Pages:
Author

Topic: Eskiyi hatırla insanlar tüp gaz kuyruğuna girerdi - page 2. (Read 367 times)

hero member
Activity: 1582
Merit: 670
Yalnız forumun gittiği yeri hiç iyi görmüyorum diyim  Grin
Yakındır biri şikayet eder patlatırlar burayı  Grin
VPN'leri hazır edin.
hero member
Activity: 1400
Merit: 569
Bu Serdar Ortaç'ın çıkış eskiden tüp kuyruğu vardı demesi de beni öldürüyor. Sanki yılları tüp kuyruğunda geçmiş gibi. Karabiberim marabiberim derken zaten parayı vurup gittin, yolları diyorsan doğru senin hayat standartını artırır da, millet de araba yok ki, o yolları kullansın.

Devletin zaten yapması gereken yolları da maalesef en dandik yapan milletlerden biriyiz. Yahu ben İzmir yolunun 1 ay sonra bakıma alınıp, tek şerittin komple sökülüp tekrar yapıldığını gözlerimle gördüm.

Kısaca bu ülkede hiç bir şey layıkı ile yapılmadı. Bu kafayla gittiğimiz sürece de yapılmayacak. Her dönem bu tarz iktidar şak şakçılarını saçma sapan yorumlarını duymaya devam edeceğiz.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Devlet hastanelerinden randevu almaya çalışın.40günden önce randevu alabilen varsa yazsın.
(mr,film çekimi) bunları saymıyorum bile.
Çünkü muayene oluyorsunuz bu seferde film veya mr sırası var. ve mesela filminiz çekilecek randevu artı film toplamda  3 ayı bile bulabiliyor hastanedeki işiniz.Belki daha fazla bile olabilir.
NOT:DALGA GEÇMİYORUM.
legendary
Activity: 2128
Merit: 1148

o da bişey mi yawan ekmaağ tavuğun camına banıp da yirdik! aha bu da kanıtı

not: kalemder hocaaa durduramıyorum gendimi Cheesy
legendary
Activity: 2100
Merit: 1452
o haberler Bu açıklamaları yapanların ne kadar cahil olduğunu gösteren kanıtlardır
hero member
Activity: 1918
Merit: 795

haberi okudum şurası dikkatimi daha çok çekti. "Ben hem Atatürk'ü, hem de Erdoğan'ı seviyorum" diye bir açıklama yapmıştınız bana. Bu cümleniz çok konuşulmuştu...'' Elbette bunda bir sıkıntı ve sakınca yok ama sen bunu bir albüm çalışması öncesinde yapıyorsan ve iki tarafı bir kendine çekip sempatik olmak istiyorsan sıkıntı çok büyük. asıl konuya dönecek olursak eğer iyilik ve güzellikleri hükümete kötü şeyleri hep dış güçlere ve emperyalizme bağlamayın artık vallahi çok sıkıcı oluyor.
member
Activity: 70
Merit: 16
Şarkıcı Serdar Ortaç, hükümete yakın Sabah gazetesinin Günaydın ekinden Tuba Kalçık’a konuştu.

Piyasa kötü diye yakınıyorlar ya daha da kötüsü olabilirdi eskiyi hatırla insanlar tüp gaz kuyruğuna girerdi”

Muhalifler 'yolla, otobanla, köprü ile ölçmeyin' diyorlar erdoğan'ın yaptıklarını. ne ile ölçeceğiz? benim hayat kalitemi artırdı mı bu yatırımlar? kusura bakmasın kimse ama şu anda türkiye'de lider olarak bir tek erdoğan var bana göre. dünyada da bir-iki liderden biri” dedi.

https://odatv.com/piyasa-kotu-diye-yakiniyorlar-daha-da-kotusu-olabilirdi-09121931_m.html

Tüp kuyruğu bu milletin ve devletin emperyalist güçlere boyun eğmediğinin en büyük kanıtıdır. Her Türk vatandaşı tüp kuyruğu ile gurur duymalıdır. Bunu siyaset malzemesi olarak kullananlar zavallıdır.
Pages:
Jump to: