No například co jsem překládal pro Play2Live byl takový jedna dlouhá stránka ve photoshopu, ale stále jen jedna stránka, bounty většinou bývají z 90% tak zhruba stejně dlouhý... Pak bývá ještě požadováno po překladatelovi alespoň 1 týdně do threadu připsat nové info. Takže kdyby se nikdo nepřipojil do threadu, tak já sám bych nezaplnil víc než jednu celou stránku...
Tak mi připadá že tvá motivace je pouze mít kde postovat překlady. A to fakt neobstojí. Prostě tady musí bejt víc lidí jinak šanci na vlastní sekci nemáme. To bych se spíš zkusil domluvit jestli by neměli zájem že uděláš topic na jiném (ryze českém) foru.
To mě také už napadlo, ale nevím o žádném dost velkém českém fóru... Nejde mi čistě o překlady, to je to, čím se teď zabývám, ale určitě bych ocenil celou sekci Českou, přeci jen některé výrazi v angličtině neznám, nějaké odborné... Jelikož mám rozjednaných teď překladů víc, tak by to ale tady v tom threadu ode mě znamenalo až spam kdybych to sem dával a to zase nechci...
Warforum je docela živý. Tam ale vidim problém že není zaměřený na crypto. Pak můžeš zkusit to (nebudu jmenovat, dej si vyhledat česká BTC peněženka) jak tu o něm newbové básní.