Pages:
Author

Topic: Eth Etc? - page 3. (Read 4247 times)

hero member
Activity: 510
Merit: 500
July 26, 2016, 08:38:59 AM
On binlerce insan, deli gibi pumpluyor. Sonumuz hayrola Embarrassed
hero member
Activity: 742
Merit: 501
July 26, 2016, 08:36:36 AM
Merhaba arkadaşlar konudan biraz uzak kaldım,eth gibi birde etc çıkmış piyasaya galiba, hard frok falan okudum ama ne olduğunu anlayamadım ne olduğunu anlatabilecek var mı, birde eth mining yapıyorum, galiba etc mining de yapılıyormuş etc mi kazmaya başladam çok karlı gözüküyor şuanda.
hemen başla,
legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
July 26, 2016, 08:36:24 AM
Merhaba arkadaşlar konudan biraz uzak kaldım,eth gibi birde etc çıkmış piyasaya galiba, hard frok falan okudum ama ne olduğunu anlayamadım ne olduğunu anlatabilecek var mı, birde eth mining yapıyorum, galiba etc mining de yapılıyormuş etc mi kazmaya başladam çok karlı gözüküyor şuanda.

Biliyorsunuz bir hacklenme yaşandı, bunu geri almak için, geliştirici ekip hacklenmeden önceki bloktan zinciri devam ettirdiler, ama bir de normal devam eden zincir var bu da etc'dir, ethereum classic.

ETC mining getirisi ne durumda şu anda
sr. member
Activity: 383
Merit: 272
July 26, 2016, 08:23:30 AM
Pages:
Jump to: