Pages:
Author

Topic: Česky (Czech) - page 15. (Read 1183313 times)

newbie
Activity: 13
Merit: 0
April 24, 2018, 07:42:19 AM
Zdravim.. :-)
Take slychavate ze se to uz nevyplati zacinat?  Cheesy jakej mate na to nazor?
Ja si myslim, ze kdyz ma nekdo nekde "prebytecny" penize, tak by to mel investovat do Bitcoinu - protoze za par let stoupne o hodne  Grin

Začít se vyplatí vždycky, to je jako by ti někdo řekl, že nemá cenu začínat se sexem, jestliže jsi ve 40-ti stále panic...takže asi tak Smiley

Cheesy  Cheesy tak to se povedlo
newbie
Activity: 11
April 23, 2018, 12:09:50 PM
Ja si myslim, ze kdyz ma nekdo nekde "prebytecny" penize, tak by to mel investovat do Bitcoinu - protoze za par let stoupne o hodne  Grin

Začít se vyplatí vždycky, to je jako by ti někdo řekl, že nemá cenu začínat se sexem, jestliže jsi ve 40-ti stále panic...takže asi tak Smiley

Lip bych to nepopsal  Wink Cheesy

Haha super odpoved :-)
full member
Activity: 882
Merit: 102
PayAccept - Worldwide payments accepted in seconds
April 23, 2018, 03:54:28 AM
Všimli jste si někdo tohoto scamu: https://okoin.io/cs/? Prý se jedná o český projekt, ale ani stránka v češtině není, ani tým nevypadá že by byl z česka Cheesy.
member
Activity: 182
Merit: 13
Simple Liquidity - Fueled by NEO
April 22, 2018, 05:36:06 PM
https://www.spotcoin.com/
Velmi pěkný projekt!

Projekt má 4 hlavní komponenty:
1. Over the Counter (OTC) Marketplace
2. čisté "zelené" přistání na 1,1 MW, které funguje nyní. A pres ICO bude rozšířena do 25 MB.
3. Fiat / Crypto Exchange
4. Platební systém Retail Spotpay
newbie
Activity: 16
April 21, 2018, 04:54:55 PM

Lip bych to nepopsal  Wink Cheesy
full member
Activity: 503
April 21, 2018, 04:20:14 PM

newbie
Activity: 14
April 21, 2018, 05:47:52 AM
Může mi někdo darovat pár nějakých mincí?

Aha... ja nevedel ze to takhle funguje Grin az nekoho najdes, dej vedet Cheesy Cheesy

takhle uz to hoooooodne dlouho nefunguje  Grin
newbie
Activity: 29
April 20, 2018, 02:36:01 PM
je v Prahe nejaky bitcoin klub

To by me taky zajimalo... ? Smiley  Grin
newbie
April 20, 2018, 02:34:20 PM
Vzhledem k tomu, ze je k zjisteni private key z BTC adresy potreba prolomit 3 hash algoritmy (RipeMD-160, Base58 a SHA 256) bych se o zabezpeceni nebal

v podstate nemozne - podle meho nazoru Smiley
newbie
April 20, 2018, 02:32:40 PM
Kuci jak to tady delate s meritem?  Grin Me prijde temer nemozny dostat v tomhle systemu napr. 100 merit points, pac vsude kam se podivam tak se nerad nekdo meritu zbavuje. Tak me napada jestli si to vymenujete se znamyma v komunite. Tim nechci zebrat o merit, jen se ptam  Grin
Doufám, že to změní, protože bez nějakých super oblíbených postů nic nedostaneš... moje návody mají i tísíce přečtení denně, ale Meritu dostávám opravdu málo Cheesy

Protoze jsou vsichni chamtivy Cheesy Kdybych nejaky mel, poslal bych  Smiley
newbie
April 20, 2018, 02:28:53 PM
newbie
Activity: 1
April 19, 2018, 09:57:43 AM
Vynikající český projekt k uložení financí a zároveň možnost zhodnocení, dále možnost vzdělávání v oblasti kryptoměn , obchodování s nimi, e-shopy, zajímavosti a čerstvé zprávy z domova, ze světa a z různých témat ekonomiky, databáze video a též plníte testy pro Vaší odměnu, najdete zde také význam a celkové fungování tohoto projektu.

Stránku doporučuju všem, kteří se zajímají o samovzdělávání, finance, kryptoměny, bitcoin, osamostatnění se od bankovních systémů a hlavně budoucnost, postupně se zde budou přidávat také altcoiny.

Arbolet funguje spolehlivě od roku 2015, spolehlivě vyplácejí, dlouhou dobu zde byla možnost zainvestování s měsíčním zhodnocením. V jednu dobu (2016) se na Arbolet nedalo zaregistrovat bez pozvánky.
Teď se snižují úroky na roční zhodnocení a přeměňují celý systém tak, aby byl kompatibilní se zákonem a mohl snadno expandovat do dalších zemí.

To, že existuje BTC, jsem zaslechnul asi  před rokem. Vůbec jsem ale netušil, jak to celé funguje, jak se k němu dostat a ke své škodě jsem to tehdy nechal být. V létě 2017 jsem ale díky množícím se zprávám o BTC začal aktivně hledat, jakým způsobem bych se mohl stát uživatelem této alternativní měny. Přečetl jsem nějaké články a pochopil, že bych si asi měl založit BTC peněženku. Volba padla na Arbolet. A byla to volba výborná! Arbolet mi doširoka otevřel oči a je mi potěšením být novým členem jeho komunity. Tímto vyjadřuji za jeho promyšlenou koncepci a nadstandardní služby veliké díky.
Motivace vedení a jednotlivých členů dělá z Arboletu den ode dne lepší a lepší projekt.

Rychlost, spolehlivost, nejlepší tým, perfektní a rychlá komunikace s vedením, obrovská budoucnost, okamžité vklady a výběry, proč jste ještě nenaskočili?
Arbolet dobije svět! Smiley
newbie
Merit: 1
April 19, 2018, 09:40:51 AM
Zdar lidi.
https://www.soferox.com/
Jsem v tomto projektu, který mi přijde zajimavý, protože je to něco nového, ne jen kopie. Uvidíme.
Má někdo zájem o mince v ceně ICO 0,18USD (v BTC), plus bonus. Mince není zatím na trhu, takže cena před uvedením. (odhad 1měs první výměna pravděpodobně HitBTC)
Mam toho docela hodně a potřebuji nutně ještě do jednoho projektu.
Diky

newbie
Activity: 42
April 19, 2018, 02:13:58 AM
Omnitude (e-komerční blockchain)

Omnitude se chová jako middleware - smart integrační vrstva, která umožňuje e-komerčním poskytovatelům přijmout blockchain na bázi „plug and play“ bez nutnosti nahrazení stávajících systémů. To pomůže k masovému přijetí blockchain technologií, což urychlí, usnadní a zlevní  integraci pro podniky všech velikostí. Při překonávání rozdílu mezi teorií a praxí se společnost Omnitude snaží poskytovat rychlejší, bezpečnější a nákladově efektivní způsoby řešení nejrůznějších problémů online maloobchodníků, včetně podvodů, neefektivnosti dodavatelského řetězce a krádeže totožnosti, stejně jako snížení počtu vráceného zboží a zlepšení zabezpečenosti dat.

Více info níže v odkazu:
https://bitcoingarden.org/forum/index.php?topic=33895.0
newbie
Activity: 55
April 17, 2018, 12:28:59 PM
zajimate se nekdo o preklady bounty jak to funguje....

obvykle to máš docela dobře popsaný v nabídce konkrétních bounty, ale v zásadě se dělaj hlavně překlady webovek, whitepaperu, ANN thread a případně překlad titulků u videa. Zapíšeš se jako zájemce o překlad, počkáš na potvrzení, pokud tě vezmou tak odvedeš potřebnou práci, odešleš překlad a čekáš na tokeny. Ty se většinou distribuujou po ukončení main sale. Je potřeba sledovat co se děje na telegramu a bejt v kontaktu s příslušnejma adminama. Překlad ti ještě schvalujou, což v podstatě jen znamená, že pokud jsi použil nějakej translator a nesmazal stopy, nedostaneš nic.. Wink

super diky za informace,vis jsem tu chvilku a jeste mi to nejak nejde, ale pomalu se ktomu dostanemu. ja ziju v zahranici a tady se to rozjizdi dobre.. mame partu lidi s jazykama a zatim se to ucime, dala bych ti merit, ale jeste nemam...

Překlady jsou super, většinou dávají hodně odměn, ale taky za hodně práce, někdy - hlavně whitepapery - jsou extra dlouhé a člověk se opravdu nadře.

Kolik tokenu za to cca dostanu?? Nebo je to rozdílný?  Smiley

drobný rozdíly jsou, ale obecně, na tyhle otázky najdeš odpovědi v příslušnejch bounty, kde je to vždycky přesně vypsaný, chce to jen dát si trošku práci a přečíst těch pár řádků Smiley
newbie
Activity: 24
April 17, 2018, 09:48:37 AM
full member
Activity: 503
April 17, 2018, 07:00:03 AM
snad v tý záplavě červených čísel potěší i nějaké pozitivní zprávy https://kryptomagazin.cz/coinbase-bude-podporovat-erc-20-tokeny/

No o tom se píše už od loňska, takže bych tomu tak moc nevěřil Cheesy
Zrovna Kryptomagazín píše samé kraviny, asi tak jako poslední článek o Moneru a jeho problémech s anonymitou, vykradou kde jaký zdroj bez ověření informací... Prostě jen další clickbait shitweb.

tohle jsi četl? https://www.wired.com/story/monero-privacy/
Další taková sračka... více než rok starý problém, který už je dávno vyřešený. Pokud chceš CN coin, který je ještě více anonymní, tak používej SUMO, má i subadresy a v základu větší mixování. V dalším hardforku bude snad kromě bulletproofs taky Kovri :3
Kovri bude uz tak brzo? Cekal jsem, ze se objevi az na konci roku kdyz to dobre pujde...kazdopadne dobra zprava pro Monero, anonymite to jen pomuze
jr. member
Activity: 66
Merit: 1
April 17, 2018, 04:09:59 AM
Může mi někdo darovat pár nějakých mincí?

Aha... ja nevedel ze to takhle funguje Grin az nekoho najdes, dej vedet Cheesy Cheesy
newbie
Activity: 11
April 16, 2018, 04:36:40 PM
Pages:
Jump to: