Pages:
Author

Topic: ETH boğaları ısrarla çağrılıyor: Üst üste gelen güzel haberler Ethereum long poz - page 3. (Read 559 times)

copper member
Activity: 191
Merit: 0
ETH benim için her zaman piyasanın lideri olacaktır. FORK sonrası yavaş yavaş yükselmesini umut ediyorum. Ancak halen istenilen seviyelere gelemedi. Balinaların biran önce piyasadan ellerini çekmeleri gerekiyor. Boğa sezonu ile birlikte ETH'ın tekrar eski günlerine gelmesini bekliyorum
sr. member
Activity: 980
Merit: 257
Şu an için akıllı kontrat özellikleriyle ve popularitesi ile birlikte tüm platformlar ve uygulamalar için en uygun aday ethereum görünüyor. Ethereum yükselişinden tokenlerde nasibini alsın başka bişey istemiyorum.
member
Activity: 228
Merit: 10
Ethereum fiyatı en azından 200 doların altına inmemeliydi bu piyasa koşullarında. Maalesef eth de ayıdan nasibini aldı. Ben ethereumu patlamaya hazır bir bomba gibi görüyorum. Wavesin stratisin geçtiğimiz ayda yaptığını yapıp 2x 3x görebiliriz.
hero member
Activity: 1876
Merit: 524
fork sonrasında düşüşe geçmedi ufak iniş çıkışlarla devam ediyor grafikte sıkışma mevcut bakalım aşağıya mı yukarıya mı..
jr. member
Activity: 308
Merit: 2
Eth her an kopabilir gibi duruyor.Btc'nin bu belirsizliğine karşı Eth harekete geçecek gibi duruyor.Uzun zamandır piyasanın belirsizliğine karşı yakında birşeyler olacak gibi derin bir sessizlik var.
legendary
Activity: 1666
Merit: 1030
Eth toplamak lazım bencede.şuan bile 250-300 dolar olması gerekirdi fiyatı.bitcoin biraz toparlasın ethereum bizi üzmeyecektir.stoklamaya çalışmalıyız bence. Geldiği yer 1500 dolar seviyesi.tekrar oraya dömebilir.hatta kaldığı yerden devam edebilir
member
Activity: 742
Merit: 19
ETH'nin yükselmesi ve bağımsızlığını ilan etmesi gerekir artık.Bu diğer altcoinlere de  güç ve destek verecektir.BTC'den bağımsız hareket ettiklerinde altcoin piyasası çok daha güzel yerlere gelecektir.Şu an büyük bir baskı var BTC tarafından bunun kırılması yakındır diye düşünüyorum.
jr. member
Activity: 392
Merit: 4
Ethereumun şuanki değeri bencede çok düşük durumda.Ethereumun 1000 $ seviyelerinde olması gerekiyorki diğer coinlerde değerini arttırabilsin.
member
Activity: 406
Merit: 11
Bu fiyatlar gerçekten şu an olması gerekenden çok düşük fiyatlar, eninde sonunda olması gereken değerlere ulaşacaktır. Zaten bitcoin bir müsade etse ilk gideceklerden birisi ethereum zaten.
full member
Activity: 602
Merit: 118
Hadi bakalım sabırla bekledik , bekliyoruz. Artık bir şekilde hareket başlasin. Xlm yukarı doğru gitmek için çabalıyor.
jr. member
Activity: 406
Merit: 1
ethereum tüm hazırlıklarını yapmış ve yükselmeyi bekliyor gibi görünüyor. arkasındaki rüzgar da bunu destekliyor. güzel bir sıçrama yapabilir.
full member
Activity: 910
Merit: 105
Yatırımcı haliyle ürkek davranıyor Ethereum biraz oynak hareket etti ve ufak bir sarsılma da satış pozisyonu alıyor. Geçen okumuştum Ethereum'un yüzde 80 civarı mı ne sayılı hesabın elindeydi. Bunlar önce fiyatı bir güzel yükseltip sonra oralardan bize çakmaları da muhtemeldir.
member
Activity: 560
Merit: 16
Yalnız şu var,Eth halen çok düşük fiyatta ve Btc hareketlerinden sıyrılamadı. Bitcoin %1 düşüyor,eth ise %10 düşüyor.Bu şekilde hareket olursa ethnin işi çok zor açıkçası. Eth acilen btc den farklı yönde hareket etmeli

Ethereum'un fiyatının düşük olduğu doğru, fakat bol bol pumplara tanık olduğumuz şu günlerde Ethereum için güzel bir yükseliş başlayabilir diye düşünüyorum. 
member
Activity: 588
Merit: 22
Yalnız şu var,Eth halen çok düşük fiyatta ve Btc hareketlerinden sıyrılamadı. Bitcoin %1 düşüyor,eth ise %10 düşüyor.Bu şekilde hareket olursa ethnin işi çok zor açıkçası. Eth acilen btc den farklı yönde hareket etmeli
jr. member
Activity: 196
Merit: 1
14 milyar doları aşan pazar payı ile ikinci en büyük kripto para Ethereum, son zamanlarda çok fazla hareketlenmeye başladı. Constantinople hard fork’u başarıyla gerçekleştirdikten sonra Ethereum, Samsung Blockchain cüzdanından türetilmiş tokenler ile birlikte özel bir destek biçiminde bir kez daha olumlu bir baskı yaptı. Ayrıca, dünyanın ilk küresel yatırım uygulaması olan Abra, yakın zamanda Ether’e destek verdi.

Ethereum fiyatında aşırı bir boğa hissediliyor
Başka bir olayda, Delphi Digital tarafından yayınlanan bir raporda, bu dijital varlığın bu yıl Bitcoin’den daha iyi performans gösterebileceği belirtildi. Yatırımcılar, uzun ve kısa pozisyonların resmedildiği resimden daha belirgin olan Ethereum fiyatında aşırı bir boğa hissediyorlar.

ETH USD longları, tüm zamanların en yüksek rekorunu olan 516406’yı vurdu. Ethereum longları bu yılın Şubat ayının sonlarında 511484’teki geçmiş rekoru kırdı.

Ethereum fiyatlarına ilgi artmasına katkıda bulunan potansiyel başka bir faktör, SEC Başkanının kripto para birimleri konusundaki tutumu olabilir. Jay Clayton açıkça herhangi bir kripto adı almadıysa da, şöyle dedi: Genel olarak, bu alanda sorumlu inovasyonu teşvik eden, aynı zamanda yatırımcıları ve pazarları da koruyan dengeli bir düzenleyici yaklaşım benimsediğimize inanıyorum.

Kaynak : https://kriptoparahaber.com
Pages:
Jump to: