Pages:
Author

Topic: Česky (Czech) - page 28. (Read 1186409 times)

sr. member
Activity: 952
Merit: 339
invest trade and gamble wisely
January 29, 2018, 01:46:36 AM
Pokud postnes jenom link a strucny popis nikdo te mazat nebude, ale nekolikastrankovyma popisy bych nespamoval...

No například co jsem překládal pro Play2Live byl takový jedna dlouhá stránka ve photoshopu, ale stále jen jedna stránka, bounty většinou bývají z 90% tak zhruba stejně dlouhý... Pak bývá ještě požadováno po překladatelovi alespoň 1 týdně do threadu připsat nové info. Takže kdyby se nikdo nepřipojil do threadu, tak já sám bych nezaplnil víc než jednu celou stránku...

Tak mi připadá že tvá motivace je pouze mít kde postovat překlady. A to fakt neobstojí. Prostě tady musí bejt víc lidí jinak šanci na vlastní sekci nemáme. To bych se spíš zkusil domluvit jestli by neměli zájem že uděláš topic na jiném (ryze českém) foru.
member
Activity: 152
Merit: 18
Czech/English translator for ICOs
January 29, 2018, 12:39:54 AM
Pokud postnes jenom link a strucny popis nikdo te mazat nebude, ale nekolikastrankovyma popisy bych nespamoval...

No například co jsem překládal pro Play2Live byl takový jedna dlouhá stránka ve photoshopu, ale stále jen jedna stránka, bounty většinou bývají z 90% tak zhruba stejně dlouhý... Pak bývá ještě požadováno po překladatelovi alespoň 1 týdně do threadu připsat nové info. Takže kdyby se nikdo nepřipojil do threadu, tak já sám bych nezaplnil víc než jednu celou stránku...
sr. member
Activity: 504
Merit: 251
January 28, 2018, 04:17:26 PM
member
January 28, 2018, 03:38:03 PM
Myslíte, že by byl problém, kdybych postoval českej překlad nějakých ANN a Bounty do hlavních threadů? Vzhledem k tomu, že by admini neměli kam mi to přesunout, když nemáme vlastní českej Local, tak by to asi neměl být problém ne? Smiley
sr. member
Activity: 966
Merit: 359
👉MINING-BIOS.eu💲⛏
January 28, 2018, 02:49:25 PM
Dost silně pochybuji, že bychom získali více než tento přišpendlený thread vzhledem k aktivitě. Naše republika ještě nemá, co se kryptoměny týče, moc co nabídnout.. Třeba časem.. Smiley
No ve skutečnosti jsme v top zemích co těží BTC Cheesy Ale aktivita je dost mizerná no. To byl taky jeden z důvodů, proč jsem začal psát aspoň nějaké návody, je tu hrozná propast mezi těmi co tomu vážně rozumí a těmi co prostě jen těží. Myslím, že každý kdo chce začít těžit si zaslouží aspoň takové menší nakopnutí a usnadnění toho co vlastně potřebuje, no zbytek už je na každém...
newbie
Activity: 32
Merit: 0
January 28, 2018, 01:53:28 PM
Dost silně pochybuji, že bychom získali více než tento přišpendlený thread vzhledem k aktivitě. Naše republika ještě nemá, co se kryptoměny týče, moc co nabídnout.. Třeba časem.. Smiley
sr. member
January 28, 2018, 11:01:03 AM
No koukám že máš fakt pěkný návody (věcný, obsáhlý ... EDIT až na ty reflinky). Nevěděl sem o nich.
Dej tomu čas. Podle mně si to lidi syslej a dřív či pozdějc to začnou předávat dál. Nebo se musíš víc připomínat (přesně jak o teď).

Něco ti přispěju ( ale moc šMeritu nemám, posledních 5 ).

Nj referraly, ale na svoji obhajobu mám to tam vždycky napsané, když je to referral a nikoho nenutím to použít. Bez nich bych si za spropitné za ty návody nekoupil ani 1 pizzu za měsíc, když teda nepočítám spropitné od lidí co využili placené služby... ti to kolikrát přeplatili o dvojnásobně. A to ty návody mají cca nějakých půl milionu přečtení... Všichni by chtěli všechno nejlepší a zadarmo, ale sami pro tu komunitu v podstatě nic neudělají. Češi jsou v tom snad nejhorší, jsou schopní mi nadávat, že si účtuju crypto za modování biosů...
Merit si nech, nejsem tu abych žebral Cheesy Ale díky Smiley Spíš ti co využívají moje návody by mi aspoň ten Merit mohli dát. Je fakt, že je to nové a lidi to neznají no.

Ještě by mohly zavést Merit-, to bych dával těm co mi kradou návody a zveřejňují je tu jako svoje bez jakéhokoliv odkazu na původní zdroj a ještě si tam dají peněženku na příspěvky Cheesy

Jj, taky mě unavuje neustálý: jak se dá zrušit fee u minera? nezná někdo pool bez poplatku? atp.  ( řekl bych že lidi z celýho východního bloku jsou na to experti  ... holt to máme v nátuře)
S refama sem si jen tak rejpnul. V tvim případě nejsem ani moc proti (asi jediný topic s ref. co jsem nenahlásil). Merit sem ti už poslal ale fakt se divim že nemáš víc.

Co sem koukal tak Theymos psal že "demerit" nebude ( ale není problém ho přidat ). No uvidíme. Se teď docela bavim jakou to rozpoutalo vlnu nevole.
BTW: před chvílí sem dostal 2 za obyčejnej post ( taková typická odpověď na běžně kladenou otázku ) ... takže to zas tak horký nebude.
sr. member
👉MINING-BIOS.eu💲⛏
January 28, 2018, 10:30:32 AM
No koukám že máš fakt pěkný návody (věcný, obsáhlý ... EDIT až na ty reflinky). Nevěděl sem o nich.
Dej tomu čas. Podle mně si to lidi syslej a dřív či pozdějc to začnou předávat dál. Nebo se musíš víc připomínat (přesně jak o teď).

Nj referraly, ale na svoji obhajobu mám to tam vždycky napsané, když je to referral a nikoho nenutím to použít. Bez nich bych si za spropitné za ty návody nekoupil ani 1 pizzu za měsíc, když teda nepočítám spropitné od lidí co využili placené služby... ti to kolikrát přeplatili o dvojnásobně. A to ty návody mají cca nějakých půl milionu přečtení... Všichni by chtěli všechno nejlepší a zadarmo, ale sami pro tu komunitu v podstatě nic neudělají. Češi jsou v tom snad nejhorší, jsou schopní mi nadávat, že si účtuju crypto za modování biosů...
Merit si nech, nejsem tu abych žebral Cheesy Ale díky Smiley Spíš ti co využívají moje návody by mi aspoň ten Merit mohli dát. Je fakt, že je to nové a lidi to neznají no.

Ještě by mohly zavést Merit-, to bych dával těm co mi kradou návody a zveřejňují je tu jako svoje bez jakéhokoliv odkazu na původní zdroj a ještě si tam dají peněženku na příspěvky Cheesy
member
January 28, 2018, 09:43:18 AM
Lidi proč se ještě nezatlačilo trochu na adminy, aby nám udělali plnohodnotnou českou skupinu a ne jen jeden thread?
Je tu pár příspěvků za den někdy ani to ne...

Jenže to bych řekl že je spíš způsobeno tím, že málo kdo to tu vůbec najde... Kdyby to bylo mezi ostatníma jazykama, tak to bude veselejší... Momentálně překládám nějaký ICO a samozřejmě by bylo pro mě mnohem lepší, kdybych to mohl dávat do celého oddělení a ne dávat to jen do threadu... Navíc by to bylo i lukrativnější pro ty ICO manažery...

Aspoň je náš topic připnutý  Cheesy

Jinak taky si myslim že je nás tu málo. Ale možná by stálo za to udělat hlasovací téma a použít ho jako páku na adminy pokud se nás ozve dost.
Hlásí se někdo? Nejlíp legendary člen ať to má váhu.
Asi tak, moc nás tu nebude... a teď s tou aktualizací ranků a přidáním Merit si myslím, že tu bude ještě míň lidí, protože nebudou moc efektivně získávat ranky, jenom díky postování kravin. Když si veznu, že moje návody denně přečtou i tisíce lidí a od té doby co je tu Merit, jsem dostal 2, tak to bude trvat pekelně dlouho Cheesy

Zkoušel jsem psát private zprávu s žádostí Cyrusovi, bohužel můj rank je jen Newbie tak an to as iani nikdy neodepíše... Problém je, že Čeština jako jazyk pro přeložení nebude lukrativní dokud nebudeme mít tady alespoň svojí sekci... Je to škoda, protože třeba teď jsem překládal pro Play2Live a to je ICO co by mohlo mít i tady v ČR velký úspěch...
sr. member
January 28, 2018, 05:54:42 AM
Lidi proč se ještě nezatlačilo trochu na adminy, aby nám udělali plnohodnotnou českou skupinu a ne jen jeden thread?

Jenže to bych řekl že je spíš způsobeno tím, že málo kdo to tu vůbec najde... Kdyby to bylo mezi ostatníma jazykama, tak to bude veselejší... Momentálně překládám nějaký ICO a samozřejmě by bylo pro mě mnohem lepší, kdybych to mohl dávat do celého oddělení a ne dávat to jen do threadu... Navíc by to bylo i lukrativnější pro ty ICO manažery...

Aspoň je náš topic připnutý  Cheesy

Jinak taky si myslim že je nás tu málo. Ale možná by stálo za to udělat hlasovací téma a použít ho jako páku na adminy pokud se nás ozve dost.
Asi tak, moc nás tu nebude... a teď s tou aktualizací ranků a přidáním Merit si myslím, že tu bude ještě míň lidí, protože nebudou moc efektivně získávat ranky, jenom díky postování kravin. Když si veznu, že moje návody denně přečtou i tisíce lidí a od té doby co je tu Merit, jsem dostal 2, tak to bude trvat pekelně dlouho Cheesy

sr. member
👉MINING-BIOS.eu💲⛏
January 28, 2018, 05:42:13 AM

Aspoň je náš topic připnutý  Cheesy

sr. member
January 28, 2018, 04:54:23 AM

Aspoň je náš topic připnutý  Cheesy

member
January 28, 2018, 04:16:55 AM

sr. member
👉MINING-BIOS.eu💲⛏
January 28, 2018, 03:21:50 AM
member
January 28, 2018, 02:37:35 AM
sr. member
January 27, 2018, 03:17:04 PM
Ucet v EUR dostupny je v slovenskym Privatbanka
Ahoj, a je nejaka moznost aj okamzitej vymeny alebo treba cakat na prevod? Lebo neviem ci sa da v Privatbanke vkladat cash.

Ak nie tak sa mi viac oplati nakupovat bitcoiny priamo na burze - Intersango prijal SEPA platbu uz za 2-3 dni Cheesy, na cryptoxchange a mtgox to trvalo aj 1-2 tyzdne Angry

Nejrychlejší varianta je asi v automatech, který je třeba v Praze v Alze.. Ale podle mě to není zrovna dvakrát výhodný. Pro mě je zatím nejsnazší SEPA platba.. Pár dní a je to.. Smiley

Doporucuji Bitstamp. SEPA platba se tam presouva v prumeru 2 dny.
sr. member
January 27, 2018, 03:16:15 PM

Muzes mi rict, jaky je konkretne rozdil mezi touhle minci a DASH?  Chybi neco DASHI co tahle coin nabizi?
newbie
Activity: 79
January 26, 2018, 08:08:43 PM
Zdravim, je nejake dobre forum slovenske alebo ceske na tazenie , tipy atd ?

Na diskuze a otazky jsou podle mě lepší než fóra skupiny na Facebooku.. Je jich dost a lidi jsou tam mnohem aktivnější než na fórech.. Fóra jsou o něčem hlavně v angličtině.. Wink

o.k.  Smiley
newbie
January 26, 2018, 01:04:30 PM
Zdravim, je nejake dobre forum slovenske alebo ceske na tazenie , tipy atd ?

Na diskuze a otazky jsou podle mě lepší než fóra skupiny na Facebooku.. Je jich dost a lidi jsou tam mnohem aktivnější než na fórech.. Fóra jsou o něčem hlavně v angličtině.. Wink
newbie
January 26, 2018, 12:56:51 PM
Ucet v EUR dostupny je v slovenskym Privatbanka
Ahoj, a je nejaka moznost aj okamzitej vymeny alebo treba cakat na prevod? Lebo neviem ci sa da v Privatbanke vkladat cash.

Ak nie tak sa mi viac oplati nakupovat bitcoiny priamo na burze - Intersango prijal SEPA platbu uz za 2-3 dni Cheesy, na cryptoxchange a mtgox to trvalo aj 1-2 tyzdne Angry

Nejrychlejší varianta je asi v automatech, který je třeba v Praze v Alze.. Ale podle mě to není zrovna dvakrát výhodný. Pro mě je zatím nejsnazší SEPA platba.. Pár dní a je to.. Smiley
Pages:
Jump to: