Pages:
Author

Topic: ETH Halkın Coini Olmaktan Çıkıp Borsa Coini mi Oldu? - page 2. (Read 334 times)

member
Activity: 1264
Merit: 43
Herkes boş boş sallamaya başlamış. ETH neydi? Hızdı, ucuzluktu. Her fırsatta BTC'yi gömmek için bu argümanları kullanıyordu. Şimdi ne oldu? Yavaş oldu, pahalı oldu. Yapısına ve destekleyenlerine ters bir durum bu. Kar etmiş olmanız, ETH'nin amacından sapmış olduğu gerçeğini değiştirmeyecek!!
sr. member
Activity: 532
Merit: 250
Ethereumun fee sorunları daha yeni yeni ortaya çıktı biraz zaman tanımak lazım, sistemi geliştirmek öyle kolay bir şey değil netice olarak biraz daha sabırlı olmak ve zaman tanımak gerek diyebilirim, hoş tanımasakta zati elimiz mecbur.
full member
Activity: 448
Merit: 157
Bitcoine 10-15 dolar verirken sıkıntı yok ama ethereuma 1 dolar verince ortalık karışıyor. Beğenmiyorsaniz waves kullanın.

Waves kullanmak için borsada hacim olması lazım. Waves bana göre borsada sürekli al sat için uygun değil. Ancak Bitcoine ödenen feeleri düşününce ETH'ye ödenen feeler devede kulak gibi kalıyor yanında.
full member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
Ethereum düzeltmesi lazım bu fee oranlarını çünkü gerçekten problem olmaya başladı, airdroplar falan herşey sekteye uğradı, ama değer olarak daha düşmez 5000 dolara doğru yol alır artık.
hero member
Activity: 756
Merit: 500
Bitcoine 10-15 dolar verirken sıkıntı yok ama ethereuma 1 dolar verince ortalık karışıyor. Beğenmiyorsaniz waves kullanın.
jr. member
Activity: 87
Merit: 3
buradan https://ethgasstation.info/calculatorTxV.php baktiginizda en ucuz halla 0.68 cent bnce halla ucuz
full member
Activity: 616
Merit: 101
Ethereum hep pump döneminde gweiler artıyor anlamadım çok mu zor bir güncelleme yapıp şu durumu düzeltmek
sr. member
Activity: 729
Merit: 251
Ethereumun borsa coini olduğunu düşünmek haksızlık olur, buraya emin adımlarla geldi ve blok zincirin kullanışlığı ortada. Bu fiyatlardan biraz düzeltme yapacaktır, hala Ethereum almak için çok sebep var.
member
Activity: 112
Merit: 10
Parası olan varsa tren daha istasyondan çıkmadan binsin abiler. Daha halk koini olmayı bırakmadı. Fakat az kaldı ben bu treni kaçırma taraftarı değilim. Kısa zaman sonra dediğiniz gibi artık piyasa olur. Sonra çocuklarınıza anlatırsınız buralar hep tarlaydı misali.
newbie
Activity: 196
Merit: 0
ETH artışıyla şaşırtmıyor ufak bir miktarla olsa bile giresim var ama bundan sonraki artış marjından tam emin olamiyorum yinede sepette ETH bulundurulması taraftarıyım
sr. member
Activity: 518
Eth için bitmek bilmeyen bir sempatim var bu piyasada en başından beri benim sağlam limanım oldu, hatırlıyorumda en yüklü girişimi eth ile yapmıştım. Nerden nereye Smiley Çözümler bulunur elbet.
member
Activity: 406
Merit: 12
Çok değil 1 ay önce 1 gas price ile hızlı transferler yapabiliyorduk, 2-3 verince fazla geliyordu. Küçük miktarlarda transfer yapmak çok zorlaştı.
sr. member
Activity: 617
Hangi coini günlük yaşamda kullanıyoruzki şu anda?  Bitcoin dahil hepsi yatırım aracı olarak kullanılıyor, istisna işlemler hariç. Şimdilik durum bu. Eğer bir gün gerçekten günlük hayatta kullandırmaya karar verirseler sorunları iki dakikada çözerler.
member
Activity: 252
Merit: 10
bir coin piyasada durmak için önce düşükten satarlar baktılar tutuldu insanlar eth yöneldi. birde bakmıssın ki kesintiler çoğalmaya başladı . bir coin ne kadar yükselirse halkın coini olmaktan çıkar.
hero member
Activity: 1078
Merit: 696
Bence olmadı çünkü hala ekran kartıyla kazılıyor, tamam değeri çok yükseldi bu çok iyi bir şey, güzel bir şey. ben böyle başlıkların kasıtlı atıldığını düşünüyorum eth yi lekelemek amacıyla atıldığını düşünüyorum.
member
Activity: 336
Merit: 11
Burada eth ne zaman kazandıracak diye sitem edenler vardı 2 ay önceye kadar. Son 1 aydır dolar bazında x3 yaptı, 2018 ile birlikte %50 arttı. Daha artacaktır. Bence de yavaş yavaş halkın coin'i olmaktan çıkıyor.
sr. member
Activity: 672
Merit: 306
cıktıgı anda gidip en iyi telefonuda alsanız en iyi arabayıda alsanız bir sürü sonra elinizdekinden daha iyisi illaki cıkıyor. bu yüzden illa ki segwit tarzı birşey yapacaktır Vitalik. Ayrıca cok seveni ve dinleyeni var , işinin çok zor olacagını sanmıyorum
hero member
Activity: 938
Merit: 501
Fee kesintilerinin yüksekliği her yerde sıkıntı ama Bitcoinde yaşadıklarımızın yanında Ethereumda yaşananlar solda sıfır kalır, yakın zamanda bu sorunu çözeceklerini düşünüyorum şahsen.
newbie
Activity: 167
Merit: 0
btc ve eth yüksek fee ücretlerine ve hıza çare bulunmalı. piyasanın büyümesini engelliyor bu durum.
jr. member
Activity: 56
Merit: 12
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
Valla ethgas daki fiyatı kontrol edip yolluyorum iyi kötü az çok veriyoruz ama bunlar şuanlık ethereumun sınavları ve bunları bilerek ellemiyolar gibi geliyor yoksa vitalik çözer bunu ama biz böylede iş yapıyoruz diyo adam. Bizans gelince piyasada coin kalmayacak ethereumdan başka.
https://medium.com/@lopp/the-challenges-of-building-ethereum-infrastructure-87e443e47a4b
Bitgo geliştiricisinin ethereum ile ilgili paylaştığı yazı: karşılaştığı sorunları dile getiriyor. Ethereum'a yapılacak her müdahale işi çok daha kötü ve karmaşık hale getirebilir. Şu an pos' a geçince sorunlar bitecek mi sanıyorsunuz. İsterlerse  ng protokolünüde eklesinler yine sorunlu bir ağ olmaya devam edecektir. Akıllı kontratlarda verilen açıklar bir yana, ölçeklenebilir bir zincire sahip olmadıkları için çok fazla suistimale uğramaya açık bir zincir. Cryptokitty sadece bir fragmandı daha kötü senaryolarda gerçekleşebilir. Benim gördüğüm tek çözüm yolu yeni zincir kurulması ama bunun yerine zaman kazanmak isteyip diğer geliştirmelere odaklanacaklarına da eminim.

Ethereum'u seven biri olarak bu sorunlara ne gibi çözümler üretecekler merak ediyorum.
Fiyat olarak insanların trend dışında umursadıkları birşey yok bu yüzden fiyatın yükselmesi doğal.

Hocam umarım cryptokitties sadece bizim gözlemlediğimiz gibi tek bir fragman olarak kalır ve bundan sonra ether ağında daha berbat sıkıntılar görmeyiz. Ethereumu sevmeyen yoktur zaten, çok daha güzel şeyler olsun diye beklerken ağın bu kadar sıkıntılı olması moral bozuyor. Umarım etkili çözümler üretilebilir.
Pages:
Jump to: