Pages:
Author

Topic: Eth Fiyatı 11/1 --Eos Fiyatı 7/1 -- Neo Fiyatı 20/1 -- Btc Fiyatı 5/1 -- - page 3. (Read 546 times)

sr. member
Activity: 798
Merit: 277
Aynı şeyler BTC 1100 USDlerde tavan yapıp tekrar 100 dolara düştüğünde de söyleniyordu. Geldiğimiz şu an ki durum malum. Evet 20binlerden 4.500 lere bir düşüş var ama ilerisi için bir öngörü gerekiyorsa buralarda kalmayacağı aşikar. Sabredenler kazanacaktır.
jr. member
Activity: 140
Merit: 2
Arkadaşlr malesef balon patladı kendimizi kandırmaya gerek yok.Şimdi bundan sonra nereye yatırım yapalım nereden kâr edebiliriz onu konuşalım.

Ben bir miktar eth ve eos almayı düşünüyorum.Qtumda güzel bir proje en son 100 $ olmustu şuan 2.5 $  Grin Evet gerçekten 2.5 $ 'a düşmüş ondan da almayı planlıyorum.Siz ne öneriyorsunuz ??

DECELÜ ZİYAN KIYAMETİ GELİYOR asıl çöküş daha gelmedi bekleyin.
newbie
Activity: 174
Merit: 0
Arkadaşlr öncelikle hepimize geçmiş olsun efsane zararlar ettik ve malesef balon patladı kendimizi kandırmaya gerek yok.Şimdi bundan sonra nereye yatırım yapalım nereden kâr edebiliriz onu konuşalım.

Ben bir miktar eth ve eos almayı düşünüyorum.Qtumda güzel bir proje en son 100 $ olmustu şuan 2.5 $  Grin Evet gerçekten 2.5 $ 'a düşmüş ondan da almayı planlıyorum.Siz ne öneriyorsunuz ??
Pages:
Jump to: