştan uzak bir yerde durması. Ben de bir otorite olsam, yönetemeyeceğim, takip edemeyeceğim, vergilendirme konusunda sıkıntılar çekeceğim bir sistemi yererdim. Bence bu söylemler ve yasaklamalar bununla alakalı.
newbie
Activity: 42
October 19, 2017, 05:04:25 AM
anca kendilerini kandırırlar... Wink
member
Activity: 224
October 19, 2017, 02:17:32 AM
Evet kardeşim bir gün çıkın deyin ki blockchain şöyle güzel bitcoin böyle güzel, iyikide çıkmış Allah razı olsun kim icat ettiyse. bu ne ya bir gün biri öbür gün biri saldırı halinde  bir de çaktırmadan iyiniyetle konuşuyorlar sözde. Bizde o kadar saftirik değiliz neticede.
full member
Activity: 266
Merit: 108
October 19, 2017, 12:05:39 AM
Biri de güzel açıklama yapmaz zaten.. Neyse biz bitcoinimizle mutluyuz Smiley
jr. member
Activity: 481
Merit: 1
October 18, 2017, 04:21:07 PM
resmen algı oluşturmaya çalışıyorlar.
hero member
Activity: 931
Merit: 500
October 18, 2017, 03:59:22 PM
Eski FED Başkanı Ben Bernanke çokta kötü bir şey dememiş zannımca. Bitcoin bir ilk ve gözönünde olduğu için şu anda herkes Bitcoin adını vererek konuşuyor. Bitcoin tarihte yerini alacak bir gün, onun yerini hangi coinin alacağına karar verirler ilerleyen günlerde. Bitcoin devletler için insanların gözünde  psikolojik olarak çökertilmesi gereken bir kale gibi.  Dijital paraya geçilecekse bu başka bir para üzerinden olabilir, çünkü Bitcoinle geçilirse devletlerin otoritesi sarsılacak.
full member
Activity: 616
Merit: 108
October 18, 2017, 03:59:01 PM
Bitcoine olan talep azalmayacak kendileri de biliyor, bitcoin bitecek diyen adamın başka coinlerde yatırımı var.
member
Activity: 140
Merit: 20
October 18, 2017, 03:27:52 PM
Bi 10 yl içinde bitcoin yapıcağını yapıp sonra piyasadan kalkmasını bekliyorum kripto borsası geliştikçe yeni teklonojileri çıkaran coinlar daha çok ön plana çıkacak şuan bitcoinin tek özelliği ilk çıkmış olması diğer coinler daha kullanışlı ve daha çok özelliği olmasına karşın şuan hepsi bitcoine bağlılar ama zamanla ağalık bitecek ve bitcoinde yavaşça piyasadan çekilir gibi.
newbie
Activity: 59
October 18, 2017, 03:12:16 PM
Otoritelerin belirli aralıklarla olumsuz açıklamalar yapmaları normal. Açıklamaların ciddi yükselişlerin akabinde yapılıyor olması tesadüf değil.

Çeviri hatasız ise Merkeziyetçi olmayan bir yapının çöküş tetikleyebileceği düşüncesi dayanaksızdır. Bernanke' nin amacı ise muhtemelen farklıydı ve amacına ulaştığını bugün hep beraber izledik.
Pages:
Jump to: