Pages:
Author

Topic: Eski tronlar ne olacak? Gel vatandaş, nasıl kek gibi düştüm, kaçırma :D - page 2. (Read 325 times)

legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
soru cevap kısmında şöyle bir şey yazmışlar. yani binance üzerinden hala yapılabilir sanki deneyin derim.

Q: What happens if I don’t move my tokens by June 24 00:00 AM GMT+8?
A: Binance will offer ongoing coin swap for those that do not get their tokens on the exchange in time.
Teşekkür ederim hocam, şansımı deneyeyim
sr. member
Activity: 883
Merit: 262
soru cevap kısmında şöyle bir şey yazmışlar. yani binance üzerinden hala yapılabilir sanki deneyin derim.

Q: What happens if I don’t move my tokens by June 24 00:00 AM GMT+8?
A: Binance will offer ongoing coin swap for those that do not get their tokens on the exchange in time.
member
Activity: 196
Merit: 29
W12 – Smart contract technology for business for b
Elimde bir miktar Erc20 tron var ve mainnete geçiş olayı karambole geldi, unuttum gitti. Sanırım kendi mainnetine geçişi de tamamlandı, elimdekiler patladı mı şimdi, swap zamanı geçti mi?

Keşke binace ta kalsaydı ama yapacak bir şey yok, justin sun a mesaj mı atsan acaba, belki bir çözüm bulur.
legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
Elimde bir miktar Erc20 tron var ve mainnete geçiş olayı karambole geldi, unuttum gitti. Sanırım kendi mainnetine geçişi de tamamlandı, elimdekiler patladı mı şimdi, swap zamanı geçti mi?
Pages:
Jump to: