Pages:
Author

Topic: Eskiden “maalesef” Türk lirası çok değerliydi. - page 2. (Read 254 times)

member
Activity: 560
Merit: 57
Devlet eliyle halk kasıtlı olarak fakirleştirildi. Paramız geçen yıla göre %50 değer kaybetti. Petrol fiyatları yüzünden de gıdada 3 kata yakın artış yaşandı. İthalatmış ihracatmış hikaye. Halk aç olduktan sonra istersek çin olalım önemi yok.
legendary
Activity: 2548
Merit: 1519
İhracatı teşvik etmek için illa paramızı mı değersizleştirmemiz gerekiyor? Bu siyasal islamcılarda bir gram zeka yok ama yirmi senedir ülke yönetiyorlar. Neden bu durumda olmamıza şaşırmamak lazım.
İthalatın önüne devasa setler çektiniz şimdi paramız değersiz olmasına rağmen paramızla dahi yurtdışından hiçbir şey alamayacak duruma geldik. %30 gümrük vergisi nedir? Devleti batırdınız yönetimde olduğunuz her gün daha çok zarar ediyor tüm halk. Milletin yakasına kene gibi yapıştınız.
member
Activity: 362
Merit: 14
Oy veren ithalat mı bilir ihracat mı? Herif 80 yaşına gelmiş. AKP'liler diyor ki "CHP zamanı tüp kuyruğu vardı" bu da he ya diyor. Adam demiyor ya, ne CHP'si? Tüp kuyruğu zamanda benim Sülo Babam vardı. Ben oy verdim, ben seçtim.
legendary
Activity: 1120
Merit: 1064
Bu sözü söyleyen Ak parti genel başkan yardımcısı Numan Kurtulmuş. Maalesef dolar eskiden 1.20 TL idi. Bu da ithalat ortaya çıkarıyordu. Çok şükür 2013’den beri bundan uzaklaşmaya başladık. Bu sonuçla Türkiye kendini imalata, üretime, ihracata, yatırıma ve istihdama yönlendirmiş oldu gibi enteresan bir açıklama yapmış katıldığı canlı yayında. Sizin yorumunuz nedir?

Link https://www.cumhuriyet.com.tr/amp/siyaset/akpli-numan-kurtulmus-eski-donemde-maalesef-turk-parasi-cok-degerliydi-1947653
Pages:
Jump to: