V nedávné době se toho událo opravdu hodně:
- Web je již dostupný ve 13 jazycích!
- Již máme více než 1000 uživatelů na Slacku
- Tým se rozšířil o další dva vývojaře: Jonathan "Duke" Leto a Larry Ludlow (madbuda)
- Byl vydán JavaScript miner pro prohlížeče: http://miner.myhush.org/
- Hush explorer je na Toru: http://hushnodexptkgea3.onion/
Děkujeme za podporu a těšíme se na vaše dotazy zde nebo na Slacku :-)
ICO už proběhlo, že o něm není zmínka v ANN?
ICO neproběhl a ICO jako takový v doslovném přeložení v plánu ani není. Projekt obdržel poměrně velkou dotaci od pár lidí z komunity, takže David M. (@radix42, hlavní vývojář) může pracovat full time několik měsíců. Dále máme slušný premine, na který snad nebude nutno sáhnout. Komunita se dokonce i složila 3 BTC na další marketing na Bittrexu ovšem přidání Hushe na tuto burzu se nějak táhne.
Hush bude mít jakýsi prodej tokenů ("token sale"). Budou použity tokeny CounterParty (HXCP) čímž bude zajištěna interakce s CounterParty komunitou. O klasické ICO se tedy nejedná, bude to proof-of-donation místo proof-of-burn
Ok díky za upresneni
Chlapi se vsim respektem tohle nezni moc presvedcive, je tady tolik jinych zajmavych projektu....
Já jsem pouze překladatel, který se na vývoji prozatím přímo nijak nepodílí. V mých překladech mohou být chyby, nepřesnosti a mnoha věcem nerozumím. Borci z dev týmu ti vše na slacku kdyžtak řádně vysvětlí, popřípadě se můžeš zeptat zde a já otázku zodpovím, co vím, co nevím zeptám se a přeložím
. Toť pro upřesnění mé účasti v projektu.
Osobně si myslím, že Hush má velký potenciál a stojí za ním špičkový dev team, který je komunikativní a naslouchá komunitě. Všechny sliby zatím dodržují, takže projektu věřím. Zatím ovšem "nic" zásadního nevyvinuli. Na Hush messengeru pracuje reichardt, na counterparty David, což je i jeden z hlavních důvodů proč projektu spousta lidí věří. Každopádně jedině ZCash forky jsou plně anonymní a přebírají vše dobré z předchozích hlavních měn - bitcoinu, etherea. Ostatní coiny z principu takto plně anonymní nemohou být - ty které to tvrdí tak lžou a coiny, adresy, ip adresy kdyžtak jen mixují přes tor.
Každopádně bych se rád dozvěděl o dalších zajímavých projektech, které dle tebe mají potenciál :-).