Pages:
Author

Topic: ETF Hakkında Bilgisi Olan? (5 Kasımda Ne Olacak?) - page 2. (Read 397 times)

hero member
Activity: 2170
Merit: 640
Undeads.com - P2E Runner Game
Bu ETF olayı gerçekten artık kabak tadı vermeye başladı. Bence onaylanmasa daha iyi bu piyasa zaten kontrol edilebilir olmadığı için kripto para piyasası, sınırlamalar ve engellemeler olduğu sürece eski tadının kalacağını sanmıyorum.
newbie
Activity: 195
Merit: 0
Şimdi nerede okusam ETF hakkında bir şeyler okuyorum. Ancak tam bir bilgi kirliliği mevcut.

Şimdi 2 konu var. Birincisi Van Eck'in ETF'si hakkında. Diğeri daha önce ret olan ETF başvuruları hakkında.

Bir görüşe göre yarın SEC, Van Eck'in ETF'si ile ilgili karar açıklayacak. Ancak bir diğer görüşe göre yarın SEC'in ret edilen başvurular için tekrar istediği evrak tesliminin son günü. Yani beklenenin aksine yarın bir haber gelmeyebilir.

Ayrıca SEC'in kabulu piyasayı renklendirir bunda sanırım hem fikiriz. Peki ret edilirse kayıp olur mu? Olursa ne kadar olur?

Vaneck SolidX basvurusu subatta degerlendirilecek. Bundan onceki red basvurularini gozden gecirme suresi 5 kasimda doluyor .
sr. member
Activity: 616
Merit: 251
Twitter pek red yiyeceğine dair söylentiler var. Fakat piyasalar bu şekilde fiyatlanmaması ilginç.
member
Activity: 574
Merit: 55
Açıkçası ben bugün gelecek olan kararların(gelecekse, çoğu haber sitesi tarzı yerde yazmasına rağmen sec kaynaklı bir haber halen okuyamadım, varsa link paylaşabilirseniz sevinirim) piyasa üzerinde büyük bir etkisi olacağını düşünmüyorum. Piyasayı hareketlendirecek olsaydı zaten haber gelmeden çoktan hareketlenmiş olması gerekirdi. "Söylentiyi satın alın, haberi satın" mantığının işlemesi lazımdı yani ama şimdilik ortada pek bişey yok. Altlarda son 2 gündür bir kıpraşma var ufak çağlı ama o da BTC'nin stabil hareketinden kaynaklı olabilir, bu konudan tamamen bağımsız yani.

Şöyle güzel bir kabul haberi gelir inşşallah ben de umarım yanılırım ve uçuş başlar diye temenni etmekten başka bişey gelmiyor elimden.
jr. member
Activity: 378
Merit: 4
piyasa zaten erteleme bekledigi icin bu yonde karar ckarsa cok etkilemez diye dusnuyorum.ret veya kabul halinde sert hareket olabilir.ama buyuk ihtimalle yine yumusak soylemlerle erteleme karari cikmasi olasi. isin ilginc yani etf oncesi piyasanin cok durgun olmasi lazim belirsizlik yuzunden ama 2-3 gundur piyasaya giris oluyor, hareketlilik var.aceba dedirtiyor insana olumlu gelismeler mi var  etf icin.
member
Activity: 378
Merit: 14
Şimdi nerede okusam ETF hakkında bir şeyler okuyorum. Ancak tam bir bilgi kirliliği mevcut.

Şimdi 2 konu var. Birincisi Van Eck'in ETF'si hakkında. Diğeri daha önce ret olan ETF başvuruları hakkında.

Bir görüşe göre yarın SEC, Van Eck'in ETF'si ile ilgili karar açıklayacak. Ancak bir diğer görüşe göre yarın SEC'in ret edilen başvurular için tekrar istediği evrak tesliminin son günü. Yani beklenenin aksine yarın bir haber gelmeyebilir.

Ayrıca SEC'in kabulu piyasayı renklendirir bunda sanırım hem fikiriz. Peki ret edilirse kayıp olur mu? Olursa ne kadar olur?
Pages:
Jump to: