Pages:
Author

Topic: Eteryum neden düştü - page 3. (Read 666 times)

member
Activity: 202
Merit: 17
September 09, 2018, 02:40:50 PM
Fiyat tekniğe bakmaz, talebe bakar ama talebin de teknikle bayağı bi ilgisi var dolayısıyla fiyatın teknikle birebir bağlantısı oluyor.
Yeni yatırımcı konusuna gelirsek, yıl sonu vadeli işlemlerde yeni yatırımcılar gelebilir ama şahsi fikrim uzun vade de vadeli işlemlerin tüm emtiaların fiyatını olumsuz etkilediğidir.

https://koinbulteni.com/vitalik-buterin-ethereum-visanin-islem-kapasitesine-2-yil-icinde-yetisecek-2722.html
Eğer bu doğruysa ki bence POS'a geçince gerçekleşme ihtimali çok yüksek işte o zaman kartlar yeniden dağıtılabilir.

member
Activity: 392
Merit: 10
September 09, 2018, 12:59:49 PM
Çok fud var ethereumun üzerinden ve piyasa çok kötü ether icolardanda zararda biraz topladıkları paraları millet satıyor buda hep ethere eksi olarak yansıyor fiyatı düşüyor dahada düşmemesi umuduuyla
newbie
Activity: 84
Merit: 0
September 09, 2018, 11:59:31 AM
bu insanlardaki karamsarlık bir yerden sonra insanları çıldırtacak seviyeye getiriyor. düşermiş de çıkabilirmiş ama çıkmayabilirmiş de dıdısının dıdısı. hemen karalar bağlamayın.
jr. member
Activity: 154
Merit: 1
September 09, 2018, 10:31:18 AM
Etheriumu bitirip yerine başka bir alt yapı getireckler. Bunun için sürekli düşüyor.Bence etheriumu tamamen kaldırıp Eos gelecek yerine.Bu aralar her yerde Eos haberleri görüyorum..Eos çok mantıklı geliyor açıkçası.Bakalım neler olacak
legendary
Activity: 1877
Merit: 1396
The Last Cryptocoin Burner
September 09, 2018, 09:13:12 AM
- Abi neden düştü eteryum
-- Diğer altkoinler neden düştüyse ondan düştü
- diğer altlar neden düştü
-- Btc düştüğü için düştüler
- btc niye düştü
-- bilmiyorum
- eteryum ne zaman yükselir
-- diğer altlar yükseldiğinde
- diğer altlar ne zaman yükselir
-- bilmiyorum
- ben eteryumu diğer altlardan ayrı görüyordum
-- ben görmüyordum
-ama neden teknik olarak ciddi bir platform birçok alt resmen ona bağlı
-- fiyat tekniğe bakmaz
- dibi nerde görecek sence
-- bilmiyorum ama sende bilmiyorsun
- ne zaman almak lazım
-- yükselişe geçip herkes kanıksadığında alabilirsin
- yeni bir altyapıya geçilecekmiş pow pos vitalik falan ?
-- fiyat tekniğe bakmaz
- peki neye bakar
-- Talebe bakar
- talep neye bakar
-- eğer doğal bir konsept yoksa koini yapan adamın yatırımcı bulup ittirmesine bakar
- eteryumda bu olur mu sence
-- olmaz, çok büyük, buna yönelik bir finansman politikaları da yok
- yani artık yükselmez mi eteryum
-- yükselme ihtimali var
- nasıl
-- eğer yeterince düşer ve bir süre beklerse oranın dip olduğunu düşünen bir bağımsız balina koini fırlatabilir bunu da yükselmesini bekleyenler takip edebilir
- o zaman to the moon olur mu?
-- olmaz
-niye
-- uzun süredir düşen bir emtia bir anda alıp başını gidemez yeni giren bir sürü yatırımcı kar gördüm diyerek çıkıp yükselişi baltalar bu da yeni paniklere satışlara sebep olur, çıkar ama zamanla
-düşerken baya hızlı düştü aslında çıkarken de hızlı çıkamaz mı
-- 20.kata kadar merdivenden yavaş yavaş çıkarsın ama atlarsan hızlıca inebilirsin, çünkü yukarı çıkarken yerçekimine rağmen çıkmıştın o senin rakibindi şimdi atlayınca yerçekimi seninle aynı yönde, düşüş hızlıyla yükseliş hızını kıyaslayamazsın düşerken ki faktörlerin yükselince yön değiştirdiğini bilmen lazım , birçok insan buna bakmaz bodoslama girer suni yükseliş oluşturur.
- hmm sağol. 

Pages:
Jump to: