No koukám že máš fakt pěkný návody (věcný, obsáhlý ... EDIT až na ty reflinky). Nevěděl sem o nich.
Dej tomu čas. Podle mně si to lidi syslej a dřív či pozdějc to začnou předávat dál. Nebo se musíš víc připomínat (přesně jak o teď).
Něco ti přispěju ( ale moc šMeritu nemám, posledních 5 ).
Nj referraly, ale na svoji obhajobu mám to tam vždycky napsané, když je to referral a nikoho nenutím to použít. Bez nich bych si za spropitné za ty návody nekoupil ani 1 pizzu za měsíc, když teda nepočítám spropitné od lidí co využili placené služby... ti to kolikrát přeplatili o dvojnásobně. A to ty návody mají cca nějakých půl milionu přečtení... Všichni by chtěli všechno nejlepší a zadarmo, ale sami pro tu komunitu v podstatě nic neudělají. Češi jsou v tom snad nejhorší, jsou schopní mi nadávat, že si účtuju crypto za modování biosů...
Merit si nech, nejsem tu abych žebral
Ale díky
Spíš ti co využívají moje návody by mi aspoň ten Merit mohli dát. Je fakt, že je to nové a lidi to neznají no.
Ještě by mohly zavést Merit-, to bych dával těm co mi kradou návody a zveřejňují je tu jako svoje bez jakéhokoliv odkazu na původní zdroj a ještě si tam dají peněženku na příspěvky
Jj, taky mě unavuje neustálý: jak se dá zrušit fee u minera? nezná někdo pool bez poplatku? atp. ( řekl bych že lidi z celýho východního bloku jsou na to experti ... holt to máme v nátuře)
S refama sem si jen tak rejpnul. V tvim případě nejsem ani moc proti (asi jediný topic s ref. co jsem nenahlásil). Merit sem ti už poslal ale fakt se divim že nemáš víc.
Co sem koukal tak Theymos psal že "demerit" nebude ( ale není problém ho přidat ). No uvidíme. Se teď docela bavim jakou to rozpoutalo vlnu nevole.
BTW: před chvílí sem dostal 2 za obyčejnej post ( taková typická odpověď na běžně kladenou otázku ) ... takže to zas tak horký nebude.