Pages:
Author

Topic: etc kazmayı bugün itibariyle durdurdum - page 2. (Read 530 times)

sr. member
Activity: 434
Merit: 278
March 27, 2018, 03:42:49 PM
Yanlış yapmışsınız. İşte tam kazım yapılacak zamandır böyle zamanlar. Sizin gibi düşünen faturasını ödeyemeyen minerlar makinelerini kapatıyor zorluk azalmış oluyor. Madencilikte sisteme rige coine küsmemek gerek gerçekten kazanmak istiyorsanız. Bugun 10 kuruş etmeyen coin 2 ay sonra 100 kuruş edebilir Wink

Bence dogru karar vermiş ETC nin zorlugu suan haddinden cok fazla ona harcanan zamana baska bir jetona girse daha cok kar edebilir.
newbie
Activity: 156
Merit: 0
March 27, 2018, 03:31:14 PM
Yanlış yapmışsınız. İşte tam kazım yapılacak zamandır böyle zamanlar. Sizin gibi düşünen faturasını ödeyemeyen minerlar makinelerini kapatıyor zorluk azalmış oluyor. Madencilikte sisteme rige coine küsmemek gerek gerçekten kazanmak istiyorsanız. Bugun 10 kuruş etmeyen coin 2 ay sonra 100 kuruş edebilir Wink

Elektrik parasını dahi karşılamıyorsa, elektrik parasına vereceği parayla o kazdığı coini alır makineleri de dinlendirir..
hero member
Activity: 784
Merit: 502
March 27, 2018, 01:57:43 PM
full member
Activity: 616
Merit: 118
March 27, 2018, 01:20:32 PM
ben elimdeki etcleri geçen gün neo ile değiştirdim etc ye güvenim tam ama şu durumda görüyorum ki ne olursa olsun düşüyor arkadaş.
full member
Activity: 252
Merit: 103
March 27, 2018, 01:11:13 PM
açıkçası etc'ye güvenim tamdı ama şu sıralar elektirik faturasını dahi ödemiyor bende kara verdim ve durdurdum sizce doğru bir kararmı verdim piyasa alak bulak durumda para kazanamıyoruz açıkçası şuan kazımda kar kalan coin öneriniz varmı
Pages:
Jump to: